Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1104
5.6.13 19:28

Tak já jsem dneska 19DC a folikul jen 11mm tak jsem dostala utrogestan a zvyšili mě dávky clostíku na 3 denně. Ale sliznice je 8mm. Od pondělí mě bolí břicho jak při menses že jsem si myslela v pondělí jestli nemám ovulaci, ale podle dr prý ještě nebyla. Ale od pátku mě vyrostl folikul 3mm tak si řikám že ještě vyroste ale jak začnu brát utrogestan tak asi utlumí ovulaci co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
6.6.13 15:12

@Malvajs jsem 30 tyden, teda zacinam 31. :) no tak to mate sance ze se zadarilo!! :) jinak diky za informace o cisari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
6.6.13 18:22

@lynč tak moc drzim pesti, nevim zda utrogestan ovu tkumi ae treba nee, tulte se a ja drzim pesti a kdyz nee tak zvyseni clostiku jiste pomuze:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
6.6.13 20:06

Holky tak jsem o opu, ráno už jsem měla hrozné bolesti od 7 jsem tam čekala na sál šla kolem 10 hod ve 12 mě propustili. Na opou jsem měla Jaržemboskou :dance: Ještě ted to dost bolí tak jen doufám, že to brzy přejde a bude zase dobře? je to normální, že je to břicho ještě citlivý??

Měla jsem 20vajíček z toho 15 zralých, jen spermio je blbý snad aspon trošku pomůže ISCI a aspn jedno embryjko se nám oplodní, zítra si tam budu volat tak mám z toho akorát nervy, už to nechci podstupovat znovu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
6.6.13 20:24

@Malvajs:
Tak teď víš, že k ovulaci dochází :palec:, to je dobrá zpráva. Jaržembovská (snad to píšu dobře) by si opravdu zasloužila pochvalu a Turkové klidně napiš kritiku. U ní jsem měla pocit, že jsem ji jen obtěžovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
6.6.13 20:32

Holky pokud si budu píchat injekce (Gional), tak folikuly budou dost veliké v předem určený den? např. 14DC?

Omlouvám se, že se vás pořád na něco vyptávám, ale bude to moje 1.IVF, takže mě pořád postupně napadají nějaké otázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
6.6.13 20:36
@Zrzanka píše:
Holky pokud si budu píchat injekce (Gional), tak folikuly budou dost veliké v předem určený den? např. 14DC?Omlouvám se, že se vás pořád na něco vyptávám, ale bude to moje 1.IVF, takže mě pořád postupně napadají nějaké otázky.

v předem určený den ne, cca po 8 dnech stimulace se dělá kontrolní utz, jak folíky rostou (každý reaguje jinak), podle toho se buď naplánuje opu, nebo se pozmění dávka hormonů a naplánuje se další kontrolní utz…

Příspěvek upraven 06.06.13 v 20:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
6.6.13 20:37
@alenka84 píše:
v předem určšný den ne, cca po 8 dnech stimulace se dělá kontrolní utz, jak folíky rostou (každý reaguje jinak), podle toho se buď naplánuje opu, nebo se pozmění dávka hormonů a naplánuje se další kontrolní utz…

Já měla třeba opu už 11. dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
6.6.13 20:41

@alenka84:
Děkuji za rychlou odpověď :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
7.6.13 07:37

Ja jsem stimulovala Gonalem po 150 jednotkach 7 dnu a OPU mela 9 dc a hyperstimulak a odlozeny transfer… Zrzanko plne chapu Tvoje obavy, ja jsem byla z prve stimulace taky vykukana a furt se tady holek vyptavala…drzim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.6.13 09:12

Ahoj holky, chci se zeptat když bych chtěla jít na krev do Iscaru zjištění hcg tak musím ráno nebo kdykoliv během dne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
7.6.13 11:07

@medmenka kdykoli pokud vim, ale rano byva nejvyssi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
7.6.13 14:02

Odhodlala jsem se a zavolala, takze z 15 ti vajicek 12 jich udelali tou metodou isci z toho se 10 oplodnilo prej je to hezkej vysledek otazka jak se budou vyvijet dal kez by aspon polovina vydrzela a bylo mezi nims jedno kvalitni nooo…strasne se mi ulevilo a breci stestim tak to treba jeste neni ztracene!!!zitra budu volat jak to vypada dal bojim se bojim!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
7.6.13 16:49

@MisTer mooooc drzim pesti, urcite to dopadne dobre :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.6.13 17:04

Ahoj holky, já jsem dneska byla na krvi a čekám na výsledek jsem v totálním nervu bojím se jak dopadnem. Mám si zavolat kolem 6 hod nebo zítra ráno. :?: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.