Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
8.10.13 07:34

@medmenka tak lezet a vazne ten zazvor…je to zazrak :-) to bude dobry…drzim moooc pesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
8.10.13 07:38

@merienka moc díky, :hug: já doufám že to zvládnu za dnešek nějak s těla vyhnat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
8.10.13 08:12

@medmenka dobré ranko urco bacil během dneška zmizí, moc na tebe myslím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
8.10.13 08:50

Holky blbej dotaz měřím teplotu abych věděla, kdy je ovu a mohli jsme se snažit, jinak se musíme chránit a nějak jsem už pozapomněla jak je to s pregnylem. Včera ráno jsem píchla 10000IU doktorka říkala, ovu bude v úterý večer cca po 36hod tedy dneska večer, ale ráno už mi teplota vylítla vzhledem dávce HCG. Mám brát ovu podle teploty tedy včera nebo podle pregnylu, že ovu bude dneska???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
8.10.13 10:38

@MisTer Já žiju v domnění, že vzestup teploty způsobuje progesteron :nevim: já bych to brala tak, že pokud stoupla teplota, ovulace už proběhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
8.10.13 10:42

@peluche právě to je trošku zavádějící s tím pregnylem no nevim uvidíme ted už je to stejně jedno pojistíme dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
8.10.13 10:46

Mimochodem holky já mám opačný problém - já měla teplotu nízkou ještě 60 hodin po Ovitrelle. Pak už nemůžu říct, protože jsem už pak nasadila Utrogestan, takže teplota stoupla, ale kdo ví, zda díky UTG nebo díky tomu, že už konečně proběhla ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
8.10.13 10:48

@MisTer Určitě pojistěte! akorát já to právě beru tak, že pregnyl neobsahuje progesteron, takže by neměl ovlivňovat BT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
8.10.13 10:56

Ahojdi holky, tak jedu z ultrazvuku a jsme 8mm velky a busi nam srdicko :dance: teda, ale krom zravosti a prsou zadne priznaky nemam…mela jsem strach, ze je to z Ultrogestanu :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
8.10.13 10:59

@peluche ale obsahuje HCG což teplotu ovlivňuje taky, to jsou starosti, včera jsme nejistili, protože přítel nebyl doma přijel až pozdě ráno z práce a navíc ráno dával vzorek k andrologovi, tak jsme jistili jen sobota, neděle a dnes no tak snad to tak bude!

@merienka krááááásný držím palce dál ať je vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
8.10.13 10:59

@merienka veliká gratulace :potlesk: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
8.10.13 11:00

@merienka tak to veliká gratulace, to jsou skvělé zprávy :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
8.10.13 11:26

@celion @medmenka děkuju moc holky :) teď už zase čekat dál :) držím Vám obou moooc pěstičky, ať se to také posune :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
8.10.13 11:28

@MisTer @MisTer děkujuuuuu…už aby bylo prvních 12 týdnů za mnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
8.10.13 11:30

@merienka to já tobě taky, :hug: aby bylo všechno v pořádku a mímo se pěkně vyvíjelo :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.