Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3863
11.2.16 08:39

@majorka dekuju, no uvidime :) stimulovat zacnu během víkendu…já vim že jecto zbytečně se stresovat, ale já jsem už taková, nedokážu být v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
11.2.16 16:56

@super84 no ja jsem taky ve stresu a planuju, ale na druhou stranu jsem si vedoma, ze tohle naplanovat nejde. Ja po dnesni kontrole jeste stimuluju dal a v utery odber vajicek a nejspis pristi sobotu transfer. Snad bude co transferovat. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
11.2.16 18:58

@majorka tak to moc držím Palečky ať to klapne :) já zítra jedu pro injekce a hurá do stimulace, tak jsem na sebe zvedava…2× jsem byla těhotná normálně a teď toto, jsem fakt nervózní, ale musím věřit že vše dobre dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
15.2.16 07:19

@super84 A když se jedno povedlo přirozeně, kde je teď problém, že jdete na IVF? Jestli se tedy můžu zeptat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
15.2.16 07:32

@majorka problém je u přítele, špatný spermiogram :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
15.2.16 15:39

Ahoj Holky dlouho jsem tu nebyla. Jelikož jsem v bohužel v listopadu o mimi přišla sice v 7tt ale alespon vidím že to jde. Daly jsme si pauzičku. Tedka jsem dostimulovala puregonem a budu píchat pregnyl :) DR se pobavil jelikož se mi vytvořilo hned 7folíku po 15mm :D takže to bude zajímavé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
16.2.16 21:51

@majorka tak jak dopadl odběr? Já stimuluju 3 den…v sobotu jedu na utz, tak jsem zvedava jak to vše dopadne, začínam být více a více nervozni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
17.2.16 10:12

@folii tak držím palce, ať je odběr i ostatní úspěšné! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
17.2.16 10:14

@super84 odběr byl nejklidnější a nejméně bolestivý, co jsem zažila, takže za mě dobrý. Úspěšný tak na půl - ze 7 folikulů 4 vajíčka. Dneska ve 14 hodin budu volat, jak to dopadlo dál. Co se oplodnilo a co ne. Já pevně doufám, že alespoň 2 se budou vyvíjet. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
17.2.16 11:19

@majorka držím Palečky a pak hod info :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
17.2.16 11:30

@majorka Jee tak to jsi hodná, jen jsem zapoměla podotknout já jdu jen na IUI :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
17.2.16 11:42

@majorka tak ti moc držím palce ať se kulíšci dobře vyvíjejí :palec: a hlavně ať ti ten čes do transferu rychle utíká, jsou to vždy hrozné nervy co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
17.2.16 13:15
@medmenka píše:
@majorka tak ti moc držím palce ať se kulíšci dobře vyvíjejí :palec: a hlavně ať ti ten čes do transferu rychle utíká, jsou to vždy hrozné nervy co??

Ahoj, kdy jdeš na další IVF? A pořád zůstáváš v Iscaru? Neuvažovala jsi o změně? Každopádně moc držím palce, ať se zadaří, občas tě sleduji :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
17.2.16 13:49

@Martrich děkuji :hug: přesně ještě nevím kdy, ale o změně uvažuji, ještě tedy nevím kam se nakonec přesunu. Tobě také moc přeji ať už se povede ta holčička, už na ní také čekáš dost dlouho. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
17.2.16 14:16
@medmenka píše:
@Martrich děkuji :hug: přesně ještě nevím kdy, ale o změně uvažuji, ještě tedy nevím kam se nakonec přesunu. Tobě také moc přeji ať už se povede ta holčička, už na ní také čekáš dost dlouho. :palec:

moc děkuji, jsi hodná :mavam: :hug: :hug: Budeme si držet palce vzájemně :mrgreen: Jestli mohu doporučit, tak bych zkusila pražský Gennet na Letné, byla jsem tam na konzultaci u dr. Langerové a ona opravdu chtěla udělat milion vyšetření, mají tam nějaké speciální ultrazvuky atd… jenže nedělají minimálky za cenu nativu, takže zůstávám v Cube. A hlavně tam dělají PGD na pojišťovnu, což taky zvyšuje šance. Kdybych ještě měla hrazený pokus, šla bych tam :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.