Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
23.9.13 13:39
@Clarita píše:
@alenka84 - ano, nativ a ten není hrazen pojišťovnou - taky nechápu, v čem je to dražší, než klasický IVF a proč to nemůže jít taky na pojišťovnu :zed:.

to taky nechápu..každopoádně když už máš stimulaci rozjetou, ať je to čímkoliv, tak to napojišťovnu jít bohužel nemůže, nestihlo by se to shcválit, že :zed:
Mě čeká clostil příští měsíc, dávkování stejné, tak snad těch folíků nevyroste moc, ať nedopadnu stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
23.9.13 13:43

@alenka84 - my to bohužel kvůli penězům musíme odpískat a propásnem to… Příště mě buď čeká jen IUI v přirozeném cyklu nebo jen 1 tbl. clostilu. Víc už nesmím… Jen doufám, že to všechno krásně odejde s ms a nebude z toho cysta, nebo mi i doktorka hrozila OHSS. A ty už jsi clostil měla? Zkusíte pak IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
23.9.13 14:10
@Clarita píše:
@alenka84 - my to bohužel kvůli penězům musíme odpískat a propásnem to… Příště mě buď čeká jen IUI v přirozeném cyklu nebo jen 1 tbl. clostilu. Víc už nesmím… Jen doufám, že to všechno krásně odejde s ms a nebude z toho cysta, nebo mi i doktorka hrozila OHSS. A ty už jsi clostil měla? Zkusíte pak IUI?

neměla, tak vůbec nevím, jak budu reagovat…ale při ivf jsem na menopur i merional nereagovala nijak bouřlivě, poprvé jsem měla 10 a podruhé 5 vajíček, a to jsem měla i vyšší dávky. Tak snad budou folíky max. dva tři…jinak iui asi nebude, jen snažení doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
23.9.13 15:36

@alenka84 - aha, tak držím pěstí, ať to doma výjde ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
23.9.13 16:20
@Clarita píše:
@alenka84 - aha, tak držím pěstí, ať to doma výjde ;).

děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.9.13 17:33

@merienka copak to vidím? Taková krásná dálnice gratulace obrovská :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
23.9.13 18:31

@medmenka :hug: :) kuju :))) mno, zítra jdu na krev, tak jsem zvědavá :) Zatím se držím zpátky, dokud neuvidím srdíčko, tak neuvěřím…jen ani nevím, kdy ho uvidím :nevim: nebo kdy už se dá vidět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.9.13 19:46

Ahojdi holky, tak dnes se vám musím pochlubit „úžasným“ přístupem jedné černovlasé sestřičky v Iscare…nevím, co se jí stalo.
Příjdu na odběr krve, napnutá a čekám úsměv a povzbuzení. Místo toho řeči při odběru krve rázu, že i když jsou dvě silné čáry na testu, tak to nemusí ještě znamenat těhotenství. TAk jí na to říkám, že to jsou silné čárky, a že už jsem 14.den po ET. Následně, když se bavíme, že jsem jednou jemně zašpinila malinkato, tak mi řekně, že mohlo odejít jedno zavedené vajíčko ze dvou. Tak jí říkám, že jsem měla zavedeno jen jedno. Tak se jen ušklíbla. A následně mne řekla, že ať na ultrazvuk příjdu až za 3 týdnu. TAk se ptám, jestli by se nemělo zkontrolovat, kde je umístěno apod., prý že mě nepotěší, ale jedině když budu mít potíže…mno, řeknu vám, že jsem odcházela totálně zničená :roll: hodila jsem to pak za hlavu :pocitac: můj manžel to nazval, že asi nezažila orgasmus, když se tak chová :lol: sprosťák, ale rozesmál mě :lol: Odpo volám pro výsledek a 414 HCG, prý hezký výsledek a ke konci týdne, ať se objednám na ultrazvuk..zvedla to jiná sestřička.
Jen otázka, jak se počítají týdny?
Kdy 1. den menstruace jsem měla 25.8., tak bych měla být 4tt+1, je to tak správně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
24.9.13 19:52

@merienka - proboha, co je ta sestra za blbku??? :pocitac: teda v posledni dobe slysim a ctu docela negativni ohlasy na Iscare, a jakym pravem ona „nelekar“ dedukuje, ze kdyz jsi trosku zaspinila, ze jedno mohlo odejit, kdyz ani nevedela, ze jsi mela zavedene jenom 1 embryo…to je fakt teda pristup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
24.9.13 19:53

@merienka teda to je taková ta s culíkem hubená???To je síla teda k emě se vždy chovala hezky…a gratulujuuuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
24.9.13 19:54

@merienka - taky gratuluji a uzivej si to, urcite to dobre dopadne :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.9.13 19:54

@MisTer děkuju :) ke mě taky, já úplně na ní koukala, ja magor… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.9.13 19:55

@margotkaa doufám :) bolí mě záda, prsa a podbříšek, tak je to takové nepříjemné, ale co jsem četla příznaky, tak asi v normě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
24.9.13 20:08

@merienka tak super zpráva už máš těhu potvrzeno z krve :potlesk: tak si to pěkně užívej a hlavně žádný stres :hug: :hug: Sestra v Iscare se asi špatně vyspala :think: protože jinak bývá totálně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.9.13 20:11

@medmenka :hug: kuju :)asi ju, ale byly to šoky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.