Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Clara1 ahojky my tam sli na doporuceni od znamych a ja osobne spokojena moc nejsem, pokazde cekam minule rekord hodinu actvrt, pokazde jiny doktor, kazdy mi radi neco jineho a manzel ma spermio ukazkovy a se mnou stale nedelaji nic. chodime tam od kvetna za tu dobu 1 IUI a verdikt co se mnou zadny tak nevim. jinak doktori jako takovy jsou vsichni hrozne mili. plati se 30kc poplatek, za iui das v lekarne kolem.500,–a pri ivf se sklada zaloha 16 tis
Děkuju za reakci, ale mě spíš zajímá IBD, mám ulcerózní kolitidu:)
@lilia81 ahojky ket opět nedopadl a nevím zda už tímto nekončím..začínám mit uplne rozhozeny organismus, hlavne asi prednisonem..alergie se zhoršila atd…nevím co dál…
a jak si dopadla ty, chytlo se??
Příspěvek upraven 04.08.14 v 12:02
@Clara1 - na to ti tu nikdo neodpoví, všechny tam chodíme kvůli miminkum…
@maja111111 - to je mi moc lito, ja taky čekám na verdikt na utz dnes v 15:40, USA se miminko vyvíjí nebo ne
nevim, co ti poradit, proste bud si dat pauzu a vysadit léky nebo zkoušet dal, nicmene nestandardní příběh mam od kamarádky - odmítla brát přední son a proste meli sex jen s kondomem a jednou se strašně opilí a kondom jaksi zapomněli, do toho byla nachlazení a je z toho prcek
a to měla velkou alergii na partnera. Takze zaměstnat imunitu alkoholem a nachlazenim a je to
to ber prosím trochu s nadsázkou, ale i takové příběhy píse zivot.
@lilia81 moc ti držím palce at se vyvíjí a je v pořádku!!!
to je moc pekny přiběh..no myslím, že tady se to povede vždy když to člověk nejmíň čeká..jako mě, když sem otěhotněla i přes nepruchodne vejcovody a protilátky proti spermiim..ale to byla asi vyjimka
@maja111111 - stát se muze cokoliv! Držím palce a dekuju, za 2 hodinky uz budu snad vedet…
@maja111111 - pro velký úspěch jdu ve čtvrtek zas
nejlepší zpráva je, že mimoděložní vyloučila; na UTZ je větší bublinka, zatím jsme si myslím viděly náznak žloutkového víčku, ale jisté to nebylo, tka zatím teda bez strukturky a uvidíme, jestli teda bude mimi dál bojovat, těhu je tka o týden mladší, no tak uvidíme, uvidíme… co a jak… zatím se moc neraduju a radši se držím při zemi
@Clara1 ahoj, ja jsem zatim byla na vstupni prohlidce u dr. Lukase, hodny doktor, mam podezreni na crohna, tak mne ceka kolondoskopie, nic neplatim, pouze v pripade, ze bych nedejboze po vysetreni musela zustat na klinice pres noc
Devcata vi nektera jaka je pani doktorka Pryanichnikova? ja tam jdu poprve ve ctvrtek tak jsem trochu nervni..predtim jsem navstevovala dva roky Gest a docela jsem zklamana..
s pristupem doktoru tak doufam ze v iscare to bude lepsi..
Drzim vsem palce a kvalitou je Iscare hodne vysoko, protoze je to pobocka izraelske centraly, jedne z nejlepsich na svete. Jezdi to kontrolovat primo z Izraele. Takze kvalita overovana.
@lilia81 promin to mě moc mrzí, ted sem to četla..
..drž se kočičko!!
hlavně, že 1 dítě už máš, tak bud ráda…povede se to příště… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.