Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
24.3.14 18:40
@alenka84 píše:
Pokud vyrostou folíky, měla by růst i sliznice ;)

Tím myslím, že k folíkům 13 mm je normální mít sliznici nižší. Hormony produkované rostoucími folikuly způsobují růst sliznice…Jinak tohle by ti měli poradit spíš doktoři na kontrole, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
24.3.14 18:43

@maja111111 ahoj, mě dal doktor na to tabletky, měla jsem ji nízkou po clostilbegytu, ale prý na to pomáhá kontryhel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
24.3.14 19:16

@alenka84 no on říkal, že mam odpočívat ze to naroste..asi to tomu mému tělu prostě trvá dele :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
24.3.14 19:17

@boruvkay jojo už ho piju snad to pomuže všemu… :) jdu tam pozítří na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
24.3.14 19:21
@maja111111 píše:
@alenka84 no on říkal, že mam odpočívat ze to naroste..asi to tomu mému tělu prostě trvá dele :roll:

No já s ním celkem souhlasím :nevim: Každé tělo reaguje na stimulaci trochu jinak, ale dřívě či později ty folíky většinou narostou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
24.3.14 19:31

@alenka84 no snad jo no, jen sem čekala lepší výsledek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
24.3.14 20:04

@maja111111 13mm to mi zase neprijde malo… :think: :think: nech to na doktorech- vedi co delaji :)

• Citovat
  • Upravit
465
24.3.14 20:15

@magdík123 no sem 7 den stimulace tak nevim, ale v podoli sem stimulovala odost mensi davky a dlouho,,,a tady se stimuluje 7-10dni s velkou davkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
30.3.14 14:26

Ahojky
mužu se s váma podělit… :) tak jsem mela 8 dni stimulaci a 6 vajíček z toho 4 nezrala jedno nevydrželo a jedno čekam zda vydrží do zítřka…a pokud ano rovnou by se vložilo..
Máte někdo takovou zkušenost, proč byla nedozrálá..???bylo to asi tím stimulačním protokolem že??
předtím jsem mela 11 a 10 se oplodnilo, ale to bylo v podoli a protokol byl 15 dni
moc díky za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
1.4.14 16:52

@maja111111 Čauky, tak ti dopadlo ti 1 embryjko? Máš ho u sebe? Bohužel já zatím nemám zkušenost žádnou s iSCARE a stimulací, jaký si měla protokol, dlouhý nebo krátký? Já měla 2 v gennetu krátký a měla jsem pokaždé 8 embryjek, na zamrazení nám zbylo vždy, ale ne všechny. Prosím tě, byla si na laparoskopii v iSCARE? mě to teď čeká a nevím co od toho mám očekávat, jak dlouho budu v PN nebo jestli to půjde protáhnout rovnou do stimulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
1.4.14 17:39

@Vlaďka 27 ahojky no měla jsem krátky protokola a to byl asi problém, jelikož mi to roste pomalu..nakonec ze 6,byla 3 dobrá (2 se dala dokupy a bojujou :) a ted čekám které bude nej a na vložení…Vypadá to, že zde chtějí delat pouze krátké stimulace…V podolí jsem měla 16 dni a ztoho 10 a 10 se oplodnilo…A v iscaru byla nezralá :(..tak uvidíme zda ztoho něco bude nebo ne… :)
Na laparce jsem byla v podolí, ale měla jsem to jako operaci dělohy, byla jsem doma 14 dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
2.4.14 09:44

@Vlaďka 27 hele jak si tam vložila ten metr, mě to nejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
2.4.14 15:38

@maja111111 3 ze 6 je také krásné :dance:, znám holčinu, ta měla ze 16 1 :nevim:. No mě čeká dlouhý protokol, to mi říkal prim. mudr. Hulvert, převážně chodím k němu, nebo jsem byla u mudr. Turkové a ta taky není špatná. Ke komu tam chodíš? No mě čeká laparoskopie tady v iSCARE, protože v gennetu mi dělali jen hydrolaparoskopii. A nepamatuješ si jak dlouho po laparoskopii si začala stimulovat? Na konzultaci jedem až 14.4, tak jsem napnutá co mě čeká.
Kdy jdeš na transfér? Jakou metodou jste nechali oplodnit a co vše jste si připlatili?
Prosím tě s tím metrem, moc si to nepamatuju, ale skus na něj u mě kliknout, pak se ti otevře stránka a tam si vybereš barvy a obrázky. Na další stránce bude prázdný řádek a tam můžeš něco vepsat. Doufám že je to tak správně, dej pak vědět jestli si to zvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
2.4.14 17:13

No oni mě nejdříve řekli, že mám jen jedno, ale nakonec se ty dvě zmátořila a mám 3..transfer je zítra :) Jako ze 16 jen 1 to je tedy mazec, chudák holka :,(..Jinak chodím k mudr Hulvertovi je moc fajn :) a ty jsi měla dříve dlouhý protokol???to moc nechápu, že ti ho dává…
Máme zaplacený základní balíček isci, prodlouž. kultivaci a ha..víc v tom asi není..Laparku jaá měla celkem složitou a dlouhou operaci (oodstranovali mi i srůsty a operace na děloze)ale na ivf mě doktor cpal snad už za měsíc, říkal čím dřív po operaci tím líp…no nevím no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
2.4.14 17:30

@maja111111 Já měla předtím krátké protokoly, ale před stimulací mi nasadily HA cca na 2 měsíce, říkali že je to skoro to samé jako dlouhý protokol, nevím no. Jo bohužel kamarádka měla 16 embryjek a jen 1 bylo kvalitní na zavedení, je to fakt mazec. Na zítra ti budu držet pěsti, ať se tam drobeček/ci uvelebí. Kolik budete transferovat? A čím si vlastně stimulovala? Můžu se zeptat na kolik vás to celkem vyšlo? Já v genetu za 1ivf nechala 30.000kč, stimulace gonalem a za 2ivf 20.000kč, stimulace menopurem.
Mě na té laparce bude možná odstraňovat 1 vejcovod :( a ložiska endimetriozi, srůsty budu mít asi taky, tak bůh ví co mě čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.