Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
226
24.3.13 10:47

Pokračovat dál právě v ISCARu?

Ahojky, chtěla bych se Vás zeptat, zda byste doporučili ISCARE v Praze 7.

S přítelem se snažíme o miminko přes rok a půl. Na gynekologii mi brali krev - výsledky jsem měla v pořádku. Spermiogram také vyšel dobře. Předepsala mi clostilbegit (tak nějak) a utrogestan na 3 měsíce. Nepomohlo to. Potom jsem podstoupila laparoskop. operaci kvůli testu na průchodnost vejcovodů - cesty mám průchodné. Dál jsem dostala doporučení do CARu. Na konzultaci jsem byla v ISCARE, ale moc dobrý dojem to tam na mne neudělalo. Doporučují mi první zkusit inseminaci. Mám k nim přijít 10. den cyklu s tím, že mi změří velikost vajíčka. Dál říkala, že mi vezme krev, pak zase řekla že ne (to bylo takový divný).
Nemohu říct, že by na mne byli v ISCARu zlí, ale nijak příjemní také ne. Navíc mě překvapilo, že nebudu v péči jedné lékařky, ale že se na mne budou „střídat“. I když možná je to tak lepší - mohla bych příště narazit na příjemnější lékařku. Jaké máte zkušenosti s ISCARE Vy?

Dál by mě zajímalo, jestli je inseminace bolestivá záležitost. Ani nevím, kolik pokusů hradí pojišťovna. Předem děkuji za vaše rady, dojmy, zkušenosti - za jakokoliv odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
24.3.13 10:58
@Zrzanka píše:

S přítelem se snažíme o miminko přes rok a půl. Na gynekologii mi brali krev - výsledky jsem měla v pořádku. Spermiogram také vyšel dobře. Předepsala mi clostilbegit (tak nějak) a utrogestan na 3 měsíce. Nepomohlo to. Potom jsem podstoupila laparoskop. operaci kvůli testu na průchodnost vejcovodů - cesty mám průchodné. Dál jsem dostala doporučení do CARu. Na konzultaci jsem byla v ISCARE, ale moc dobrý dojem to tam na mne neudělalo. Doporučují mi první zkusit inseminaci. Mám k nim přijít 10. den cyklu s tím, že mi změří velikost vajíčka. Dál říkala, že mi vezme krev, pak zase řekla že ne (to bylo takový divný).
Nemohu říct, že by na mne byli v ISCARu zlí, ale nijak příjemní také ne. Navíc mě překvapilo, že nebudu v péči jedné lékařky, ale že se na mne budou „střídat“. I když možná je to tak lepší - mohla bych příště narazit na příjemnější lékařku. Jaké máte zkušenosti s ISCARE Vy?

Dál by mě zajímalo, jestli je inseminace bolestivá záležitost. Ani nevím, kolik pokusů hradí pojišťovna. Předem děkuji za vaše rady, dojmy, zkušenosti - za jakokoliv odpověď.

Tak zkusit první iui mi přijde celkem fajn řešení, přeci jen je to míň invazivní řešení ;) Doktoři se asi budou střídat všude, kontroly se řídí podle tvého cyklu, a doktoři neordinují každý den 24 hodin denně…
Jinak iui hradí pojišťovna tuším v počtu 6 do roka, doplácí se jen za případné léky (max. desítky korun, pokud není potřeba nějak víc stimulovat), ivf, to už jsou bohužel jiné částky :roll: Iui bolestivé není, takže já bych do toho určitě šla, pokud máte výsledky v pořádku…i když ta šance není nijak velká, tak je tady pár holek, co po iui otěhotněly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
24.3.13 11:28

@belhana to jsou krásné zprávy!!! já jsem dnes 1.den po ET, byly jsme včera 3.den a při transferu už byl prďousek kompaktní morulka!!! včera jsem zbytek dne prospala a teď se flákám a odpočívám… tak ať jde vše tak hezky úspěšně i nadále! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
24.3.13 11:36

@belhana to víš, že to bude v pořádku!!! opatruj se! ty jsi zůstala doma od ET bo si chodila do práce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
24.3.13 11:52

