Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
312
23.4.14 21:50

@Claire00 děkuju a samozřejmě ti potichounku blahopřeju a přeju ti aby se miminko vyvíjelo a vše probíhalo tak jak má!!!hodně zdravíčka vám oběma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
23.4.14 22:35

Stalo se vam nektere ze to po clostiku normalne dostala a za ctrnact dni znova? nebyt rano na gynde a mit vetsi bolesti uplne se mi vratilo jak probihal SP temer totozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
24.4.14 10:18

@Claire00 tak to je krásné zjištění, blahopřeji :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
24.4.14 10:33

@Claire00 moc držím palce at je vše OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
25.4.14 15:34

@lulu1986, @MisTer @medmenka moc vám děkuji. Dnes jsem volala na výsledky včerejší krve. HCG je 283 jednotek, takže jsem konečně těhotná, poprvé v životě. :)
Jsem štastná, protože jsem si při lednovém IVF prošla peklem. Skončila jsem s OHSS v nemocnici na kapačkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
25.4.14 16:30

@Claire00 to máš odměnu za všechno to trápení, tak ať všechno pěkně pokračuje jak má moc ti to přeji :hug: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
25.4.14 21:47
@alenka84 píše:
jdu na laparku a hysteroskopii, s největší pravděpodobností mám endometriózu…já v Iscare nikdy nespokojená nebyla (teda jen na konci), ale tady se mi fakt líbí o dost víc :)

Ahoj vsem, Alenko, ke komu v Podoli chodis?
Ja tam byla jednou, nez jsem sla do ISCARE, objednana jsem cekala 3hodiny, protoze na nas „zapomneli“. Doktrorka odmerena, ani IUI jako samoplatci mi nechtela udelat a to jsme se uz pres rok pokouseli a mela jsem i vsechna vysetreni. Tak treba se polepsili.
Ted beru prednison, koncem kvetna jdu na imuno a rada bych druhe mimco. Jen nemame uz zadne snehulaky.
Kdyz se Prednison bere 3m a pak se ma vysadit a cekat ten mesic na vysledky nebo se bere az do vydledku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
26.4.14 08:36
@Yasmi píše:
Ahoj vsem, Alenko, ke komu v Podoli chodis?
Ja tam byla jednou, nez jsem sla do ISCARE, objednana jsem cekala 3hodiny, protoze na nas „zapomneli“. Doktrorka odmerena, ani IUI jako samoplatci mi nechtela udelat a to jsme se uz pres rok pokouseli a mela jsem i vsechna vysetreni. Tak treba se polepsili.
Ted beru prednison, koncem kvetna jdu na imuno a rada bych druhe mimco. Jen nemame uz zadne snehulaky.
Kdyz se Prednison bere 3m a pak se ma vysadit a cekat ten mesic na vysledky nebo se bere az do vydledku?

No já tam byla zatím dvakrát, poprvé u Dr. Melicharové a podruhé Dr. Darebný (to byla rychlovka, jen nám řekl, že všechny výseldky - hormony, spermio, jsou v pořádku). Plus jsem tam už poznala jiné doktory, ale ti už nebyli z ivf centra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
28.4.14 13:45

@lilia81 já jdu ještě něco konzultovat s Jaržembovskou v 15,40 škoda, že mě nevzali hned po tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
28.4.14 23:09

@MisTer - jééé, Míšo, škodaaaaa a já teda nebudu moct čekat, abych tě viděla, protože fičím zase za malým, bude na hlídání u kámošky, takže doufám, že nebude zpoždění a že si tam s ním dá rady a nebude plakat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
29.4.14 12:20

Ahoj holky dnes jsme byli na vstupni konzultaci byla jsem u doktorky jejiz jmeno si nepamatuju ale byla to ukrajinka takova normalni, prijemna pani jelikz manza ma suer spermouse a ja ovuluju tak pry zkusime parkrat inseminaci.mate nekdo zkusenost? jaka je uspesnost a plati se za to? nestacila sem se na to optat diky jsem z toho vyjukana :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
29.4.14 13:24

@lulu1986 Ahojky, za inseminace v Iscare jsme neplatili nic, pouze na leky- tusim nejakych 600kc, mozna i mene uz si to nevybavuji. U nas se teda 2 krat IUI nepovedlo i kdyz bylo vse v poradku :(, ale urcite to nevzdavej, je tady spousta holek kterym se zadarilo na poprve :)!!
Drzim ti palce

• Citovat
  • Upravit
312
29.4.14 16:07

@magdík123 Děkuji jsi moc hodná snažím se být optimista že se alespon něco děje ale myslím že ta šance je mrňavá :D a a Vám se zadařilo přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
29.4.14 20:00

@lulu1986 My jsme zkouseli 2IUI a bohuzel se nepovedlo, a doktori nevideli u nas problem :? :?…Na stesti na podzim se povedlo prirozene :dance: :dance:
Ale urcite to nevzdavej, mam kamaradku, ktere se iui povedlo na prvni pokus, a to meli spatny spermio…takze kazdy to ma jinak

• Citovat
  • Upravit
312
29.4.14 22:06

Dekuju moc za povzbuzeni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.