Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@medmenka tak lezet a vazne ten zazvor…je to zazrak
to bude dobry…drzim moooc pesti ![]()
@merienka moc díky,
já doufám že to zvládnu za dnešek nějak s těla vyhnat ![]()
@medmenka dobré ranko urco bacil během dneška zmizí, moc na tebe myslím ![]()
Holky blbej dotaz měřím teplotu abych věděla, kdy je ovu a mohli jsme se snažit, jinak se musíme chránit a nějak jsem už pozapomněla jak je to s pregnylem. Včera ráno jsem píchla 10000IU doktorka říkala, ovu bude v úterý večer cca po 36hod tedy dneska večer, ale ráno už mi teplota vylítla vzhledem dávce HCG. Mám brát ovu podle teploty tedy včera nebo podle pregnylu, že ovu bude dneska???
@MisTer Já žiju v domnění, že vzestup teploty způsobuje progesteron
já bych to brala tak, že pokud stoupla teplota, ovulace už proběhla.
@peluche právě to je trošku zavádějící s tím pregnylem no nevim uvidíme ted už je to stejně jedno pojistíme dneska.
Mimochodem holky já mám opačný problém - já měla teplotu nízkou ještě 60 hodin po Ovitrelle. Pak už nemůžu říct, protože jsem už pak nasadila Utrogestan, takže teplota stoupla, ale kdo ví, zda díky UTG nebo díky tomu, že už konečně proběhla ovulace.
@MisTer Určitě pojistěte! akorát já to právě beru tak, že pregnyl neobsahuje progesteron, takže by neměl ovlivňovat BT.
Ahojdi holky, tak jedu z ultrazvuku a jsme 8mm velky a busi nam srdicko
teda, ale krom zravosti a prsou zadne priznaky nemam…mela jsem strach, ze je to z Ultrogestanu
![]()
@peluche ale obsahuje HCG což teplotu ovlivňuje taky, to jsou starosti, včera jsme nejistili, protože přítel nebyl doma přijel až pozdě ráno z práce a navíc ráno dával vzorek k andrologovi, tak jsme jistili jen sobota, neděle a dnes no tak snad to tak bude!
@merienka krááááásný držím palce dál ať je vše OK.
@celion @medmenka děkuju moc holky
teď už zase čekat dál
držím Vám obou moooc pěstičky, ať se to také posune ![]()
@merienka to já tobě taky,
aby bylo všechno v pořádku a mímo se pěkně vyvíjelo
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.