Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
312
3.8.14 22:27

@Clara1 ahojky my tam sli na doporuceni od znamych a ja osobne spokojena moc nejsem, pokazde cekam minule rekord hodinu actvrt, pokazde jiny doktor, kazdy mi radi neco jineho a manzel ma spermio ukazkovy a se mnou stale nedelaji nic. chodime tam od kvetna za tu dobu 1 IUI a verdikt co se mnou zadny tak nevim. jinak doktori jako takovy jsou vsichni hrozne mili. plati se 30kc poplatek, za iui das v lekarne kolem.500,–a pri ivf se sklada zaloha 16 tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.8.14 08:35

Děkuju za reakci, ale mě spíš zajímá IBD, mám ulcerózní kolitidu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
4.8.14 11:52

@lilia81 ahojky ket opět nedopadl a nevím zda už tímto nekončím..začínám mit uplne rozhozeny organismus, hlavne asi prednisonem..alergie se zhoršila atd…nevím co dál…
a jak si dopadla ty, chytlo se??

Příspěvek upraven 04.08.14 v 12:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
4.8.14 12:01

@Clara1 - na to ti tu nikdo neodpoví, všechny tam chodíme kvůli miminkum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
4.8.14 12:05

@maja111111 - to je mi moc lito, ja taky čekám na verdikt na utz dnes v 15:40, USA se miminko vyvíjí nebo ne :( nevim, co ti poradit, proste bud si dat pauzu a vysadit léky nebo zkoušet dal, nicmene nestandardní příběh mam od kamarádky - odmítla brát přední son a proste meli sex jen s kondomem a jednou se strašně opilí a kondom jaksi zapomněli, do toho byla nachlazení a je z toho prcek :) a to měla velkou alergii na partnera. Takze zaměstnat imunitu alkoholem a nachlazenim a je to ;) to ber prosím trochu s nadsázkou, ale i takové příběhy píse zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
4.8.14 13:30

@lilia81 moc ti držím palce at se vyvíjí a je v pořádku!!!
to je moc pekny přiběh..no myslím, že tady se to povede vždy když to člověk nejmíň čeká..jako mě, když sem otěhotněla i přes nepruchodne vejcovody a protilátky proti spermiim..ale to byla asi vyjimka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
4.8.14 13:43

@maja111111 - stát se muze cokoliv! Držím palce a dekuju, za 2 hodinky uz budu snad vedet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
4.8.14 21:08

@lilia81 tak jak to dopadlo?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
4.8.14 21:16

@maja111111 - pro velký úspěch jdu ve čtvrtek zas :) nejlepší zpráva je, že mimoděložní vyloučila; na UTZ je větší bublinka, zatím jsme si myslím viděly náznak žloutkového víčku, ale jisté to nebylo, tka zatím teda bez strukturky a uvidíme, jestli teda bude mimi dál bojovat, těhu je tka o týden mladší, no tak uvidíme, uvidíme… co a jak… zatím se moc neraduju a radši se držím při zemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
4.8.14 21:54

@lilia81 tak to je krasneeee gratulace!!! :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
5.8.14 21:23

@Clara1 ahoj, ja jsem zatim byla na vstupni prohlidce u dr. Lukase, hodny doktor, mam podezreni na crohna, tak mne ceka kolondoskopie, nic neplatim, pouze v pripade, ze bych nedejboze po vysetreni musela zustat na klinice pres noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.8.14 15:56

Devcata vi nektera jaka je pani doktorka Pryanichnikova? ja tam jdu poprve ve ctvrtek tak jsem trochu nervni..predtim jsem navstevovala dva roky Gest a docela jsem zklamana.. :( s pristupem doktoru tak doufam ze v iscare to bude lepsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
15.8.14 21:20

Drzim vsem palce a kvalitou je Iscare hodne vysoko, protoze je to pobocka izraelske centraly, jedne z nejlepsich na svete. Jezdi to kontrolovat primo z Izraele. Takze kvalita overovana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
18.8.14 20:40

@lilia81 ahojky co mimííí vše v pořadku?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
19.8.14 09:06

@lilia81 promin to mě moc mrzí, ted sem to četla.. :(..drž se kočičko!!
hlavně, že 1 dítě už máš, tak bud ráda…povede se to příště… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.