Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24146
22.5.13 09:25

@magdík123 dekuju, hned jak budu mit papiry z gyn, objednam se. Zeptam se jeste na jednu vec, snizovali vam nekomu stitnou zlazu prestoze je dle tabulek v norme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
22.5.13 09:28

Hele, ja sz mam v pohode tak to bohuzel nevim. A ja jsem se nejdriv objednala pak jsem volala jen doktorce aby mi pripravila vysledky, a bylo to hned druhy den…Jinak si urcite HP budou delat znova.

• Citovat
  • Upravit
998
22.5.13 17:35

Ahojte holky, možná pro některé i trocha pozitivního nabití a nabití dalších sil…foto ze včerejší kontroly.. jsme 12tt, zatím vše v pořádku a holky nevzdávejte to, ono se štěstí usměje i na vás ostatní – je to těžký boj, my bojovali 5let a došli jsme na konec té trnité cesty, tak to určitě nevzdávejte a moc vám všem držím palečky a i vy brzy se takhle budete kochati fotečkama!!! :hug: :hug: :hug: prskám bacily co jen můžu!!! :poblion: :poblion: :poblion: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24146
22.5.13 17:37

@Slunicko81 jeee, no krasna fotecka :) 5 let, o muselo byt tedy…ale hlavne, ze se podarilo :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
22.5.13 17:41

@Liren děkuju, no veselé to nebylo, máme za sebou taky dost, ale vše to dobře dopadlo, fakt zkusit se od toho úplně odreagovat, myšlenkama někam jinam, hodit se co nejvíc do pohody a pak holt jít tou cestou…ale každá cesta má konec!!! tak to tak i brát!!! a i zázraky se stále dějou!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24146
22.5.13 17:44

@Slunicko81 tak doufam, ze mi i iscare k zazraku trosku pomuzou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
22.5.13 17:46

@Liren pomůžou - taky nám pomohli!!! i když říkám, že je to taky prostě i kolikrát o štěstí a i o té přírodě, ta do toho prostě zasahuje i při umělém opl…takže věřte!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24146
22.5.13 17:54

@Slunicko81 ja uz se trochu bojim se objednat po tom fiasku v tom cetru co jsme byli, ale pujdu do toho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.5.13 21:40

@Slunicko81 a ostatni holky, nevite prosim, do kolikateho tt. jste v peci Iscare?
Dekuju… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
22.5.13 21:49

Tak holky ja si to Ovirelle pichla a jsem docela prekvapena, ze to nebolelo…To asi znamena, ze misto svalu jsem to asi pichla do speku… :zed: :zed: hahah
@ajinka30 Me ted doktorka Kubínova rikala, ze pokud po 14 dnech bude test pozitivni tak po 3 tydnech prijdu na kontrolni ultrazvuk a pak me predaji doktorce…Ale teda jista si nejsem..

• Citovat
  • Upravit
44
22.5.13 22:10

@magdík123 Dekuju,ale u IUI to asi posuzuji jinak… Ja jsem totiz po IVF( v Nativu) a v utery na kontrole uz budu 7+2 a stale si me zvou na kontroly, tak nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
22.5.13 22:11

@ajinka30 aha…ja jsem teda novacek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1111
23.5.13 06:40

@ajinka30 ahoj, byla jsem po IVF a naposledy jsem byla v Iscare na kontrole 6+4, to už bylo vidět :srdce: Pak už jsem bohužel byla předána do péče svého dr. Myslím, že to bude Tvá poslední návštěva… ale hlavně že se zadařilo! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
23.5.13 07:55

@f-l-e-a Dekuju moc a take gratuluji, konecne se na nas taky usmalo stesticko, vid :lol:
Jinak jsem tam chodila rada, na jednu stranu mi tam po nich bude smutno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
23.5.13 10:59

@ajinka30 ahuj, no gratuluji :) pokud bude :srdce: ( a to urcite bude) tak te asi propusti k normalnimu dr. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.