Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@medmenka tak to bude ještě paráda teda.. Ale jsme na to dva tak to snad nějak zvládneme. ![]()
@jelizavetka píše:
@medmenka tak to bude ještě paráda teda.. Ale jsme na to dva tak to snad nějak zvládneme.
to víš že jo, ono nám ani nic jiného nezbude než to zvládnout.
Koukám že máš i genetiku, to ti bylo doporučeno nebo jsi žádala aby tě poslali?
@medmenka genetiku nam udelali protoze jsem se zminila ze z manzelovi strany je cisticka fibroza tak nas tam hned poslali a vse v poradku. Tak nevim kde se co deje. Treba mi prospeje zmena prace a ta Mojzisovka tak nejak zapusobi. ![]()
@jelizavetka píše:
@medmenka genetiku nam udelali protoze jsem se zminila ze z manzelovi strany je cisticka fibroza tak nas tam hned poslali a vse v poradku. Tak nevim kde se co deje. Treba mi prospeje zmena prace a ta Mojzisovka tak nejak zapusobi.
tak budu držet palce ať změna zabere a co nejdříve se zadaří.
![]()
@medmenka díky.. Budeme si držet palce navzájem.. Teď mám radost Mister a dala mi naději že to prostě jde.. ![]()
@jelizavetka píše:
@medmenka díky.. Budeme si držet palce navzájem.. Teď mám radost Mister a dala mi naději že to prostě jde..
přesně tak, každá pozitivní zpráva dá naději že to prostě musí jednou vyjít i nám ![]()
Ahojky tak my se chystame do Iscaru zitra
uz se tesim a hlavne jsem nervozni z toho jak to vsechno dopadne
@klarka91 píše:
Ahojky tak my se chystame do Iscaru zitrauz se tesim a hlavne jsem nervozni z toho jak to vsechno dopadne
tak přeji hodně štěstí a vykroč pravou nohou ![]()
@medmenka dekuji
no bude se snazit
ja jsem hlavne zvedava jak to bude probihat a tak
@klarka91 a to ti na recepci po telefonu neřekli ke komu půjdeš? Tak ono je to v celku jedno, každý si pak najde toho svého oblíbeného dr. ![]()
@jelizavetka 3X IVF, 1×KET, 3X IUI, 1× MESA/TESE- dohromady nieco malo cez
100 000.(sme bez mimina)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.