Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@majorka dekuju, no uvidime
stimulovat zacnu během víkendu…já vim že jecto zbytečně se stresovat, ale já jsem už taková, nedokážu být v klidu ![]()
@super84 no ja jsem taky ve stresu a planuju, ale na druhou stranu jsem si vedoma, ze tohle naplanovat nejde. Ja po dnesni kontrole jeste stimuluju dal a v utery odber vajicek a nejspis pristi sobotu transfer. Snad bude co transferovat. ![]()
@majorka tak to moc držím Palečky ať to klapne
já zítra jedu pro injekce a hurá do stimulace, tak jsem na sebe zvedava…2× jsem byla těhotná normálně a teď toto, jsem fakt nervózní, ale musím věřit že vše dobre dopadne
@super84 A když se jedno povedlo přirozeně, kde je teď problém, že jdete na IVF? Jestli se tedy můžu zeptat ![]()
Ahoj Holky dlouho jsem tu nebyla. Jelikož jsem v bohužel v listopadu o mimi přišla sice v 7tt ale alespon vidím že to jde. Daly jsme si pauzičku. Tedka jsem dostimulovala puregonem a budu píchat pregnyl
DR se pobavil jelikož se mi vytvořilo hned 7folíku po 15mm
takže to bude zajímavé ![]()
@majorka tak jak dopadl odběr? Já stimuluju 3 den…v sobotu jedu na utz, tak jsem zvedava jak to vše dopadne, začínam být více a více nervozni
@super84 odběr byl nejklidnější a nejméně bolestivý, co jsem zažila, takže za mě dobrý. Úspěšný tak na půl - ze 7 folikulů 4 vajíčka. Dneska ve 14 hodin budu volat, jak to dopadlo dál. Co se oplodnilo a co ne. Já pevně doufám, že alespoň 2 se budou vyvíjet. ![]()
@majorka Jee tak to jsi hodná, jen jsem zapoměla podotknout já jdu jen na IUI ![]()
@majorka tak ti moc držím palce ať se kulíšci dobře vyvíjejí
a hlavně ať ti ten čes do transferu rychle utíká, jsou to vždy hrozné nervy co??
@medmenka píše:
@majorka tak ti moc držím palce ať se kulíšci dobře vyvíjejía hlavně ať ti ten čes do transferu rychle utíká, jsou to vždy hrozné nervy co??
Ahoj, kdy jdeš na další IVF? A pořád zůstáváš v Iscaru? Neuvažovala jsi o změně? Každopádně moc držím palce, ať se zadaří, občas tě sleduji
![]()
@Martrich děkuji
přesně ještě nevím kdy, ale o změně uvažuji, ještě tedy nevím kam se nakonec přesunu. Tobě také moc přeji ať už se povede ta holčička, už na ní také čekáš dost dlouho. ![]()
@medmenka píše:
@Martrich děkujipřesně ještě nevím kdy, ale o změně uvažuji, ještě tedy nevím kam se nakonec přesunu. Tobě také moc přeji ať už se povede ta holčička, už na ní také čekáš dost dlouho.
moc děkuji, jsi hodná
Budeme si držet palce vzájemně
Jestli mohu doporučit, tak bych zkusila pražský Gennet na Letné, byla jsem tam na konzultaci u dr. Langerové a ona opravdu chtěla udělat milion vyšetření, mají tam nějaké speciální ultrazvuky atd… jenže nedělají minimálky za cenu nativu, takže zůstávám v Cube. A hlavně tam dělají PGD na pojišťovnu, což taky zvyšuje šance. Kdybych ještě měla hrazený pokus, šla bych tam ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.