Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
1.6.13 17:08
@Wanila píše:
@MisTer prosimtě, proč máš víc pít? Co má pitný režim společného s folikulkama? :nevim: Já půjdu do Iscare až v září, ale stejně jukám radši už teď, co mě čeká a zrovna tu vodu moc nechápu :oops: Děkuji :kytka:

hodně pít se má při hyperstimulačním syndromu - který hrozí, když je folikulů po stimulaci hodně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
1.6.13 17:09

@Wanila pri stimulaci na ivf doporucuji vic pit az 7litru kvuli riziku ohss jelikiz mam zatim kolem 15 ti foliku asi je to nejak nahrane nevim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
1.6.13 17:32

@MisTer jen pěkně bumbej a také bašti hodně bílkoviny, tím rozhodně nic nezkazíš. ;)
Já jsem pila jak o život, ale bohužel jsem se ohss nevyhnula měla jsem cca 50 folíků už jsem nemohla ani pořádně chodit jak mě bolelo břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
1.6.13 17:45

@medmenka ty bláhooooooo to si měla teda hooodně, mě už to bolí i při tomhle počtu poslední dva dny už nic moc příjemného!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
1.6.13 18:31

@MisTer tak se nalejvej jak jen to bude možný, je to opravdu jediná věc co ti pomůže. A snaž se šetřit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
1.6.13 18:39
@medmenka píše:
@MisTer jen pěkně bumbej a také bašti hodně bílkoviny, tím rozhodně nic nezkazíš. ;)
Já jsem pila jak o život, ale bohužel jsem se ohss nevyhnula měla jsem cca 50 folíků už jsem nemohla ani pořádně chodit jak mě bolelo břicho.

50 folikulů? To si děláte srandu. A po čem? Po injekcích nebo clostilbegitu? Já jsem se zatím modlila jen za jeden (nic na podporu neberu). Když je potřeba, aby měl přes 16 mm, tak musíte mít podbřišek velký jak blázen. Nebo do jaké velikosti dorůstají, když je jich tolik? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
1.6.13 19:11

Tyyy brdo 50 folikulu?? ja měla dva a bolelo mě břicho jak blázen, tak hooodně pij a držim pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
1.6.13 20:38

@Zrzanka po clostíku jsem mívala tak 2 až 4 folíky to bylo v celku v klidu. Stimulovala jsem na IVF brala jsem 150 jed. Gonal-f denně a pak ke konci ještě Pregnyl a ještě něco to už si nepamatuji co to bylo. Celkem jsem stimulovala asi 15 dní. Poslední 3 dny před OPU jsem trpěla jak kůň, ale myslela jsem si, že je to normální. Druhý den po OPU jsem zkolabovala a odvezla mě sanitka do nemocnice kde jsem byla cca 10 dní na kapačkách. Vaječníky 3× takové a volnou tekutinu v břiše hnus. Ale zůstalo mi oplodněných pouze 18 které museli zamrazit z důvodu toho ohss. Po 2 měsících jsem si teprve mohla jít pro jedno embryjko které mám doufám v bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
1.6.13 20:39

@Luca89 to už mám za sebou a doufám že už nikdy více ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
1.6.13 21:29

@Zrzanka to je po injekcích na IVF neboj tolik jichna IUI mít nebudeš :mrgreen:

@medmenka doufám, že mě tohle nečeká sice břicho bolí nafouklá sem ale z toho počtu by to nemělo být tak hrozné né???moc ti držím palce aby se to po tom všem už povedlo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
1.6.13 21:58

@MisTer neboj to bude ok :pankac:
jinak díky, :hug: já doufám že se zadaří.
@Malvajs ono to občas chce udělat očistu hlavy, nejraději bych usnula a probudila se až za 14 dní na testování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
1.6.13 22:09

@Malvajs
Proč ti nedoporučují IUI? Máte horší spermiogram? Neprůchodné cesty?

Minulý cyklus jsem si mě pozvali na UTZ 10DC, aby se podívali, jak mi rostou folikuly, nic tam nebylo. Řekli ať přijedu asi za 3 dny, ale žádný dominantní folikul tam opět nebyl, už tomu doktorka moc nedávala naději, ale řekla, ať přijedu 18DC. Při prohlídce doktorka řekla: a víte, že tam je? Má 20 mm, dneska píchneme Pregnyl a zítra přijeďte na IUI. Takže hlavu vzhůru!! Že tam nic velkého v pátek nebylo ještě nic neznamená!! Dostatečně velký folikul BUDEŠ mít v úterý, věřím tomu a moc ti držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
2.6.13 00:42

@medmenka :) tak drzim pesti at uz je jen sama dobra zprava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
2.6.13 07:04

@Malvajs
To nevadí, že jsi měla v pátek 16DC, někomu zkrátka folikuly dorůstají později. Uvidíš, že v úterý už tam bude. Počkám si, až napíšeš, jak jsi dopadla. Myslím na tebe :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
2.6.13 08:32
@MisTer píše:
@Zrzanka to je po injekcích na IVF neboj tolik jichna IUI mít nebudeš :mrgreen:@medmenka doufám, že mě tohle nečeká sice břicho bolí nafouklá sem ale z toho počtu by to nemělo být tak hrozné né???moc ti držím palce aby se to po tom všem už povedlo!!

já měla na ivf cca 16 folíků a byla jsem úplně ok, ani náznak ohss ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.