Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vlaďka 27 já měla místo decapeptylu zoladex, což je depotní injekce - takže jsem dostala jen jednu - účinkuje 28 dní. Tak jsem fakt ráda, i tak jsem byla jak cedník, stimulovala jsem o dost dýl než předtím při krátkých protokolech…ale zas se pak už nemusí píchat cetrotide nebo orgalutran, tak aspoň že tak
Držím palce
![]()
@alenka84 Jo určitě bude, bude tam malinkatá fazolka
. Já bohužel píchám každý den a docela u toho trpím
. Ještě se mi k tomu přidá za pár dní menopur, mudr. Jaržembovská mi zvýšila dávky, první 2 dny budu píchat 5 ampulí a pak 4. Jsem zvědavá kolik nechám v lékárně, je to docela pořádné množství. Nevíš jestli se dá někde zjistit cena těchto hormonů?
@Vlaďka 27 tak to nevím, mně to řekli rovnou v Podolí, měli tan ceník doplatků na všechno…já platila za Gonal 2×900 jednotek 3600 a prý to teď vyjde nejlevněji, takže to budeš mít asi dražší…
@alenka84 Já skusím napsat do iscare a třeba mi někdo odpoví. Jsem zvědavá kolik vypláznem. Ptala jsem se i v lékárně v iscare, už si nepamatuju cenu, ale vím že mi taky řekli že gonal vyjde levněji. Lacheta mi říkal že to bude asi 2-3tisíce, tak nevím no.
A jak ti je, máš nějaké těhu příznaky?
@Vlaďka 27 ahoj
tak ovulka proběhla včera, ale břicho teda cítím až dnes, to by bylo nejlepší kdyby se nám povedlo přirozeně, ale jsem realista ![]()
Tak to je moc dobře že ti to pomohlo a tolik to nebolí, když to vyndáš dříve z ledničky. ![]()
Já jsem za to moc ráda že se chlap nebál, protože já už ke konci byla fakt posera a nedokázala jsem si to sama píchat. O modřinách ani nemluvím, jsem mohla tvrdit že mě doma tlučou ![]()
Jak jsi tady řešila cenu léků, tak si zavolej sestřičkám oni ti to zjistí ![]()
@alenka84 píše:
Ahoj holky
Tak hcg bylo v pátek jen 150, ale čárky furt sílí, dneska už byla testovací stejně silná jak kontrolní a naběhly spolu stejně rychle, tak doufám, že to byl jen pomalejší rozjezdStrach mám pořád velký…
No tak to jsou krásné zprávy, moc gratuluji ať se mrně krásně a hlavně dobře vyvíjí.
![]()
@Vlaďka 27 akorát mě šíleně bolej prsa, jinak nic ![]()
@medmenka děkuji
![]()
@medmenka Ahojky
, myslíš že mi to zjistí? no zkusím to. Včera jsem decapeptyl vyndala ještě o chvilku dříve a bylo to zase o něco lepší. Já mám bohužel smůlu, musím píchat sama
. I když má přítel tetu zdravotní sestru, která bydlí kousek od nás. Nechci aby o tom vědělo celé město, je to strašná drbna. Já měla šílené modřiny po tom clexane, ale nakonec jsem to zvládla.
Jseš realista? Po té době snažení se ničemu nedivím, ale proč by se to štěstí nemohlo usmát i na nás čkatelky! Já kdysi dávno měřila i BT ale, po zjištění že je vše ok, jsem přetala.
@alenka84 Čauky, tak to je banalita, viď? A chodíš do práce?
@Vlaďka 27 jj, chodim, prokladam to dovolenou…doma moc premyslim, tak je mi v praci vetsinou lip ![]()
@alenka84 Závidím že chodíš do práce. Já mám práci pěkně na prd, už jsem přez měsíc doma. To jsem ale takle chtěla protože mám pojištění na neschopnost, po 28 dnech mi jdou korunky. Ale taky jsem si to zařídila kvůli tomu že při těhu nemůžu chodit do práce.
@Vlaďka 27 ahoj
já si myslím že když si zavoláš sestřičkám že ti to zjistí, aspoň přibližnou cenu. No vidíš, za chvilku ani nebudeš vědět že si nějaké injekce pícháš jaký budeš profík ![]()
Tak podle testíků mám dneska už po ovulaci, tak doufám že jsme byli úspěšní
ale břicho teda cítím fest. Já už beru jako super úspěch že mi chodí přirozeně ovulace, ještě ten konečný výsledek a bude to fajn.
A jak se dneska cítíš?
@alenka84 píše:
@Vlaďka 27 jj, chodim, prokladam to dovolenou…doma moc premyslim, tak je mi v praci vetsinou lip
to naprosto chápu, teď to jsou nervy do UTZ ale neboj ono to uteče a uvidíš mímo jak mu krásně bije
![]()
@medmenka Čauky, já jsem zkusila napsat a uvidím kdy odpoví. Psala jsem jim kvůli těm tekutinám a odpověděli mi hned druhý den. Zjistila jsem to až dnes. Naštěstí zatím mám dodržovat běžný pitný režim a až začnu píchat menopur tak se začít prolévat
.
Ty máš problémy s ovu? Držím pěstičky, třeba to vyjde!! Já se cítím jak bečka, nevím jestli je to tím decapeptylem, nebo tím že to mám brzy dostat
. Až začne ještě ten menopur, tak asi prasknu
. Jsem pořád doma, páč jsem už na NP a taky pohybu moc nemám. Chtěla bych začít cvičit mojžíšovku, pro lepší pocit před transferem. To ale není nic na spalování tuků, což bych potřebovala jako sůl!!! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.