Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Luca89 protože mám už 8 let kardiostimulátor
a to mě ještě na přelomu srpna/září čeká jeho reoperace-dochází mi baterka…tak snad bude všechno ok, musím věřit doktorům, že ví co dělají…
@malvajs jak už řekly holky, nevěš hlavu a věř…my s manžou čekali 4 dlouhé roky..abnormálně vysoký prolaktin, který se nedařilo srazit…v Gennetu několik pokusů IUI, IVF a KET-pak potrat dvojčátek…v lednu jsme přešli do Iscare, 1.3. IUI a dnes jsem v 15 tt…budu ti moc držet palečky, ať je Vaše čekání na mimčo co nejkratší…
@lynč dekuju za podporu
je fajn, ze existuji takova fora, clovek se v tom neciti tak sam. A jak dlouhy cykly mas, kdyz mas ovulku takhle pozde? No jsem zvedava, co mi reknou v patek, mam tam misto vajicek zrnicka máku
@Shari81 to se krasne cte, takovehle dobre konce. Jinak s tim Tvym
Ti preji hodne moc stesti, nastesti medicina postoupila tam kde je a tak se mohou dit takove zazraky:-) takhle mlada a uz takove trable
ale to, ze se vam zadarilo iui po takovych pokusech je super, proste jste si te smuly vybrali uz hodne a tak se na vas konecne usmalo stesti. A tak to ma byt, z toho mam moc velkou radost, i kdyz se nezname
drzim palce vam i vsem tehulkam, co se jim to podarilo. Budu s dovolenim sledovat vase pribehy a napisi sve zkusenosti
preji vam krasny vecer a dobrou noc ![]()
@lynč dekuju za podporu
je fajn, ze existuji takova fora, clovek se v tom neciti tak sam. A jak dlouhy cykly mas, kdyz mas ovulku takhle pozde? No jsem zvedava, co mi reknou v patek, mam tam misto vajicek zrnicka máku
@Shari81 to se krasne cte, takovehle dobre konce. Jinak s tim Tvym
Ti preji hodne moc stesti, nastesti medicina postoupila tam kde je a tak se mohou dit takove zazraky:-) takhle mlada a uz takove trable
ale to, ze se vam zadarilo iui po takovych pokusech je super, proste jste si te smuly vybrali uz hodne a tak se na vas konecne usmalo stesti. A tak to ma byt, z toho mam moc velkou radost, i kdyz se nezname
drzim palce vam i vsem tehulkam, co se jim to podarilo. Budu s dovolenim sledovat vase pribehy a napisi sve zkusenosti
preji vam krasny vecer a dobrou noc ![]()
@Luca89 dekuju
jasny napisu rada
a tesim se na zpravy, co miminko a jak se dari
omlouvam se, predchozi prispevek mi naskocil 2×, pusu z mobilu
@malvajs MS jsem dostala po 40 dnech mám takhle dlouhý cykly. Taky se dočkáš i kdyby tam v pátek nic nebylo tak ti dají stimulaci a příští měsíc by to určitě bylo lepší.
@Luca89 nápodobně!
Ale u Tebe vím, že jsi kousek přede mnou, takže mě ten 29.tt až tolik nepřekvapuje.. byla jsi tenkrát v prosinci posel naděje, že to u nás může v lednu vyjít. Ale pěkně to letí, co? Musím říct, že tak od toho 16.tt to uteklo neuvěřitelně. Do té doby mě totiž trošku zlobil hematom, ale od té doby snad jedu v rychlíku ![]()
@Shari81 jeej,tak drzim pesticky at je vse v poradku a ty i miminko to vzladnete!!!ale doktori urcite vi, co delaji ![]()
@Malvajs píše:
@Luca89 dekujujasny napisu rada
a tesim se na zpravy, co miminko a jak se dari
omlouvam se, predchozi prispevek mi naskocil 2×, pusu z mobilu
@Luca89 jj myslím že jo, chodím do IKEMu k primáři, tak ten snad ví co dělá ![]()
@Shari81 tak v IKEMu pokud vim jsou super, takze bych se nebala, to zvladnete ![]()
@f-l-e-a jojo letí to desne, ale to je paradni, teda az na to ze bych mela vse donakoupit radeji
no hlavne, ze uz hematom nezlobi
a jste v poradku…uz aby byl srpen a malcka tu byla s nami
vy taky cekate holcicku co? ![]()
@Malvajs:
To jsi hezky napsala: „mam tam misto vajicek zrnicka máku“ ![]()
Taky tam mám jen zrníčka máku. V pátek jdu znovu na utz, tak snad se alespoň jeden máček vzchopí.
@Luca89 věřím jim, jen jsem doufala, že ta reoperace počká až třeba na další jaro..
jéé, já už chci mít mrňouska doma, už se těším na př. týden, snad nám dr. řekne co to bude…opatruj se ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.