Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1358
8.12.15 06:30

@medmenka dnes 14dni od ET a na TT nic :,( ms jsem zatim nedostala, ale co neni muze byt. Kamaradka mela teda 3× TT negativni a za 2 mesice rodi, takze zazraky se deji, ale nevim nevim jestli na ne verit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
8.12.15 19:01

@majorka to mě mrzí že se nepovedlo, tak si zajdi na krev ať máš jasno, ono až vysadíš léky tak mrcha asi dorazí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
28.12.15 13:54

@kathon Ahooj ja jsem sem prestala chodit a dneska jsem sem zabrousila. Psala jsi uz nekdy v rijnu a ptala se jestli jsme byli na KET. Ano byli a za 3tydny mame termin. Cekame holcicku a uz odpocitavam dny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.16 21:56

Ahoj holky chtěla bych se zeptat, začátkem prosince jsme byly na první konzultaci v ISCARU, pritelovi udělali spermiogram a mě brali krev..řekli mi že až budu 2-3 DC že si ještě mám u nás dojít na krev a 12-13 DC dorazit do ISCARU ještě na nějaká vyšetření…MS jsem stále nedostal, byla jsem u svého gyndare a ten mi pichl vyvolávacku, mám i tak radši zítra zavolat do ISCARU aby to věděli? Snažíme se o druhé mimi, první nám šlo přirozeně… A ještě se chci zeptat jak dlouho ten celý proces trvá od té doby až tam pojedu 12-13dc…pisu jak tatar omlouvam se ale snad mi rozumite :)

• Citovat
  • Upravit
6.1.16 14:58

Ahoj, chodila jsem do ISCARE a byla jsem se vším naprosto spokojená. Výborný přístup již na recepci přes sestřičky, laboratoř a lékaře. Já chodila k paní doktorce Jaržembovské a naprostá spokojenost. Na inseminaci jsem byla u primáře Hulverta- ale bohužel to nevyšlo. Dále jsem už na nic nečekala a nepokoušela štěstí, partner podstoupil léčbu u angrologa a šli jsme na IVF. Odběr vajíček mi prováděla paní doktorka Jaržembovská s Dr. Lachetou. První transfer vyšel neúspěšně, avšak jsem měla na mrazáku ještě dva bojovníky a šla jsem ihned po menstruaci na KET, který mi provedla paní doktorka Pryanichninová, Pryanichniková teď už nevím přesně. Ket vyšel, dala jsem si vložit obě vajíčka najednou, protože když už, tak ať se zkusí maximum. Jeden bojovníček se uchytil a já mám za měsíc termín porodu. Proč sem vůbec píšu,,,chci jen říct, aby jste neztráceli naději. Já vždy do Iscare chodila s úsměvem a celou dobu jsem si ani jednou nepřipustila že by to nemělo vyjít. V Iscare mám naprostou důvěru a bylo to jedno jedno z nejlepších rozhodnutí v mém životě svěřit se do rukou právě tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.16 15:02

Pokud nemáš v ISCARE žádný objednaný termín k lékaři, tak je zbytečné volat. Počkala bych, až se menstruace dostaví, a pak bych šla na odběr 2-3 den menstruačního cyklu, kde bych si na recepci dala termín za nějakých těch 12dní k lékaři, kterého si zvolíš nebo ti bude doporučen. Pokud by menstruace nepřišla, tak bych se objednala k lékaři u kterého jste byli s partnerem na vstupce a oni si s tebou už poradí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
8.1.16 07:35
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtěla bych se zeptat, začátkem prosince jsme byly na první konzultaci v ISCARU, pritelovi udělali spermiogram a mě brali krev..řekli mi že až budu 2-3 DC že si ještě mám u nás dojít na krev a 12-13 DC dorazit do ISCARU ještě na nějaká vyšetření…MS jsem stále nedostal, byla jsem u svého gyndare a ten mi pichl vyvolávacku, mám i tak radši zítra zavolat do ISCARU aby to věděli? Snažíme se o druhé mimi, první nám šlo přirozeně… A ještě se chci zeptat jak dlouho ten celý proces trvá od té doby až tam pojedu 12-13dc…pisu jak tatar omlouvam se ale snad mi rozumite :)

