Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
13.5.14 15:27
@Claire00 píše:
@maja111111 Je mi 35. V lednu jsem podstoupila první IVF s ET. Celé to pro mě bylo náročné a bolestivé. Stimulace byla hodně silná a moje tělo to nezvládlo. Embryo bylo 100%, ale díky problémům se nechytlo. Od OPU jsem pořád ležela v bolestech. Dva měsíce na to jsem podstoupila KET. Tělesně i psychicky jsem byla v pohodě a embryo se chytlo. Je to mé úplně první těhotenství. Zatím jsem nikdy předtím neotěhotněla. V pátek už bylo vidět :srdce:

Tak moc gratuluji k :srdce: po tom všem trápení krásný výsledek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
14.5.14 11:02

@Claire00 - gratuluju k srdíčku a držím palečky! Ja to měla stejne s tim, ze ja na ET ani nebyla, ležela jsem v podoli s OHSS rovnou… A pak KET vyšel a je z toho naše trestidlo :)

Jinak ja byla v pondělí na kontrolním utz, jak to se mnou vypada s přirozenou ovulaci a folik 24mm :D tak jsme iui nestihli a uvidime, jak dopadlo domácí snažení :D si nakonec snad uděláme mimi přirozeně či co :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
14.5.14 18:16

@lilia81 no tak to by bylo fajn kdyby se povedlo doma ;) budu držet palečky.
Tady je vidět že tělo je nevyzpytatelné a funguje jak se mu zachce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
14.5.14 18:36

@lilia81 tééééééééééda no tak kéž by doma držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
15.5.14 22:20

Ahoj holky,

dotaz, v pondělí byla OVU, od tý doby mě pobolívá pravej vaječník (což by asi mělo být celkem normální), ale večer jsem začla špinit. Znáte někdo tohle??? Slyšely jste o tom? já jako jo, o hnízdění, ale ne 3 dny po OVU, tohle mi pojde brzo, nebo??? já si nechci dělat naděje, víte jak, ale je to divný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
19.5.14 16:22

Ahoj holky dnes jsem byla na utz ovulace se chysta takze inseminace pristi tyden.jen mam pokazde jineho doktora dneska Lachetu ve stredu jdu k Duzechove to mi trosku vadi ze nemam staleho osetrujiciho lekare.jake s tim mate zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
20.5.14 15:35

Mne stridani nevadilo, vsechno maji popsane v karte :) Pokud ti to vadi, vzdycky se poptej, kdy tam kdo je, castecne to naplanovat jde; zvlast u veci, na ktere mas na vyber v rozmezi 2-3 dny.
Pokud ale pujde o zakroky, ktere proste padnou na konkretni den (OPU, ET), tak je tam proste konkretni doktor, a neda se s tim nic udelat ;)

Ale ja byla snad uz u vetsiny a prislo mi vsechno v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
21.5.14 07:55

Zatim byli oba mili, ale zkusim abych na tu inseminaci jako takovou sla k jednomu z nich :-D i kdyz verim ze jsou vsichni sikovni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
24.5.14 11:06

Ahoj holky mám dotaz dostala jsem injekci do břicha mám si jí dnes píchnout ale pak mám brát utrogestan 2-0-2 je lepší zavádět nebo polykat? díky moc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
24.5.14 11:07

@lulu1986 záleží jak ti to bude vyhovovat. Já dávala spodem vrchem sem byla hrozně unavená a celkově mi to nedělalao dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
24.5.14 11:32

Děkuju, v pondělí na mě myslete jdu na inseminaci  :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
24.5.14 12:14

@lulu1986 já jsem jak polykala, tak zaváděla záleží čistě na tobě, co ti bude víc vyhovovat. Na pondělí držím palečky ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
27.5.14 08:50

Ahoj holky tak to mam za sebou ted uz jen cekat.taky jste braly 4 utrogestany denne? me to prijde hodne.tak snad nepriberu a nenarostou mi vousy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
27.5.14 09:59

@lulu1986 já brala 3 denně od začtáku těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
27.5.14 10:50

@lulu1986 ja brala take 3krat denne do konce 12tt.tak drzim palce

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.