Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
24.9.13 20:15

@merienka ať si trhnou :jazyk: protivky
hlavně že tam bobek malej je :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.9.13 20:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
24.9.13 20:18

To už teda do iscaru těším když to tady čtu :think: jestli na mě budou také protivné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.9.13 20:25

@medmenka tyhle sestřičky jsou, hlavně blond, jsou vždy příjemné ;) tato asi neměla svůj den…nevím. Šla jsem pak na jednání, tak mi řekla, že jdu asi na ples ne, a já, že zastupovat klienta :lol: :lol: takže asi opravdu neměla svůj den…asi vstala zadečkem vhůůůru :) jinak je to tam v poho, musím zaklepat :)pořád teď klepu, jak blbec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
24.9.13 20:51

@merienka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: taky mají nárok na to mít den blbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.9.13 21:18

@medmenka mno, to asi ju…ale zrovna pri takhle citlivym tematu… ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
24.9.13 21:25

@merienka to máš pravdu že při takových situací by si to mohla odpustit a chovat se profesionálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
24.9.13 21:30

Já tam jdu zítra holky konzultovat výsledky imunologie jsem zvědavá jak to prostudujou během 10min prohlídky, Jaržembo má dovču tak jdu ke Kubínové…dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
24.9.13 21:34

@MisTer Jaržembovská má taky pořád dovolenou teda. :think: :lol: Tak ať dobře pochodíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
24.9.13 21:36

@merienka gratuluji k hcg :pankac: :pankac:, měla jsem podobné s Kubíčkem :pankac:
Jinak já na ty sestry v Iscaru měla taky smůlu, některé jsou super a jiné jsou na pěst. Já jdu 8.října na konzultaci do Iscare k Jaržembovské, chci probrat co dál, mam 4 mrazáky, ale chci nějaká další vyšetření nebo něco, mam pocit, že furt zkoušíme a je to zbytečný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
24.9.13 21:38

@medmenka nooo asi to potřebuje :lol: :lol: uvidíme co Kubínová nemám v ní moc důvěru je nová a mladá, ale příjemnější než ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
24.9.13 22:01

@MisTer ale zaučuje si jí Jaržembovská, já jsem u Kubínové byla pouze jednou tak zatím nemůžu soudit jaká je. Ale když má Jaržembovská plno, tak volím Kubínovou k jiné nechci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.9.13 22:42

@MR budu drzet moc moc pesti :hug: dej vedet, jak jsi pochodila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
24.9.13 22:43

@MisTer tak držím palce, já měla s Kubínovou bohužel blbou zkušenost, transfer s ní byl horor a musela volat Jaržembovskou, když se tam nemohla ani na potřetí trefit :zed: :zed:, ale zase všichni jsme jen lidé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
24.9.13 22:44

@merienka děkuji, v Iscaru mi dali doporučení na nějakou psycholožku, která se zabývá neplodnými páry, tak to asi zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.