Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak jsem to zkoukla a málem jsem z těch cen padla, ale pokud chceme miminko tak to budeme muset zaplatit ještě je možnost domluvit se s pojišťovnou
@chicitta je to síla, to v tom ještě nejsou léky co se také platí.
Tak ti budu držet palce aby se zadařilo ![]()
@medmenka no bude to mazec
hlavně pro peněženku a pro nervy ale to mimčo je pak to největší odměnou
místo auta se holt koupí mimčo
zní to hrozně ale je to bohužel fakt
@chicitta přesně tak, konečný výsledek, je tou nejkrásnější odměnou ![]()
Ahojky mužu se něco zeptat, já mám ted pauzu, ale rozhoduji se mezi cube a iscare…a koukám, že finančeně to tam vyjde celkem hodně…řeknete mi prosím jak vás ted vyšlo ivf stimulace i sleky..kolik ste celkem zaplatili…???předem děkuji
@maja111111 ahojdi, 1 IVF 16200 + injekce..ty zavisi dle ptotokolu ![]()
@merienka díky za odpověď takže bez leku?? a ty jsou teda asi 2krat tak drahe ne, podle toho co říkali v televizi..no ja mela dlouhy protokol, tak počítam, že dohromady bych dala přes 20tis ![]()
@maja111111 od zari je profrazili, jen cenu nevim…stihla jsem tesne pred..
Drzim pest, at vse vyjde ![]()
@chicitta no nejsi sama…jelikoz mam pojisteni v EU, tak nemohu mit i v CR a to se pak prodrazilo za vsechny pokusy, ktere v zahranici stoji dvoj i nekolikanasobne vic, na cenu auta. Ale dojit uspesne do cile a mit to zlaticko se neda vycislit zadnou castkou! ![]()
Ahojdi holky, tak za tyden jdu na ultrazvuk, prozazim tam nyl videt jen vacek Byla jse objednana k zubari, nasli mi tam kaz, ale nevim, zda to nenechat radsi az po 1. trimestru
co jsem cetla, tak lokalni anest. nevadi v 2. a 3. trimestru a pri vrtani to muze byt v 1. trimestru nebezp., vylucuje se z bolesti afrenalin do krve. Tak nevim. Pak je ale stejne povinna prohlidka, ne? Zase chci mit zoubky zdrave…ale jestli radsi pockat? Ted jsem na zacatku 6tt..
V 1.trimestru nebezpecne bez te lokalky a s ni taky…nemela by se pry pichat…pro upresneni ![]()
@Yasmi to už ani nemám chut komentovat…,prostě dvoum doktorum bych tam okamžitě sebrala diplom!!!
@merienka vydrž do 2.trimestru jestli to jde, já měla lokální anestezii v 18tt a bylo to v pohodě…držím palečky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.