Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
11.4.14 13:54

@Luca89 tak hlavně že spinká v noci, stejně jak hrozně rychle to utíká, nedávno jsi psala že Natálka se narodila a teď už píšeš že se plazí je to fofr tedy.
No já doufám že se brzo poštěstí jak s prací tak s mimčem. V Iscaru jsem od prosince nebyla, tak ani moc nevím co nového, je tam prý nový doktor místo Kubínové ta odešla na mateřskou. Já se stejně snažím chodit k Jaržembovské, ale má hodně plno a kolikrát jsem nucená jít k tomu kdo má volno.
No příští měsíc se tam chystám tak pak můžu podat info. ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
13.4.14 21:52

@medmenka no však má 8měsíců, takže to letí děsive…tobě moc přeji, aby už se zadařilo…taky jsemchodila nejradši k Jažebmovské :) aona mi dala dávkování clostilu u kterého se tehu povedlo a ona jeste pred ovu rikala:" vam se to tento cyklus povede, mate ty folikuly krasne" a bum ho, mela pravdu, takze na ni nedam doputit a urcite pomuze i tobe…urcite me informuj, jak to u tebe vypda, co noveho v Iscare…:)moc na tebe myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
16.4.14 13:28

Ahoj holky, jsem tu nová. Můžete se se mnou podělit o zkušenosti s doktorkou Turkovou? Chodím k ní, mám za sebou teda jen vstupní konzultaci a první ultrazvuk. Září je vše ok…v úterý jdu na dalsit ult, ale můj doktor mi řekl že mi nepraska folikul…to je tedy můj problém proč do toho nemůžu přijít…snad mi tam pomuzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
16.4.14 13:39

@kalina01 u ní dost záleží na náladě. Někdy je milá, někdy odměřená musí se člověk na vše ptát sama toho moc nepoví a mnohdy ani zprávu sama od sebe nevytiskne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
16.4.14 14:12

Děkuju a nevíš Prosimtě jestli bývá úspěšná, mě řekla že by zkusila UIU možná už tenhle měsíc…podle ult…bojím se aby jsme nepřišli zbytečně o jeden pokus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
16.4.14 14:26

@kalina01 to netušim vzpomínám na mé druhé IUI, kdy mi řekla, že s takovým počtem spermií by mi to ani neudělala, ale, že když už jsem tam udělá…teď jsem u ní byla naposledy, když jsem po šíleném spermiu otěhotněla po IUI a nevěřila tomu, když na utz viděla dutinku…nicméně i tak byla chladná, že to, že je tam dutinka nic neznamená to bylo čerstvě 5.týden necelý. Každopádně můžeš se objednat ke komu chceš jestli ti nevyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
16.4.14 16:43

Já nevim, nechci abych tam měla zle, že jsem doktorku odmítla…zatím s ní problém teda nemám, ale ty recenze mě děsí. Takže ty jsi po UIU otehotnela? Mě ona řekla že je tam šance mizivá jen 10-12%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
16.4.14 17:46

@kalina01 je na tobě ke komu se objednáš příště navíc den kdy budedš potřebovat ani Turková nemusí mít ambulanci. Jo je to jako běžný sex dá se říct, ale hodně holkám to vyšlo i na poprvé mě teda až po 6. a mezi tím proběhlo i ivf u nich a to nevyšlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
16.4.14 23:58
@kalina01 píše:
Já nevim, nechci abych tam měla zle, že jsem doktorku odmítla…zatím s ní problém teda nemám, ale ty recenze mě děsí. Takže ty jsi po UIU otehotnela? Mě ona řekla že je tam šance mizivá jen 10-12%.

ty si můžeš vybrat kdo ti vyhovuje nejvíce, ale samozřejmě když stimuluješ a musíš přijít na kontrolu v konkrétní den, tak prostě jdeš k lékaři který ten den slouží.
Turková je prostě svá, ale špatná není, když se dobře vyspí, tak je naprosto v pohodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
17.4.14 06:26

Já měla třeba Turkovou ráda, asi jsme si nějak víc sedly :) Vždycky jsem se k ní těšila, byla hodná (na mě) :mrgreen:
Teď už tam teda nechodím, přešla jsem do Podolí a nemůžu si stěžovat, přístup mi teda vyhovuje mnohem víc, a ti doktoři jsou taky celkově ještě o dost příjemnější…a hlavně se někdo konečně zabývá příčinou naší neplodnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
17.4.14 10:24

@alenka84 -to verim…i kdyz se ted u nas zadarilo v soukromem CAR, po zkusenostech a informacich co mam, bych volila uz jenom statni…soukromy CAR nema zajem se zabyvat pricinou, hned navrhuje IUI, IVF a kdyz se nezadari, delaji to dokolecka, pokud pacientka SAMA nezacne vyzadovat vysetreni…a nemam ani trochu pocit, ze by v soukromem CAR meli k pacientum lepsi pristup nez ve statnim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
17.4.14 11:27
@margotkaa píše:
@alenka84 -to verim…i kdyz se ted u nas zadarilo v soukromem CAR, po zkusenostech a informacich co mam, bych volila uz jenom statni…soukromy CAR nema zajem se zabyvat pricinou, hned navrhuje IUI, IVF a kdyz se nezadari, delaji to dokolecka, pokud pacientka SAMA nezacne vyzadovat vysetreni…a nemam ani trochu pocit, ze by v soukromem CAR meli k pacientum lepsi pristup nez ve statnim…

To ja prave taky ne, v Podoli je ten pristup o 100 % lepsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
17.4.14 12:16

@alenka84 - a jeste za IVF (i kdyz mas hrazeny pokusy pojistovnou) priplacis vic penez…a co slycham posledni rok o Iscare, utikala bych pryc…uz jenom to, ze Ti nevysel 3 transfer a je ani nenapadlo Ti udelat blbou hysteroskopii :! :! :! hlavne Ti meli udelat laparku a to tak 2 roky zpatky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
17.4.14 14:44

@alenka84 a co s vámi teď vlastně provádějí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
17.4.14 17:27
@MisTer píše:
@alenka84 a co s vámi teď vlastně provádějí???

jdu na laparku a hysteroskopii, s největší pravděpodobností mám endometriózu…já v Iscare nikdy nespokojená nebyla (teda jen na konci), ale tady se mi fakt líbí o dost víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.