Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@merienka ať si trhnou
protivky
hlavně že tam bobek malej je
![]()
To už teda do iscaru těším když to tady čtu
jestli na mě budou také protivné ![]()
@medmenka tyhle sestřičky jsou, hlavně blond, jsou vždy příjemné
tato asi neměla svůj den…nevím. Šla jsem pak na jednání, tak mi řekla, že jdu asi na ples ne, a já, že zastupovat klienta
takže asi opravdu neměla svůj den…asi vstala zadečkem vhůůůru
jinak je to tam v poho, musím zaklepat
pořád teď klepu, jak blbec ![]()
@medmenka mno, to asi ju…ale zrovna pri takhle citlivym tematu…
![]()
@merienka to máš pravdu že při takových situací by si to mohla odpustit a chovat se profesionálně.
Já tam jdu zítra holky konzultovat výsledky imunologie jsem zvědavá jak to prostudujou během 10min prohlídky, Jaržembo má dovču tak jdu ke Kubínové…dám vědět.
@MisTer Jaržembovská má taky pořád dovolenou teda.
Tak ať dobře pochodíš ![]()
@merienka gratuluji k hcg
, měla jsem podobné s Kubíčkem ![]()
Jinak já na ty sestry v Iscaru měla taky smůlu, některé jsou super a jiné jsou na pěst. Já jdu 8.října na konzultaci do Iscare k Jaržembovské, chci probrat co dál, mam 4 mrazáky, ale chci nějaká další vyšetření nebo něco, mam pocit, že furt zkoušíme a je to zbytečný ![]()
@medmenka nooo asi to potřebuje
uvidíme co Kubínová nemám v ní moc důvěru je nová a mladá, ale příjemnější než ostatní.
@MisTer ale zaučuje si jí Jaržembovská, já jsem u Kubínové byla pouze jednou tak zatím nemůžu soudit jaká je. Ale když má Jaržembovská plno, tak volím Kubínovou k jiné nechci ![]()
@MisTer tak držím palce, já měla s Kubínovou bohužel blbou zkušenost, transfer s ní byl horor a musela volat Jaržembovskou, když se tam nemohla ani na potřetí trefit
, ale zase všichni jsme jen lidé
@merienka děkuji, v Iscaru mi dali doporučení na nějakou psycholožku, která se zabývá neplodnými páry, tak to asi zkusím
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.