Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Claire00 píše:
@maja111111 Je mi 35. V lednu jsem podstoupila první IVF s ET. Celé to pro mě bylo náročné a bolestivé. Stimulace byla hodně silná a moje tělo to nezvládlo. Embryo bylo 100%, ale díky problémům se nechytlo. Od OPU jsem pořád ležela v bolestech. Dva měsíce na to jsem podstoupila KET. Tělesně i psychicky jsem byla v pohodě a embryo se chytlo. Je to mé úplně první těhotenství. Zatím jsem nikdy předtím neotěhotněla. V pátek už bylo vidět
Tak moc gratuluji k
po tom všem trápení krásný výsledek ![]()
@Claire00 - gratuluju k srdíčku a držím palečky! Ja to měla stejne s tim, ze ja na ET ani nebyla, ležela jsem v podoli s OHSS rovnou… A pak KET vyšel a je z toho naše trestidlo ![]()
Jinak ja byla v pondělí na kontrolním utz, jak to se mnou vypada s přirozenou ovulaci a folik 24mm
tak jsme iui nestihli a uvidime, jak dopadlo domácí snažení
si nakonec snad uděláme mimi přirozeně či co ![]()
@lilia81 no tak to by bylo fajn kdyby se povedlo doma
budu držet palečky.
Tady je vidět že tělo je nevyzpytatelné a funguje jak se mu zachce ![]()
Ahoj holky,
dotaz, v pondělí byla OVU, od tý doby mě pobolívá pravej vaječník (což by asi mělo být celkem normální), ale večer jsem začla špinit. Znáte někdo tohle??? Slyšely jste o tom? já jako jo, o hnízdění, ale ne 3 dny po OVU, tohle mi pojde brzo, nebo??? já si nechci dělat naděje, víte jak, ale je to divný…
Ahoj holky dnes jsem byla na utz ovulace se chysta takze inseminace pristi tyden.jen mam pokazde jineho doktora dneska Lachetu ve stredu jdu k Duzechove to mi trosku vadi ze nemam staleho osetrujiciho lekare.jake s tim mate zkusenosti?
Mne stridani nevadilo, vsechno maji popsane v karte
Pokud ti to vadi, vzdycky se poptej, kdy tam kdo je, castecne to naplanovat jde; zvlast u veci, na ktere mas na vyber v rozmezi 2-3 dny.
Pokud ale pujde o zakroky, ktere proste padnou na konkretni den (OPU, ET), tak je tam proste konkretni doktor, a neda se s tim nic udelat ![]()
Ale ja byla snad uz u vetsiny a prislo mi vsechno v pohode
Zatim byli oba mili, ale zkusim abych na tu inseminaci jako takovou sla k jednomu z nich
i kdyz verim ze jsou vsichni sikovni ![]()
Ahoj holky mám dotaz dostala jsem injekci do břicha mám si jí dnes píchnout ale pak mám brát utrogestan 2-0-2 je lepší zavádět nebo polykat? díky moc!!
@lulu1986 záleží jak ti to bude vyhovovat. Já dávala spodem vrchem sem byla hrozně unavená a celkově mi to nedělalao dobře.
@lulu1986 já jsem jak polykala, tak zaváděla záleží čistě na tobě, co ti bude víc vyhovovat. Na pondělí držím palečky
![]()
Ahoj holky tak to mam za sebou ted uz jen cekat.taky jste braly 4 utrogestany denne? me to prijde hodne.tak snad nepriberu a nenarostou mi vousy ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.