Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
13.9.14 16:08

@Vlaďka 27 taková nosnice jsem byla to je pravda, odsáto přes 50 kousků a 49 vajuch ani jsme všechny nenechávali oplodnit, ale myslím že to množství je na úkor kvality, zatím není úspěch.
S ohss jsem se dostávala poměrně dlouho, manželovi jsem 2 den po OPU doma zkolabovala, byla jsme 15 min mimo, byl chudák tak vyplašený že mi hned zavolal záchranku. V nemocnici jsem si poležela 12 dní na kapačkách, dokonce jsem dostávala i plazmu a léky proti bolesti a cévku na čůrání, byl to fakt mazec, břicho jak těhotná špatně se mi dýchalo a o bolesti ani nemluvím, krev jsem měla hustou jak kaši hned mi nasadili clexan 4× denně který jsem si ještě 5 měsíců musela píchat. A spoustu tekutin a bílkovin, což byl asi největší problém, protože jak jsem byla nateklá plná volné tekutiny v břiše tak mi to tlačilo snad na všechno a nic se do mě nevešlo. Při OHSS jsem měla o 8,5 kg více a o 20 cm více v pase. Vysvobození byla menstruace, to se začalo lepšit.
No už nikdy více, myslím že nejsem citlivka, ale u tohle jsem si teda hrábla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
13.9.14 20:43

@medmenka No prosím tě, to mi ani neříkej 8o, takové hrozné problémy. Nahání mi to úplně hrůzu :nevim:. Dodržovala si nadměrný pitný režim a vše okolo? Ten neúspěch mě moc mrzí, ale věřím že se to tentokrát povede, cítím to v kostech ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
13.9.14 21:13

@Vlaďka 27 je pravda že jsem moc nepila, protože pak ke konci před OPU mi bylo špatně od žaludku tak jsem toho moc za den nevypila a to byla chyba. Opravdu se snaž pak hodně pít a jíst hodně bílkovin, měla jsem objednaný i Protifar, ale přišel mi vtipně až po stimulaci. :lol:
Snad se ještě letos podaří ;) Tobě to také tentokrát už všechno dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
13.9.14 21:29

@medmenka Jo budu se snažit, ještě když mám tak vysoké dávky! Co je to Protifar? opět pro mě novinka. Zadaří, věřím tomu!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
13.9.14 21:38

@Vlaďka 27 to je bílkovina, je dobré si to přidávat třeba do jogurtů, tvarohů atd.
tady na to koukni http://www.gigalekarna.cz/…roztok-225g/?…
:hug: a pak budeme společně těhulkovatět jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
14.9.14 09:32

@medmenka Ahojky :mavam:, tak jsem na to koukala a vypadá to zajímavě. Asi zítra skočím do lékárny. Stejně musím k obvodákovy pro medrol, zapoměla jsem si ho nechat napsat v iscare. Jasně že budem těhulkovat spolu, už se na to těším :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
18.9.14 17:21

Ahoj holky, příští týden nás čeká první konzultace v Iscaru. Můžete mi přiblížit jak tato vstupní konzultace probíhá? Nemáme problém s otěhotněním, ale s tím, ze jsem jednou jspotratila v 7tt a ted v zaří jsem mela ZT v 11 tt (miminko odpovídalo 9tt). Muj mudr mi rekl at si vyberu kam chci na podrobnější vysetření. Všude jsou strasne dlouhý objednávací lhůty, tady mi objednali uz na příští týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
19.9.14 08:45

@Kamcca Ahojky, v iscare jsou opravdoví profíci, myslím že si vybrala správně. Jen nevím zda IVF ti pomůže k miminku dřív, možná jen vyhozené peníze. Já jsem 2 podstoupila IVF a měla jsem taky SP a ZT. Musím ale říct že to nebylo v iscare, byl to gennet. Bylo mi vždy řečeno že se musí vybrat správné embryo, tudíž ti nikdo nezaručí zda z toho nebude SP či ZT.
Můj názor a mé zkušenosti. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
19.9.14 09:05

@Vlaďka 27 no ja moc nechci podstoupit IVF. Já potřebuji aby někdo přišel na to proč mám problém miminko donosit. Já doufam, že mi nebudou nudit do IVF, kdyz s otěhotněním problém nemám. Poprvé mimi vzniklo na poprvý (SP) po druhé na druhý pokus ZT…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
19.9.14 13:42

@Kamcca Tak s tím mám problém taky, jen já ještě nemůžu přirozeně otěhotnět a přitom jsme oba naprosto zdraví :nevim:. Do IVF tě určitě nutit nebudou, to je jen na vás. Max vám to doporučí. Jak říkám jsou tam profíci, tak třeba na to přijdou proč se ti to stává. Mám kamarádku, která potratila 4×, mudr. jí doporučil car, že tam prý vyberou to správné a zdravé embryo. Rozhodli se že do toho nepůjdou, když může otěhotnět přirozeně. Dnes má krásnou zdravou holčičku. Stálo jí to 4 potraty ale nakonec se dočkala.
Držím pěsti ať se co nejdřív dočkáš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
19.9.14 13:58

Kamco, doktor ti jisté dal doporučení na imunologii a genetiku a na základe toho ti to udělají… Z krve…teda to je můj názor. ivf ti nebudou dělat, proč…nejdřív se musí zjistit příčina opakovaných potratu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
19.9.14 13:58

@Vlaďka 27 ty potraty a ZT jsou uplne příšerné. Me muj mudr rikal, ze je moc dobře, ze práve otěhotnet můžu. Já doufam, ze na to IVF nedojde, koukala jsem, ze to stojí i dost penez. Na druhou stranu jestli nebude jiná možnost tak človeku asi nic jineho nezbyde. Já to prost nechápu, otěhotním naprosto bezproblému a pak tohle. Hrozne mi ted zpetne stve, ze mi na začátku tohohle tehu nedali injekce na tu leidanskou mutaci. Muzu se zeptat jak dlouho tam dlouho trvají jednotlivé vysetření? Myslim genetické, imunologické a jeste nejaky se dělají… ja bych chtela zase co nejrychleji otěhotnět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
19.9.14 14:00

@kathon no muj doktor rikal ze me odesle do toho Gennetu, nebo do Car u Apolináře, Motola, že si mam nejaké takové centrum najít. TAk jsem si nasla ten Iscare, predpokládám, ze to je vsechno jedno a to samé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
19.9.14 14:01

My na výsledky čekali tak měsíc tuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
19.9.14 14:01

Tak v telefonu jsi jim to řekla? Já byla na tu imuno v genetu, ale dochazim do iscare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.