Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
17.2.16 14:34
@Martrich píše:
moc děkuji, jsi hodná :mavam: :hug: :hug: Budeme si držet palce vzájemně :mrgreen: Jestli mohu doporučit, tak bych zkusila pražský Gennet na Letné, byla jsem tam na konzultaci u dr. Langerové a ona opravdu chtěla udělat milion vyšetření, mají tam nějaké speciální ultrazvuky atd… jenže nedělají minimálky za cenu nativu, takže zůstávám v Cube. A hlavně tam dělají PGD na pojišťovnu, což taky zvyšuje šance. Kdybych ještě měla hrazený pokus, šla bych tam :pankac:

tak jo, budeme si držet palce ;) :palec: O Genetu jsem také uvažovala i jsem slyšela že měli dobré ceny, ale postupně se to tam také zdražuje, to je asi všude. Pro mě je asi hodně důležitý přístup lékař - pacient a samozřejmě výsledky léčby ;)
Tak snad mi ta změna pomůže, protože čas letí a výsledky žádné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
17.2.16 15:12
@medmenka píše:
tak jo, budeme si držet palce ;) :palec: O Genetu jsem také uvažovala i jsem slyšela že měli dobré ceny, ale postupně se to tam také zdražuje, to je asi všude. Pro mě je asi hodně důležitý přístup lékař - pacient a samozřejmě výsledky léčby ;)
Tak snad mi ta změna pomůže, protože čas letí a výsledky žádné :(

tak v tom případě Cube, tam je přístup úžasný, pokud máš VZP pojišťovnu.. jojo, čas letí a já se pomalu smiřuji, že budu mít jedináčka :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
17.2.16 16:28

@Martrich v Genetu mají strašně dlouhé čekací doby, první volné termíny někdy květen, červen. :zed: O CUBE už jsem také přemýšlela, ale zase nevím ti lékaři. :think:
Koho by jsi mi doporučila ke komu se objednávat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
17.2.16 20:14

@majorka holka tak co?/myslím na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
17.2.16 20:16

@medmenka tak 2 ze 4 kulíšků se oplodnily, 2 se tak zatím neprojevují. Mám volat až v pátek ráno, ale myslím, že to nevydržím a zkusmo zavolám i zítra. Kdyby alespoň ty 2 to vydržely, tak budu přešťastná! To čekání je tragédie…myslela jsem, že se hodně bojím OPU, ale tohle čekání…to je snad ještě horší. Snažím se zabavit, pracuju, peču, vařím, zítra a pozítří jdu do práce, ať mi to uteče, alespoň do té soboty. Ale pak se bude zase čekat :pocitac: nicméně příští týden rodíme doma štěňátka, tak o zábavu bude pak už postaráno a snad to alespoň do testu uteče rychle! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
17.2.16 20:17

@super84 teď jsem to dopsala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
17.2.16 20:30

@majorka no tak to je dobré skóre :palec: třeba se ještě ty další dvě rozjedou. Pro mě to čekání je právě také vždy šílené. Jéé vy budete mít štěňátka a co máš za pejska??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
17.2.16 20:31

@majorka :mrgreen: :jazyk: holka na jednu stranu ti to zavidim, už bych to taky chtěla mít za sebou… :(
Jinak nic držím palce aby to ty dva bojovnicci zvládli a dotáhli to až dokonce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
17.2.16 21:14

@medmenka jojo, pro klid duše tam zítra zase zavolám, třeba se fakt ty 2 ještě rozjedou…minule mi taky říkali, že to nevypadá a pak to bublinka dala.
Jinak máme fenku Flat Coated Retrievera - Ellis :srdce: na utz jsme viděli tak 4 bublinky, ale kolik jich příští týden nakonec vyprdne, to bude překvápko pro všechny! :mrgreen: Takže příští týden jdu na mateřskou :mrgreen: ale psí!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
17.2.16 22:30

@majorka neke, já mám také flatici :mrgreen: :mrgreen: ale už veteránku bude jí 10 let. Jinak Ellis je krasavice :srdce: :palec: To se opravdu nebudeš nudit s psíma mimískama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
18.2.16 08:46

Ahoj holky můžu se k Vám přidat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
18.2.16 08:48

Dneska jsem si volala poprvé do Iscaru a nám první návštěvu 24.2. Tak mám strach co mě čeká Budu moc ráda když mi řeknete jak to tam chodí Děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
18.2.16 10:12

@kla26 ahoj vítej :mavam: vůbec se nemusíš ničeho obávat, na první konzultaci se probere tvoje anamnéza, udělají ti UTZ, naplánuje se odběr krve na hormonální profil a pohlavní choroby u tebe i partnera a spermio. Podle všech výsledků se pak dohodnete co pro vás bude nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
18.2.16 10:33

Děkuju trošku se toho bojím protože jsme z Budějovic a na spermigromu jsme byli teda jenom jednou a řekli nám ze manžel nemá nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
18.2.16 17:00

@majorka tak jak válčí ty tvoji bojovníčci?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.