Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Clarita píše:
@alenka84 - ano, nativ a ten není hrazen pojišťovnou - taky nechápu, v čem je to dražší, než klasický IVF a proč to nemůže jít taky na pojišťovnu.
to taky nechápu..každopoádně když už máš stimulaci rozjetou, ať je to čímkoliv, tak to napojišťovnu jít bohužel nemůže, nestihlo by se to shcválit, že ![]()
Mě čeká clostil příští měsíc, dávkování stejné, tak snad těch folíků nevyroste moc, ať nedopadnu stejně…
@alenka84 - my to bohužel kvůli penězům musíme odpískat a propásnem to… Příště mě buď čeká jen IUI v přirozeném cyklu nebo jen 1 tbl. clostilu. Víc už nesmím… Jen doufám, že to všechno krásně odejde s ms a nebude z toho cysta, nebo mi i doktorka hrozila OHSS. A ty už jsi clostil měla? Zkusíte pak IUI?
@Clarita píše:
@alenka84 - my to bohužel kvůli penězům musíme odpískat a propásnem to… Příště mě buď čeká jen IUI v přirozeném cyklu nebo jen 1 tbl. clostilu. Víc už nesmím… Jen doufám, že to všechno krásně odejde s ms a nebude z toho cysta, nebo mi i doktorka hrozila OHSS. A ty už jsi clostil měla? Zkusíte pak IUI?
neměla, tak vůbec nevím, jak budu reagovat…ale při ivf jsem na menopur i merional nereagovala nijak bouřlivě, poprvé jsem měla 10 a podruhé 5 vajíček, a to jsem měla i vyšší dávky. Tak snad budou folíky max. dva tři…jinak iui asi nebude, jen snažení doma
@merienka copak to vidím? Taková krásná dálnice gratulace obrovská
![]()
@medmenka
kuju
mno, zítra jdu na krev, tak jsem zvědavá
Zatím se držím zpátky, dokud neuvidím srdíčko, tak neuvěřím…jen ani nevím, kdy ho uvidím
nebo kdy už se dá vidět..
Ahojdi holky, tak dnes se vám musím pochlubit „úžasným“ přístupem jedné černovlasé sestřičky v Iscare…nevím, co se jí stalo.
Příjdu na odběr krve, napnutá a čekám úsměv a povzbuzení. Místo toho řeči při odběru krve rázu, že i když jsou dvě silné čáry na testu, tak to nemusí ještě znamenat těhotenství. TAk jí na to říkám, že to jsou silné čárky, a že už jsem 14.den po ET. Následně, když se bavíme, že jsem jednou jemně zašpinila malinkato, tak mi řekně, že mohlo odejít jedno zavedené vajíčko ze dvou. Tak jí říkám, že jsem měla zavedeno jen jedno. Tak se jen ušklíbla. A následně mne řekla, že ať na ultrazvuk příjdu až za 3 týdnu. TAk se ptám, jestli by se nemělo zkontrolovat, kde je umístěno apod., prý že mě nepotěší, ale jedině když budu mít potíže…mno, řeknu vám, že jsem odcházela totálně zničená
hodila jsem to pak za hlavu
můj manžel to nazval, že asi nezažila orgasmus, když se tak chová
sprosťák, ale rozesmál mě
Odpo volám pro výsledek a 414 HCG, prý hezký výsledek a ke konci týdne, ať se objednám na ultrazvuk..zvedla to jiná sestřička.
Jen otázka, jak se počítají týdny?
Kdy 1. den menstruace jsem měla 25.8., tak bych měla být 4tt+1, je to tak správně?
@merienka - proboha, co je ta sestra za blbku???
teda v posledni dobe slysim a ctu docela negativni ohlasy na Iscare, a jakym pravem ona „nelekar“ dedukuje, ze kdyz jsi trosku zaspinila, ze jedno mohlo odejit, kdyz ani nevedela, ze jsi mela zavedene jenom 1 embryo…to je fakt teda pristup…
@merienka teda to je taková ta s culíkem hubená???To je síla teda k emě se vždy chovala hezky…a gratulujuuuuu
@merienka - taky gratuluji a uzivej si to, urcite to dobre dopadne
![]()
@MisTer děkuju
ke mě taky, já úplně na ní koukala, ja magor… ![]()
@margotkaa doufám
bolí mě záda, prsa a podbříšek, tak je to takové nepříjemné, ale co jsem četla příznaky, tak asi v normě…
@merienka tak super zpráva už máš těhu potvrzeno z krve
tak si to pěkně užívej a hlavně žádný stres
Sestra v Iscare se asi špatně vyspala
protože jinak bývá totálně v pohodě.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.