Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@magdík123 já tohle měla po utrogestanu když jsem ho polykala.
Tak ultrogestan budu brat od soboty…to jsem zvedava, ale fakt je mi mizerne, cely den lezim
Ahojky, všem co se zadařilo moc moc gratuluju ![]()
též přikládám fotečku z minulého týdene, to jsme byli 12+3 a screening dopadl výborně ![]()
a všem ostatním, co se snaží, držím palce, naše cesta trvala dlouhé 4 roky, ale přes všechny překážky jsme došli na konec té cesty a teď se těšíme z našeho malého velkého vytouženého štěstíčka ![]()
@Shari81 Nadherna fotecka, uz se take nemuzu dockat…Koukam, ze chodis k doktorovi Krupsy…si spokojena??
@Shari81 jeee,to uz vypada jako opravdove mimi a ne jako ta moje „fazolka“ ![]()
Blahopreju a drzim palecky, at vse dobre dopadne ![]()
@ajinka30 a @Luca89 holky moc děkuju..teď už se snad nic nestane, nejhorší máme za sebou..další kontrola 5.6. a to už by nám dr.mohl říct co to bude ![]()
držte se a opatrujte se ![]()
@Shari81 urcite se nic spatneho dit nebude
pak nas informuj o pohlavi, no ja zacinam 29.tt tak snad uz taky bude vse ok jako doted…dneska mi prvne ztrvdlo brisko… ![]()
@Luca89 tak se opatruj, už to máš skoro za pár
kdy máš termín??
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahojky,
…
holky ja nevim jestli to muze byt ovitrelle ale jsem dneska mrtva. Uz dva krat jsem lezela, jsem nejaka ospala. Citim se jako po nejakem flamu
Mela jste nektera neco podobneho?