Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@alenka84 píše:
Pokud vyrostou folíky, měla by růst i sliznice
Tím myslím, že k folíkům 13 mm je normální mít sliznici nižší. Hormony produkované rostoucími folikuly způsobují růst sliznice…Jinak tohle by ti měli poradit spíš doktoři na kontrole, ne? ![]()
@maja111111 ahoj, mě dal doktor na to tabletky, měla jsem ji nízkou po clostilbegytu, ale prý na to pomáhá kontryhel
@alenka84 no on říkal, že mam odpočívat ze to naroste..asi to tomu mému tělu prostě trvá dele ![]()
@boruvkay jojo už ho piju snad to pomuže všemu…
jdu tam pozítří na kontrolu
@maja111111 píše:
@alenka84 no on říkal, že mam odpočívat ze to naroste..asi to tomu mému tělu prostě trvá dele
No já s ním celkem souhlasím
Každé tělo reaguje na stimulaci trochu jinak, ale dřívě či později ty folíky většinou narostou ![]()
@maja111111 13mm to mi zase neprijde malo…
nech to na doktorech- vedi co delaji ![]()
@magdík123 no sem 7 den stimulace tak nevim, ale v podoli sem stimulovala odost mensi davky a dlouho,,,a tady se stimuluje 7-10dni s velkou davkou
Ahojky
mužu se s váma podělit…
tak jsem mela 8 dni stimulaci a 6 vajíček z toho 4 nezrala jedno nevydrželo a jedno čekam zda vydrží do zítřka…a pokud ano rovnou by se vložilo..
Máte někdo takovou zkušenost, proč byla nedozrálá..???bylo to asi tím stimulačním protokolem že??
předtím jsem mela 11 a 10 se oplodnilo, ale to bylo v podoli a protokol byl 15 dni
moc díky za názor
@maja111111 Čauky, tak ti dopadlo ti 1 embryjko? Máš ho u sebe? Bohužel já zatím nemám zkušenost žádnou s iSCARE a stimulací, jaký si měla protokol, dlouhý nebo krátký? Já měla 2 v gennetu krátký a měla jsem pokaždé 8 embryjek, na zamrazení nám zbylo vždy, ale ne všechny. Prosím tě, byla si na laparoskopii v iSCARE? mě to teď čeká a nevím co od toho mám očekávat, jak dlouho budu v PN nebo jestli to půjde protáhnout rovnou do stimulace.
@Vlaďka 27 ahojky no měla jsem krátky protokola a to byl asi problém, jelikož mi to roste pomalu..nakonec ze 6,byla 3 dobrá (2 se dala dokupy a bojujou
a ted čekám které bude nej a na vložení…Vypadá to, že zde chtějí delat pouze krátké stimulace…V podolí jsem měla 16 dni a ztoho 10 a 10 se oplodnilo…A v iscaru byla nezralá
..tak uvidíme zda ztoho něco bude nebo ne… ![]()
Na laparce jsem byla v podolí, ale měla jsem to jako operaci dělohy, byla jsem doma 14 dni…
@maja111111 3 ze 6 je také krásné
, znám holčinu, ta měla ze 16 1
. No mě čeká dlouhý protokol, to mi říkal prim. mudr. Hulvert, převážně chodím k němu, nebo jsem byla u mudr. Turkové a ta taky není špatná. Ke komu tam chodíš? No mě čeká laparoskopie tady v iSCARE, protože v gennetu mi dělali jen hydrolaparoskopii. A nepamatuješ si jak dlouho po laparoskopii si začala stimulovat? Na konzultaci jedem až 14.4, tak jsem napnutá co mě čeká.
Kdy jdeš na transfér? Jakou metodou jste nechali oplodnit a co vše jste si připlatili?
Prosím tě s tím metrem, moc si to nepamatuju, ale skus na něj u mě kliknout, pak se ti otevře stránka a tam si vybereš barvy a obrázky. Na další stránce bude prázdný řádek a tam můžeš něco vepsat. Doufám že je to tak správně, dej pak vědět jestli si to zvládla.
No oni mě nejdříve řekli, že mám jen jedno, ale nakonec se ty dvě zmátořila a mám 3..transfer je zítra
Jako ze 16 jen 1 to je tedy mazec, chudák holka
..Jinak chodím k mudr Hulvertovi je moc fajn
a ty jsi měla dříve dlouhý protokol???to moc nechápu, že ti ho dává…
Máme zaplacený základní balíček isci, prodlouž. kultivaci a ha..víc v tom asi není..Laparku jaá měla celkem složitou a dlouhou operaci (oodstranovali mi i srůsty a operace na děloze)ale na ivf mě doktor cpal snad už za měsíc, říkal čím dřív po operaci tím líp…no nevím no..
@maja111111 Já měla předtím krátké protokoly, ale před stimulací mi nasadily HA cca na 2 měsíce, říkali že je to skoro to samé jako dlouhý protokol, nevím no. Jo bohužel kamarádka měla 16 embryjek a jen 1 bylo kvalitní na zavedení, je to fakt mazec. Na zítra ti budu držet pěsti, ať se tam drobeček/ci uvelebí. Kolik budete transferovat? A čím si vlastně stimulovala? Můžu se zeptat na kolik vás to celkem vyšlo? Já v genetu za 1ivf nechala 30.000kč, stimulace gonalem a za 2ivf 20.000kč, stimulace menopurem.
Mě na té laparce bude možná odstraňovat 1 vejcovod
a ložiska endimetriozi, srůsty budu mít asi taky, tak bůh ví co mě čeká.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.