Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Shari81 jj nechám, ale já jak taky občas jsem neposeda, chybí mi cvičení, co jsem prve chodívala tak min.3× týdně… tak jsem si říkala, jen ježdění po plovoučce, nemůže být nic náročného, nic nenamáhám, jen to samo klouže… večer už to pak ušlo, byla jsem pak už v klidu a odpočívám, taky tak jen kuchyň z lehka a vaření jídla, a to se taky střídáme a nebo i jen přítel, záleží jak na tom jsem, ale řekla bych, že ta únava už je menší než dřív, ale stále je:-)))
Ahojky holky,
tak ms dorazila
takze v pondeli se chystam do Iscaru na krev, a pak kolem 12DC na ultrazvuk, a treba jeste tento mesic zkusime IUI. Pritel mi dneska odjel na sluzebku, tak doufam, ze stihne se vratit…Jinak ovu by mela byt kolem 22.5
@magdík123 tak to je mi moc líto
snad Vám vyjde to IUI…držím palce…
Ahoj
, ja s mela anovulacni cykly a zpozdeni az 20 dni, ted jsem byla po druhe na vyvolavacce, poprve prisla ms po 5 dnech, podruhe ji to trva dyl… Taky cekam az dorazi, abych mohla zacit bat clostik. Takze urco zavolej doktorce na objednani, protoze i tak to chvili drva, nez ms dorazi…
Ahoj holky, můžu se jen zeptat??? jak jste spokojené v ISCARE? Rozhoduji se pro něj… ale je od nás 300km, má cenu do něho jezdit? Je tak dobrý, jak se o něm říká? Děkuji
![]()
@crazy0 Ahoj, já byla moc spokojená..rok jsem chodila do Gennetu a nic, pak do Iscare k Dr. Jaržembovské…po 4 letech se nám konečně podařilo otěhotnět…
![]()
@crazy0 nemáte nic blíž??vem si dojíždět cca 2× měsíčně např. na IUI???
Holky, je to hrůza, blíž je jen gennet liberec, ale neslyšela jsem nic světobornýho… nevím kam jít, fakt ne… já ze svého CARu chci už odejít, nepovedlo se 1 IVF a ani KET…
@crazy0 tak to chápu, tak v tom případě Iscare doporučuji pokud přežijete to dojíždění. Jsou moc hodný a milý mě tam teď čeká 1IVF.
@crazy0 já ISCARE můžu taky jen doporučit, chodila jsem do Gennetu a tam mě chtěli hnát na umělé, ale četla jsem na netu, že problém, který mjám se řeší i jinak, tak jsem šla do ISCARE no a během dvou měsíců léčby tam se podařilo dokonce doma, takže za mě je to paráda, ale teda budete mít to dojíždění náročné ![]()
Ahoj holky, tak hlasim ze jsem nechala v Iscaru trochu krve
a vecer si zavolam o vysledky.
@crazy0 JA teda v Iscasu zacinam, byla jsem tak dva krat ale zatim plna spokojenost. Po prvni jsem byla u doktorky Jarzembovske a ted jdu ke Kubinove,.
A tento mesic se chistame na 1 IUI.
mimochodem, nemate zkusenosti z Kubinovou???
@magdík123 já u ní byla jednou na IUI a podruhé jen na konzultaci před IVF mi psala rozpis. JE příjemná a pohodová zkušenostma nevím to nemůžu soudit.
Holky, moc vám děkuji za odpovědi… no jo, ta dálka je příšerná, uvidíme, jestli se pro ISCARE rozhodnu, dost se bojím vysokého doplácení…
Když mi IVF bude platit pojišťovna a nebudu připlácet za ICSI ani za KET, za co se při IVF ještě doplácí?:kytka:
Nam rekli, ze budeme doplacet kolem 16000kc, v tom jsou nejake leki, zmrazeni, rozmrazeni…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.