@Zrzanka odpovědi na Tvé otázky již zodpověděla Alenka, mohu jen souhlasit, že IUI nic není. Je to spíš jako běžná gyn. prohlídka a prakticky nic nestojí. Mohu se zeptat, u jaké lékařky jsi byla? Já si tam oblíbila jednu a byla jsem s ní moc spokojená. Musím říct, že se mi vždy podařilo na recepci objednávat jen k ní (a to jsem tam byla asi 20×) a nebo po dohodě s ní mě na nějaký termín ona protlačila. Jen jednou jsem byla u jiné dr. když ta má měla dovču. Ale každý to bere jinak a třeba by Ti systém střídání lékařů více vyhovoval a nebo si při tom střídání také někoho oblíbíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
24.3.13 13:14

ahojky.mam dotaz.,dnes mam svetlo ruzovy vytok,3 den nezavadim ale polykam utrogestan. a navic dnes 5+1,cim to muze byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
24.3.13 13:20
@Slunicko81 píše:
@belhana to víš, že to bude v pořádku!!! opatruj se! ty jsi zůstala doma od ET bo si chodila do práce??

já začala fungovat 4 den po ET, ale měla jsem to komplikované při OPu a za dva dny jem šla na ET tak jsem pomalu nemohla bolestí ani chodit, ale zvládla jsem to a doufám, že těch pár mm ve mě to zvládne i nadále…hodně trpělivosti při ekáni na //… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
24.3.13 13:23
@Zrzanka píše:

Dál bě zajímalo, jestli je inseminace bolestivá záležitost. Ani nevím, kolik pokusů hradí pojišťovna. Předem děkuji za vaše rady, dojmy, zkušenosti - za jakokoliv odpověď.

já jsem byla ze všeho po první schůzce taky divoká, ale dneska jsem ráda, že tam chodím a byla ti nabídnuta ta nejlepší varianta, tak proč to nezkusit??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
24.3.13 16:25

@Luca89 a @Ali1988 díky moc :D
@belhana moc gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
24.3.13 16:35

@Zrzanka Ahoj, já nejdřív chodila do Gennetu a nemůžu si stěžovat. Jenže se nám stále nedařilo, tak jsme zkusili Iscare. Chodíme k Dr. Jaržembovské a ta je super, vždycky se snažím objednat k ní. Inseminace nic není, jak už řekly holky, je to jak běžná kontrola na gyn. Mě osobně hodně pomohlo, že beru Femibion 800 a nyní se nám po inseminaci podařilo otěhotnět, nyní jsem 5+0 a doufám, že všechno půjde dobře i nadále..ničeho se neboj, v Israce jsou moc hodný…držím palečky :D
@Slunicko81 moc držím palečky, hlavně se šetři:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
24.3.13 16:37

@Ali1988 nemusí to znamenat nic, snaž se být v klidu a snad to přejde..kdyby ne, tak bych zavolala pro jistotu DR. držím palečky a dej vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
24.3.13 16:37

@Shari81 děkuji!! však se šetřím, odpočívám a nic nedělám:-))),ale už mě to neba…a to byl ET včera:-))) no od středy bych chtěla normal jezdit do práce, sedím v kanclu a nic nezvedám a ani nic stresujícího nedělám, takže to pro mě a hlavnou mou mysl bude lepší:-)),ale šetřit se budu pořád - to jooo! tak ať se miminku u tebe líbí a má se hezky k světu!:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
24.3.13 16:42

@Slunicko81 jj díky, též se snažím nic moc nedělat, naštěstí pracuju z domova, ale sedět 8h u PC není nic moc…hrozně se mi totiž ze začátku nafouklo břicho, tak to nebylo nic příjemného, ale snad už to teď bude lepší…
Bereš nějaké vitaminy?? Mě moc pomohl Femibion 800 a beru ho stále
tak se drž a dej vědět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
24.3.13 16:48

@Shari81 no krom toho, že beru na tu pitomou štítku prášky, tak beru teď prednison, utrouš a z vitamínů zatím akorát samotnou listovku… a pak mám ještě bylinky čínské na vyživení sleziny atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
24.3.13 17:10

@Slunicko81 listovku samotnou jsem taky brala, ale nepomohla mi. Dr mi říkala, že samotná listovka se v těle moc nerozpouští a tím pádem ji skoro celou vyčuráš bez efektu, proto mi radši doporučila ten Femibion, ten prý v sobě má něco, co pomáhá listovku rozpouštět a tím ti toho víc zůstane v těle a víc to pomáhá, tak uvidíme, zatím jsem s tím spokojená…o bylinkách moc nevím, jen jsem se dočetla, že bylinky v těhu nejsou moc dobrý, ale asi záleží na tom, co to je za byliny:) tak hodně štěstí a držím všechny palečky aby se povedlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.