Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
998
10.5.13 17:51

@Shari81 jj nechám, ale já jak taky občas jsem neposeda, chybí mi cvičení, co jsem prve chodívala tak min.3× týdně… tak jsem si říkala, jen ježdění po plovoučce, nemůže být nic náročného, nic nenamáhám, jen to samo klouže… večer už to pak ušlo, byla jsem pak už v klidu a odpočívám, taky tak jen kuchyň z lehka a vaření jídla, a to se taky střídáme a nebo i jen přítel, záleží jak na tom jsem, ale řekla bych, že ta únava už je menší než dřív, ale stále je:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
11.5.13 12:00

Ahojky holky,
tak ms dorazila :zed: :zed: takze v pondeli se chystam do Iscaru na krev, a pak kolem 12DC na ultrazvuk, a treba jeste tento mesic zkusime IUI. Pritel mi dneska odjel na sluzebku, tak doufam, ze stihne se vratit…Jinak ovu by mela byt kolem 22.5

• Citovat
  • Upravit
6419
11.5.13 13:54

@magdík123 tak to je mi moc líto :,( snad Vám vyjde to IUI…držím palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
12.5.13 09:18

@magdík123 to me mrzi :( drzim pesti u IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
12.5.13 20:47

Ahoj :mavam:, ja s mela anovulacni cykly a zpozdeni az 20 dni, ted jsem byla po druhe na vyvolavacce, poprve prisla ms po 5 dnech, podruhe ji to trva dyl… Taky cekam az dorazi, abych mohla zacit bat clostik. Takze urco zavolej doktorce na objednani, protoze i tak to chvili drva, nez ms dorazi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
13.5.13 07:27

Ahoj holky, můžu se jen zeptat??? jak jste spokojené v ISCARE? Rozhoduji se pro něj… ale je od nás 300km, má cenu do něho jezdit? Je tak dobrý, jak se o něm říká? Děkuji :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
13.5.13 08:38

@crazy0 Ahoj, já byla moc spokojená..rok jsem chodila do Gennetu a nic, pak do Iscare k Dr. Jaržembovské…po 4 letech se nám konečně podařilo otěhotnět… :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
13.5.13 09:12

@crazy0 nemáte nic blíž??vem si dojíždět cca 2× měsíčně např. na IUI???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
13.5.13 09:59

Holky, je to hrůza, blíž je jen gennet liberec, ale neslyšela jsem nic světobornýho… nevím kam jít, fakt ne… já ze svého CARu chci už odejít, nepovedlo se 1 IVF a ani KET…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
13.5.13 10:25

@crazy0 tak to chápu, tak v tom případě Iscare doporučuji pokud přežijete to dojíždění. Jsou moc hodný a milý mě tam teď čeká 1IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
13.5.13 12:06

@crazy0 já ISCARE můžu taky jen doporučit, chodila jsem do Gennetu a tam mě chtěli hnát na umělé, ale četla jsem na netu, že problém, který mjám se řeší i jinak, tak jsem šla do ISCARE no a během dvou měsíců léčby tam se podařilo dokonce doma, takže za mě je to paráda, ale teda budete mít to dojíždění náročné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
13.5.13 14:38

Ahoj holky, tak hlasim ze jsem nechala v Iscaru trochu krve :)a vecer si zavolam o vysledky.
@crazy0 JA teda v Iscasu zacinam, byla jsem tak dva krat ale zatim plna spokojenost. Po prvni jsem byla u doktorky Jarzembovske a ted jdu ke Kubinove,.
A tento mesic se chistame na 1 IUI.
mimochodem, nemate zkusenosti z Kubinovou???

• Citovat
  • Upravit
14112
13.5.13 14:59

@magdík123 já u ní byla jednou na IUI a podruhé jen na konzultaci před IVF mi psala rozpis. JE příjemná a pohodová zkušenostma nevím to nemůžu soudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
13.5.13 21:19

Holky, moc vám děkuji za odpovědi… no jo, ta dálka je příšerná, uvidíme, jestli se pro ISCARE rozhodnu, dost se bojím vysokého doplácení…
Když mi IVF bude platit pojišťovna a nebudu připlácet za ICSI ani za KET, za co se při IVF ještě doplácí?:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
13.5.13 21:32

Nam rekli, ze budeme doplacet kolem 16000kc, v tom jsou nejake leki, zmrazeni, rozmrazeni…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.