Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Martrich píše:
moc děkuji, jsi hodná![]()
![]()
Budeme si držet palce vzájemně
Jestli mohu doporučit, tak bych zkusila pražský Gennet na Letné, byla jsem tam na konzultaci u dr. Langerové a ona opravdu chtěla udělat milion vyšetření, mají tam nějaké speciální ultrazvuky atd… jenže nedělají minimálky za cenu nativu, takže zůstávám v Cube. A hlavně tam dělají PGD na pojišťovnu, což taky zvyšuje šance. Kdybych ještě měla hrazený pokus, šla bych tam
tak jo, budeme si držet palce
O Genetu jsem také uvažovala i jsem slyšela že měli dobré ceny, ale postupně se to tam také zdražuje, to je asi všude. Pro mě je asi hodně důležitý přístup lékař - pacient a samozřejmě výsledky léčby ![]()
Tak snad mi ta změna pomůže, protože čas letí a výsledky žádné ![]()
@medmenka píše:
tak jo, budeme si držet palce![]()
O Genetu jsem také uvažovala i jsem slyšela že měli dobré ceny, ale postupně se to tam také zdražuje, to je asi všude. Pro mě je asi hodně důležitý přístup lékař - pacient a samozřejmě výsledky léčby
Tak snad mi ta změna pomůže, protože čas letí a výsledky žádné
tak v tom případě Cube, tam je přístup úžasný, pokud máš VZP pojišťovnu.. jojo, čas letí a já se pomalu smiřuji, že budu mít jedináčka
![]()
@Martrich v Genetu mají strašně dlouhé čekací doby, první volné termíny někdy květen, červen.
O CUBE už jsem také přemýšlela, ale zase nevím ti lékaři. ![]()
Koho by jsi mi doporučila ke komu se objednávat??
@medmenka tak 2 ze 4 kulíšků se oplodnily, 2 se tak zatím neprojevují. Mám volat až v pátek ráno, ale myslím, že to nevydržím a zkusmo zavolám i zítra. Kdyby alespoň ty 2 to vydržely, tak budu přešťastná! To čekání je tragédie…myslela jsem, že se hodně bojím OPU, ale tohle čekání…to je snad ještě horší. Snažím se zabavit, pracuju, peču, vařím, zítra a pozítří jdu do práce, ať mi to uteče, alespoň do té soboty. Ale pak se bude zase čekat
nicméně příští týden rodíme doma štěňátka, tak o zábavu bude pak už postaráno a snad to alespoň do testu uteče rychle! ![]()
@majorka no tak to je dobré skóre
třeba se ještě ty další dvě rozjedou. Pro mě to čekání je právě také vždy šílené. Jéé vy budete mít štěňátka a co máš za pejska??
@majorka
holka na jednu stranu ti to zavidim, už bych to taky chtěla mít za sebou… ![]()
Jinak nic držím palce aby to ty dva bojovnicci zvládli a dotáhli to až dokonce ![]()
@medmenka jojo, pro klid duše tam zítra zase zavolám, třeba se fakt ty 2 ještě rozjedou…minule mi taky říkali, že to nevypadá a pak to bublinka dala.
Jinak máme fenku Flat Coated Retrievera - Ellis
na utz jsme viděli tak 4 bublinky, ale kolik jich příští týden nakonec vyprdne, to bude překvápko pro všechny!
Takže příští týden jdu na mateřskou
ale psí!!! ![]()
@majorka neke, já mám také flatici
ale už veteránku bude jí 10 let. Jinak Ellis je krasavice
To se opravdu nebudeš nudit s psíma mimískama.
Dneska jsem si volala poprvé do Iscaru a nám první návštěvu 24.2. Tak mám strach co mě čeká Budu moc ráda když mi řeknete jak to tam chodí Děkuju moc
@kla26 ahoj vítej
vůbec se nemusíš ničeho obávat, na první konzultaci se probere tvoje anamnéza, udělají ti UTZ, naplánuje se odběr krve na hormonální profil a pohlavní choroby u tebe i partnera a spermio. Podle všech výsledků se pak dohodnete co pro vás bude nejlepší.
Děkuju trošku se toho bojím protože jsme z Budějovic a na spermigromu jsme byli teda jenom jednou a řekli nám ze manžel nemá nic
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.