Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky tak mi to nedalo a testla jsem. Na testiku na mě vykoukla jen jedna/ a mám pokažený celý vikend
![]()
@celion moje rada NETESTOVAT…akorat se stresujes a stejne to neni jiste…honit na testu nejake duchy nicemu neprida. Pockej v klidu a zajdi na krev podle doporuceni mudr. Drzim palce ![]()
@celion mic brzy…ja testovala az 14 den…poprve jsem mela opak…testovala hsem brzy a byly 2//, pak nic. Takze zadny zkazeny vikend…opravdu s tim pockej! Drzim moc moc pesti
nic neni ztraceno
@celion uz hlavne netestuj, nemeni se to ze dne na den. Drz se! ![]()
@celion jak píšou holky, já si myslím že je to ještě brzo, každá jsme jiná a jinak nám uvolňuje hcg v moči, tak žádný stres. ![]()
Děkuju holky, snad se ještě // dockam už testovat nebudu až v úterý než budu volat do Caru
Ahoj. omlouvám se, že se vám sem takhle vtírám, ale potřebovala bych radu.jsem dnes 12.den po ketu 2 blastocyst(5PK) a 8,9 a 10 den jsem měla hodně slaboulinkého ducha na testu a od té doby zase bílo s tím, že 9.den jsem byla na krvi a hcg bylo jenom 13,9. hodně mě matou ty negativní testy. mohli by jste mi prosím poradit? děkuji za každou reakci.(testy byli pokaždé stejné mamatest 10)
@fomi ještě je brzy na testovaní, ten 9 den to bylo ještě pozustatek z pregnylu nebo co jsi si píchala. Počkej tak 2dny
@lynč ahoj já jsem si nic nepíchala. beru akorát estrofem, utrogestan, prednison a anopyrin. proto to nechápu. dnes je to 13.den od KET a na tt nic. takže opět bez u úspěchu ![]()
@fomi tak to mi je moc líto
tak zajdi na krev ať máš jasno.
Ahoj holky tak nám to nevyšlo
12 den po ket jsem začala krvácet tt negativní. Tak po novém roce to zkusíme znovu. Teď..si necháme udělat veškerá vyšetření, pač imunologii ani genetiku nám nedělali tedy jen trombofilni mutaci.
Všem co čekáte do testíku moc přeji, aby se ukázali ty krásné vymodlené//.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.