Ja osobne bych zavolala, ze mas prijit na krev (hormonalni profil) a ze ti ms vyvolali injekci, tak jestli to nezkresli vysledky. Jinak na krev muzes prijit kdykoliv bez telefonicke objednavky. Ale na tu injekci bych se zeptala. Prece jen se zkoumaji hormony v tvem prirozenem cyklu a ta injekce je zasah. Za telefonat nic nedas. Drzim palce!!! :palec:

Jo a presne jak pise @rendajenda, vsem preji trpelivost!!! Ja cekam mimi az na 7my pokus. Na zacatku me ani ve snu nenapadlo, ze to bude tolikrat, ale pozitivni mysleni me neopustilo. Vsechno jsou to jen statistiky a nekdo otehotni napoprve a nekdo si holt chvilku pocka. Na iscare nedam dopustit i kdyz to trvalo docela dlouho, protoze vim, ze delali maximum a nikde jinde by to nejspis lepsi nebylo. Je to souhra tala, duse a embrya a az to prijde, tak v pravy cas. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.16 12:36

Dekuju holky, já tam volala a řekli mi ať pockam až mi MS přijde, tak že cekam a pořad nic. Cyklu jsem měla pravidelný a teď se mi tělo zblaznilo když jsem nastoupila do ISCARU :,( ach jo…

• Citovat
  • Upravit
1
9.1.16 04:19

Ahojky :-)

Holčičky moje, byla by nektera z vas tak ochotná a ozvala se mi na mail? Mam hromadu otazek, i intimnejsich, ohledne celeho procesu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.1.16 04:36

Ahojky holky, ráda bych se zeptala, s manželem se snažíme přes rok o miminko a můj gynekolog nám doporučil asistovanou reprodukci. já mám sníženou nebo spíš nulovou ovulaci a můj manžel je po transplantaci ledviny a kvůlí lékům má pomalé a nízky počet spermii.
Doporučil nam několik klinik a Iscare byl mezi němi. Jsem ze všeho nervozní a i když jsem zdravotní sestra tak jsem vyděšená.
Můžete mi říct jaky mate zkušenosti. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
8.2.16 16:01

@medmenka ahooooooj, jak se daří??? Čtu v podpisu správně, že máš za sebou KET? A??? Já začala stimulovat na 3. IVF…tak uvidíme. Mám koňské dávky, tak snad ze mě tentokrát něco pořádného vyždímou. Tentokrát jsem si ale řekla, že to nebudu říkat všem kámoškám, vědí to jen 2 nejlepší, protože když se to pak nepovede, nechci se už koukat na ty soucitné pohledy…tak píšu alespoň tady…nějak to ze mě musí ven! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
8.2.16 18:51

@majorka no tak paráda, tak doufám že budeš mít kvalitní úrodičku a bude tem ten šampión.
Ano jsem po KETU dneska 11 den ale myslím že nám to zase neklaplo, už 3 den docela dost špiním, ms by měla dorazit za 2 dny :nevim: Je to můj první ket v nativu.
Když to neklapne tak půjdu také do IVF už ho mám schválené od pojišťovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
9.2.16 15:44

@medmenka no tak držím palce! Třeba je špinění dobrá zpráva??? Drž se a věř! :hug:
Já si říkala, jak to tentokrát zvládnu bez emocí, ale už teď jsem jak na houpačce…nervy v kýblu, včera večer mě rozbrečelo, že jsem přišla z práce v 8 večer :-(
Je možné, že jsem po těch hormonech hooooodně unavená? sotva vstanu ráno z postele a v 8 večer usínám…nebo na mě jde už jarní únava :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
9.2.16 19:53

Ahoj děvčata :) čeká mě 1IVF a mám z toho strach a pořad se rozhodují zda si nechat zavést 1 nebo 2? Jednoho 3leteho cvrcka máme a to přirozeně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
11.2.16 07:35

@super84 budu drzet palce! Kdy zacnes stimulovat?

Nicmene ja po zkusenostech tuto otazku nechavam az naposledni chvili…pri prvnim i druhem pokusu jsem to resila a bohuzel se to vyresilo za me…pri prvnim nebylo vubec co zavadet a pri druhem zustal jen jeden bojovnik. Takze nac se tim zbytecne stresovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.