Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lilia81 u mě měl, ale vůbec jsem mu nevěřila!!!Tak držím moc palce!
@MisTer - trfa, no jsem zvědavá, ale moc to tento měsíc nevidím… myslím, že mi folík rupnul už v neděli večer, takže jsme byli na IUI pozdě
@lilia81 a delali ti kontrolni uktrazvuk nez ti tam zavedl vzorek? me ho totiz nedelal a prislo mi to divny. vlastne ani ho nezajimalo jestli teda ta ovulace uz probehla nebo ne. mohla jsem si usetrit dalsi vymluvu v praci k jakymu jdu zase doktorovi. nejsou me schopni objednat hned rano nebo az vecer
navic po utrogestanu mam pekne bolestivej menzes
@lilia81 to jsem si myslela taky a Jaržembo když to plánovala říkala uděláme to úplně jinak a uvidíme…no a je to tam!
@lulu1986 nepíchala jsem ani pregnyl a ovu vyšla na sobotu což IUI nešlo protože jsme jeli na víkendu mimo. No tak v pátek to proběhlo a ovu dle bolestí byl a opravdu v sobotu až. Nicméně přítel byl ten pátek po noční a měl vůbec to nejhorší spermio Dr. Lach říkal, když zaváděl, že to je tak špatný jestli to má cenu, že mi to tam samozřejmě dá, ale byl by to zázrak. No a tak jsem od toho vůbec nic nečekala. Pak bylo 10.3. měla jsem narozky a měla jsem přestat brát utrogestan zkusila jsem teda test a byl tam duch, kterej postupně sílil a sílil sama jsem tomu nevěřila!
@MisTer no tak to je parada asi je fakt lepsi od toho nic necekat a pak byt prekvapena! moc gratuluju
@lulu1986 píše:
@lilia81 a delali ti kontrolni uktrazvuk nez ti tam zavedl vzorek? me ho totiz nedelal a prislo mi to divny. vlastne ani ho nezajimalo jestli teda ta ovulace uz probehla nebo ne. mohla jsem si usetrit dalsi vymluvu v praci k jakymu jdu zase doktorovi. nejsou me schopni objednat hned rano nebo az vecernavic po utrogestanu mam pekne bolestivej menzes
kontrolní utz se při iui nedělá, není důvod. Ovulace je vyvolaná a načasovaná pregnylem, takže pokud se píchne správně, je vpodstatě jisté, že ovu bude (tak jak má). Vajíčko počká na spermie až 12 hodin a spermie na vajíčko klidně i dva dny, takže na minuttu přesně to načasovat ani není třeba…
Utz se opravdu nedělá, me podle me rupnul folik v nedělích 23:00 a na IUI jsem byla 13:30, takze proste pozdě… Ale tak to neva, červenec je taky měsíc a srpen transfer ![]()
Chtěla bych se zeptat byla jsem v Iscare u doktorky Musilové a shnáním na ní kontakt abyhc se s ní domluvila kvůli utz na který mám jít ale nikde na ní kontakt nevidím. Nebo musím zavolat k nim na recepci a oni mi jí přepojí. Nebo jak je to? A nevíte které dni slouží?
@zrzulinka určitě volat přes recepci ti tě spojí na sestřičky a ty případně dále.
Ahoj holky pommoc som 12 den od ivf v piatok pozitivny test digitalny, v sobotu negativny a dneska benu tes duch mas normalne menstruaciu..krvacam uz od patku. a na krev mam ist az 20.6 uz nevladzem je to moje 3.nevydarene ivf:-(
dakujem
@tucnacik zitra rano bych zavolala do Iscare a sla na krev. Mrzi me to ![]()
Ahojky jaká myslíte že je šance, že přežije 1 zamražene embryo, je nej kvality???…sem ztoho na prašky
mam jit v pondeli
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.