Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Martrich píše:
moc děkuji, jsi hodná![]()
![]()
Budeme si držet palce vzájemně
Jestli mohu doporučit, tak bych zkusila pražský Gennet na Letné, byla jsem tam na konzultaci u dr. Langerové a ona opravdu chtěla udělat milion vyšetření, mají tam nějaké speciální ultrazvuky atd… jenže nedělají minimálky za cenu nativu, takže zůstávám v Cube. A hlavně tam dělají PGD na pojišťovnu, což taky zvyšuje šance. Kdybych ještě měla hrazený pokus, šla bych tam
tak jo, budeme si držet palce
O Genetu jsem také uvažovala i jsem slyšela že měli dobré ceny, ale postupně se to tam také zdražuje, to je asi všude. Pro mě je asi hodně důležitý přístup lékař - pacient a samozřejmě výsledky léčby ![]()
Tak snad mi ta změna pomůže, protože čas letí a výsledky žádné ![]()
@medmenka píše:
tak jo, budeme si držet palce![]()
O Genetu jsem také uvažovala i jsem slyšela že měli dobré ceny, ale postupně se to tam také zdražuje, to je asi všude. Pro mě je asi hodně důležitý přístup lékař - pacient a samozřejmě výsledky léčby
Tak snad mi ta změna pomůže, protože čas letí a výsledky žádné
tak v tom případě Cube, tam je přístup úžasný, pokud máš VZP pojišťovnu.. jojo, čas letí a já se pomalu smiřuji, že budu mít jedináčka
![]()
@Martrich v Genetu mají strašně dlouhé čekací doby, první volné termíny někdy květen, červen.
O CUBE už jsem také přemýšlela, ale zase nevím ti lékaři. ![]()
Koho by jsi mi doporučila ke komu se objednávat??
@medmenka tak 2 ze 4 kulíšků se oplodnily, 2 se tak zatím neprojevují. Mám volat až v pátek ráno, ale myslím, že to nevydržím a zkusmo zavolám i zítra. Kdyby alespoň ty 2 to vydržely, tak budu přešťastná! To čekání je tragédie…myslela jsem, že se hodně bojím OPU, ale tohle čekání…to je snad ještě horší. Snažím se zabavit, pracuju, peču, vařím, zítra a pozítří jdu do práce, ať mi to uteče, alespoň do té soboty. Ale pak se bude zase čekat
nicméně příští týden rodíme doma štěňátka, tak o zábavu bude pak už postaráno a snad to alespoň do testu uteče rychle! ![]()
@majorka no tak to je dobré skóre
třeba se ještě ty další dvě rozjedou. Pro mě to čekání je právě také vždy šílené. Jéé vy budete mít štěňátka a co máš za pejska??
@majorka
holka na jednu stranu ti to zavidim, už bych to taky chtěla mít za sebou… ![]()
Jinak nic držím palce aby to ty dva bojovnicci zvládli a dotáhli to až dokonce ![]()
@medmenka jojo, pro klid duše tam zítra zase zavolám, třeba se fakt ty 2 ještě rozjedou…minule mi taky říkali, že to nevypadá a pak to bublinka dala.
Jinak máme fenku Flat Coated Retrievera - Ellis
na utz jsme viděli tak 4 bublinky, ale kolik jich příští týden nakonec vyprdne, to bude překvápko pro všechny!
Takže příští týden jdu na mateřskou
ale psí!!! ![]()
@majorka neke, já mám také flatici
ale už veteránku bude jí 10 let. Jinak Ellis je krasavice
To se opravdu nebudeš nudit s psíma mimískama.
Dneska jsem si volala poprvé do Iscaru a nám první návštěvu 24.2. Tak mám strach co mě čeká Budu moc ráda když mi řeknete jak to tam chodí Děkuju moc
@kla26 ahoj vítej
vůbec se nemusíš ničeho obávat, na první konzultaci se probere tvoje anamnéza, udělají ti UTZ, naplánuje se odběr krve na hormonální profil a pohlavní choroby u tebe i partnera a spermio. Podle všech výsledků se pak dohodnete co pro vás bude nejlepší.
Děkuju trošku se toho bojím protože jsme z Budějovic a na spermigromu jsme byli teda jenom jednou a řekli nám ze manžel nemá nic
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď