Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@vsejesupr ahojky, tka to bohužel neporadím, my na to taky měli jít, ale přítel měl pořád práci a pak už jsme tam nepotřebovali, musím zaťukat. Každopádně přeji, ať vám to dobe dopande a brzy máte v bříšku miminko ![]()
Ahoj všem, nejprve se omlouvám, že vám vstupuji do diskuze.Mohu vás ale poprosit, zda by mi někdo z vás mohl napsat, jaký je časový postup při IVF v Iscaru? Jak dlouho se bude brát estrimax, či estroferm do odběru vajíček a po jak dlouhé době pak dají embryjka do dělohy? Doufám, že se neptám moc blbě
Já jsem náhradní matka, už jsme dostala injekci na sklidnění vaječníků - musíme se sladit s bio mamkou, ta si nasadila antikoncepci a následně to mám být stejné, jako při normálním ivf, jen to embryjko dají do mě. Ptám se proto, že si potřebuji naplánovat práci na příští měsíc, tak abych měla alespon 10 dnů pro transféru volno. Děkuji moc za odpověd.
@lísteček1 - ono je to u každého jiné, záleží na tom, jak proběhne stimulace… Tj. Odběr vajíček cca 12-14 den cyklu a pak 5 dni kultivace (včetně odběru) a transfer… Bohužel přesný den ti asi neřekne ani lékař…
@lilia81 Děkuji za odpověd. Takže, když bio mamka vysadí antikoncepci, tak asi začne brát prášky na stimulaci - to je asi tak těch 12-14 dnů, chápu to dobře?
@lísteček1 - jojo, když začne brát prášky na stimulaci, tak za 12-14 dnů jí odeberou vajíčka a za dalších 5 bys je měla dostat tedy ty…
@lilia81 jéé, tobě se to tak blííží
to je krásný!!! já se těším, až ucítím pohyyby, občas něco večer u televize zacítím, ale nevím zda je to ono nebo větry
![]()
@vsejesupr
ahojky, my byli na genetickým vyšetření přímo v Iscare
nic to není… jen vyplníte ty dotazníky, až budete mít sezení s genetičkou ona to s vámi probere a odeberou vám krev podle toho se zjišťují různé genetické odchylky… a výsledky jsme měli cca. za měsíc.
Jinak zdravím ![]()
@belhana - no super!!! moc držím palce na hodně kvalitních vajuch!
@belhana
držím palce a ať je hodně kvalitních vajíček a správně se oplodní ![]()
Holky děkuju moc…
bojím se bojím, ale spíš aby to bylo všechno ok! Nemůžu se dočkat soboty… Jak to probíhá? ![]()
@mishka123 píše:
@belhana
držím palce a ať je hodně kvalitních vajíček a správně se oplodní
Gratuluju k
to je krásný…
![]()
@f-l-e-a co nového, doufám, že je vše v pořádku
U mě zatím vše ok, ale musím se objednat na screening. Už jsi to řekla doma? Držím palce ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.