Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Shari81 - ty jo, tak to je mi líto! a to se ti rozjelo kdy?
@Yasmi děkujeme za podporu.. to čekání je hrozné, taky vůbec zatím nic necítím, tak je příjemné číst takovéhle příspěvky… mám teda to čekání ještě před sebou -jsem dnes 4.DEN mimo den ET. ![]()
@Shari81 - neboj bude miminko v pořádku!!! někde jsem slyšela, či četla že naopak je to pro mimi jako lepší, jestli si získává tím protilátky či co, ale že se nemůže nic hrůzného stát.. zkus být v klidu a brzké uzdravení Shari!! ![]()
Tak já dnes poslední den doma válení a zítra už nástup do práce, už se i na jednu stranu těším, na druhou jsem zlenivěla, ale už blázním z toho, že jsem doma… takže na dva dny, pak prodloužený víkend, pak zase na 4dny a pak bude pomalu testík o víkend a pondělí krev…
@Luca89 děkuju..celý den jsem spala a doufám, že zítra mi už bude líp. Jen aby ty prášky neublížily miminku…
@Slunicko81 píše:
@Shari81 - neboj bude miminko v pořádku!!! někde jsem slyšela, či četla že naopak je to pro mimi jako lepší, jestli si získává tím protilátky či co, ale že se nemůže nic hrůzného stát.. zkus být v klidu a brzké uzdravení Shari!!
děkuju, ležím, spím, marodím…zítra bude určitě líp…
@lilia81 píše:
@Shari81 - ty jo, tak to je mi líto! a to se ti rozjelo kdy?
Liv, v noci…a do rána v plné míře…
@Romimi píše:
Neboj, dobre to dopadne, hlavne si netreba predstavovať, čo sa môže stať. Všetko bude v poriadkuodpočívaj a skoré uzdravenie
děkuju, snažím se ležet, spát a nic nedělat…
@f-l-e-a píše:
@Shari81 neboj, různá nachlazení a lehké nemoci jsou v těhu docela časté. Holt se Ti trošku nabourává imunita. Ale pokud jsi dr. nahlásila, že jsi těhu, tak bych se ničeho neobávala, léky určitě neublíží a pro mimi to bude příjemnější než kdyby tělo s něčím samo bojovalo.
jj, nahlásila, nebyla moc nadšená že mi musí dát antibiotika, ale snad brzo zaberou…věřím, že to zvládneme ![]()
@Shari81 doktor uřčitě dal to, co se smí i v těhu, tak nebuj, hodně odpočívej a brzy bude dobe ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, všem co se vytoužené mimi povedlo moc a moc gratuluju a těm co zatím čekají ať už na výsledek nebo na další pokus, držím pěstě, aby bylo všechno v pořádku.
Já jsem dneska 10 den po ket, neměla jsem ET kvůli OHSS. Jsem z těch nervů k. o. ale věřím, že nejsem sama, je to děsný to čekání ![]()
Já si dělala test 8 den a dneska a oba negativní
jsem z toho smutná, myslím, že to nevyšlo a já se tak těšila…tak od 3 dne po ket mě pobolívává v podbříšku jako na menses, ale to jsem se dočetla, že je to normální, ale od 7 dne mám hlenovitý výtok ( omlouvám se, za ten výraz ) a někdy se tam objeví buď hnědé a nebo červené nitky. Myslím, že mi menses brzdí akorát Ultrogestan, beru ten 2-2-2 a pak Estrofen 1-1-1… Nemáte někdo s tímto zkušenost, a přeci se zadařilo… Vím, že tady máte každá spoustu starostí ale asi potřebuju trochu naději… Děkuju Jíťa
@Jita86 ahoj, bohužel moc neporadím. Já měla docela hezkou slabší čárku poměrně brzy po ET (5-ti denní kultivace - blastocysta). Ale myslím si, že ten utrogestan MS až tolik nebrání, já ji třeba dostala i přes braní utrouše normálně 11. den po ovulce jako normálně. Z jiných disk. skupin ale vím, že se holkám čárky ukázaly později, záleží i na tom, jestli Ti embryjka kultivovali a nebo jestli Ti je kvůli OHSS zamrazili hned bez PK a teď je jen zavedli. Ještě bych to nevzdávala, MS nedorazila a do doporučeného testování Ti zbývají ještě 4 dny. Věřím, že se druhá čárka ještě objevit může. Dávala sis 1 nebo 2?
Ahoj flea, mě zaváděly expandovanou blastocystu, asi po 5 či 6 denní kultivaci, takže právě v jiných diskuzích jsem se dočetla, že by to mohlo být pozitivní tak 8-9 den po ket. Zaváděly mi jen 1, kvůli prodělanému OHSS těžkého stupně. Jinak mám ještě 9 prvojader zamražených, ale věřila jsem, že se uchytí. ![]()
A ty jsi těhulka?
nebo už máš mimi?
@Jita86 - moc mě to mrzí, ještě si myslím, že naděje je, ale moc bych tomu nedávala, je mi to líto. Jinak opravdu kombinace estrofmu a utrogestanu drží sliznici tak, aby jsi nemenstruovala, i když teda mě ji nedržela vůbec a neustále jsem na začátku těhu krvácela. Taky jsem pro střední OHSS neměla ET, byla jsem na KET, ale mě teda vyšel a výsledek už má 8 dní
neboj, máš ještě v mrazáčku embryjka, to je super, tak se povede druhý pokus… šla jsi hned cyklus po OHSS na KET?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.