Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1104
23.10.13 21:29

Holky zajímá mě jestli když se stimuluje injekcema jestli se potom musí IUI já bez toho ovulaci nemám a nastupuju do nový práce tak si dělám starosti jestli to bude vychazet budu dělat kratkej dlouhej tyden a tam jim nic o tom nemužu vykladat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
24.10.13 08:19

@lynč IUI nemusíš podstupovat pokud nechceš, stimulovat můžeš, ale pokud už stimuluješ a musíš injekcema je to škoda nevyužít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
24.10.13 09:43

@MisTer já vím ale nevím jak mi to vyjde a vykladat jim o tom nic nemužu. No uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
24.10.13 09:56

@lynč jeslti to nemáš daleko tak na doktora máš nárok to je otázka půl hodinky tam i s čekáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
7.11.13 20:37

Ahoj holky, tady je úplně mrtvo:-(. Chtěla jsem se zeptat, jak máte zamrazená embrya v Iscaru? Já se ptala na tu vitrifikaci a embryoložka tvrdila, že nemají o nic lepší výsledky mezi pomalým mrazením a tímto a všude čtu, jak je ta vitrifikace super. Tak babo raď :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
7.11.13 21:16

@MR tak to vůbec nevim vím, jen, že jsou po dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
2.12.13 15:33

Zdraviiim vsechny snazilky a tehotne, mam takovy dotaz, byla jsem v iscaru na ET (negativni test) a na KET a taky negativni, jeste mame zmrazeny vajicka, ale s manzelem jsme si rekli ze si ted odpocinu od injekci a leku a navic pred vanoci na dalsi KET nemame. Tak jsme se domluvili ze tomu dame treba pul roku cas a ja nastoupim do prace, ale je tomu asi tak tyden co me strasne louplo v podbrisku ze jsem si sla lehnout a pak se to trochu uklidnilo. Ted jsem mela 30tyho dostat menstruaci ale 29 jsem slabe zaspinila jen trochu a pak uz nic, myslite ze by to uz mohlo vyjit? S testem chci pockat tyden po ocekavane ms, ale po tolika zklamanich se bojim ze jen plasim, ale menstruaci jsem mela celkem pravidelnou… je tu nekdo co mel neco podobnyho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
2.12.13 15:36

@mi.miii nejlepsi zpusob je udelat test a budes vedet, vono tech duvodu muze byt nekolik…

• Citovat
  • Upravit
4753
2.12.13 20:00

@mi.miii také bych udělala test budeš vědět na čem jsi, tak ať to dopadne podle tvých představ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
2.12.13 20:37

Ahoj holky, po dlouhé době Vás zdravím :mavam:… 18.11. v 7,54 se nám narodila naše vytoužená princezna. Doufám, že Vás tento zázrak brzo též potká..držím Vám palečky a nevzdávejte se :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
2.12.13 20:39

@Shari81 veliká gratulace k vaší princezničce :kytka: ať vám dělá jen samou radost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
2.12.13 21:10

@Shari81 moc gratuliji a preji Vam hodne zdravicka :)

• Citovat
  • Upravit
14112
3.12.13 08:33

@Shari81 obrovská gratulace!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
3.12.13 11:31

@Shari81 velká gratulace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
3.12.13 11:32

@MisTer ahoj, jak se daří? Nějaké novinky u vas? Nám dopadly naprosto v pořádku genetické i imunologické testy a když bude vše v pořádku tak příští týden půjdeme na IUI. Nějak cítím, že se zas musí něco dít nebo mi hrábne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.