Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Čauky holky, dlouho jsem tu nebyla. Nyní rozjíždíme 3 IVF, a zapoměla jsem se mudr. úplně zeptat, jak dlouhý je dlouhý protokol??? Já měla po dvakrát krátký protokol.
@Vlaďka 27 tak ti moc přeji ať to konečně klapne, také už se snažíš dlouho a moc si to zasloužíš po tom všem co máš za sebou.
![]()
@medmenka Děkuju moc, věříme že to už konečně klapne!!! V iscare jsou opravdoví kouzelníci! Kdy ty se chystáš do dalšího ket-tu?
@Vlaďka 27 já bych chtěla asi koncem září, tak snad to klapne ![]()
@medmenka Budu ti taky moc držet pěstičky
, máš na to už sakra nárok, po těch letech čekání!!! Můžu se zeptat, k jakému lékaři v iscare chodíš nejčastěji? Já to střídám ![]()
@Vlaďka 27 moc ti děkuji
![]()
Mě je asi nejvíce sympatická Jaržembovská, vždy mě nakazí dobrou náladou, je to takové sluníčko, ale v poslední době jsem na ní také neměla moc štěstí.
@Vlaďka 27 dlouhý protokol je cca o 14 dní delší než ten krátký, nejdřív se píchne injekce na útlum vaječníků a po 14 dnech začíná stimulace (ta pravda bývá taky o pár dní delší oproti krátkému)
@alenka84 Děkuji za info
. Tý jo, já vůbec injekci nedostala a od 8.9 mám začít stimulovat. Musím se na to potom mudr zeptat.
@medmenka Tak přesně k té jdu 8ho. Jsem zvědavá co mi dá na simulaci, Lacheta mi doporučil menopur. Čím si stimulovala ty? Taková úroda
.
@Vlaďka 27 píše:
@alenka84 Děkuji za info. Tý jo, já vůbec injekci nedostala a od 8.9 mám začít stimulovat. Musím se na to potom mudr zeptat.
Tak to asi nebude dlouhý protokol..a kolikátý budeš den cyklu?
@Vlaďka 27 já jsem měla Gonal f no a je pravda že jsem měla pořádnou úrodičku
jak nosnice. To jsem docela zvědavá co dostaneš za léky a jak to budeš mít rozepsané.
@medmenka píše:
@alenka84 a jak vlastně pokračuješ ty?
Ja uz do iscare nechodim, potrebovala jsem zmenu. Jsem v Podoli, mela jsem ted 3.ivf (3. celkove, v podoli prvni) s dlouhym protokolem, et 2 embryi a cekam na vysledek ![]()
@medmenka Já chtěla taky gonal, ale mudr Lacheta říkal, že v předchozích stimulacích jsem lépe reagovala na menopur. Neboj budu informovat, co a jak semnou dělají
.Prosím tě zobrazuje se ti můj podpis? Já tam něco dopisovala a vše se mi vymazalo
. Napsala jsem to znova a nic se mi nezobrazuje, tak nevím co s tím.
@alenka84 tak moc držím palečky a budu se těšit na pozitivní zprávu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.