Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@medmenka jůůů tak konečně jdeš do ketíku, držím palečky co to jde ![]()
Jinak za mne taky Jaržembovská, jdu k ní na konzultaci v úterý.
Dievčatá, ďakujem. Držím vám všetkým palečky, mi už máme prcka z IVF a teraz chceme druhé, takže budem drzat palečky aj sebe.
A nezúfajte, pekný den
pa
@celion držím palce a dej vědět jak to dopadlo budu ves stejné situaci jako ty, tak at se můžu těšit ![]()
@MisTer dobré ranko, děkuji za podporu určitě nam to vyjde
já uz šla na sál vysmata a nemohla to zastavit a nálada mě drží pořád
![]()
Ahoj ženy, já se zrovna ve středu ptala na recepci, zda si můžu vybrat, ke komu bych třeba chtěla na příští kontrolu, a slečna na recepci říkala, že ne. Tak jak to je? (reaguji na to, že některé chodí třeba jen výlučně - jak jsem pochopila - k Jaržembovské)
@peluche ahojky já měla v tom případě asi štěstí vždy jsem chodila ke Kubinove a když byla nemocná nebo nemohla tak k Jarzembovske. Zkus jim říct, že prostě by jsi chtěla chodit jen k jedné max dvoum. Naprosto tě chápu pak má člověk strach, co když nás odbidou.
@celion já zatím byla 2× u Turkové, pak myslím u Pryanichnikové a teď naposledy u Kubínové. Dneska jdu na IUI a nejspíš bude Kubínová. Já jsem nováčkem, takže momentálně ani nemůžu říct, kdo mi přijde dobrý a kdo spíš ne. Ale až si někoho oblíbím, ráda bych měla tu možnost říct - chci k tomu a tomu MUDr… a nebo se to už brzo povede a já nebudu muset říkat nic ![]()
@peluche vzdy kdyz se objednavam, ptam se, kdy ma volno oni Ti vyhovi. Chce to max 2 doktory…protoze jinak si Te budou predavat jak horkou bramboru..a nikdo nic nevi…protokol si neprocitaji. a Zazila jsem jiz k jine a musela jsem jak blb vysvetlovat, co vlastne chci.
![]()
@merienka to máš pravdu pak tě objednají k někomu jinému mě se stalo, že se mě zeptala vy stimuluje a já na to to těžko Když jdu na KET v nativním cyklu.
@merienka nedej se:-) a urco to dopadne dobre držím pesticky ![]()
@MR moc děkuji
už se moc těším a zároveň bojím, jak to všechno dopadne ![]()
@medmenka tak drzim moc pesti
dej vedet…urcite vse bude oukej ![]()
Holky tak dnes jsem 4 den po KET příznaky zatím žádné, teda jen mě pálí žáha, ale to můžu usuzovat i jídlu co jsem spapala tak uvidím ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.