Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@super84 hm to mě mrzí mě se taky ms spustila i přes Utrogestan 2-2-2,jdeš na krev?
@Romčinka ve středu zkusim test, kdyby náhodou a pak bych si skočila na krev, ale jinak ne, ani tomu moc nevěřím ![]()
@super84 jsi odvážná že to tak dlouho vydržíš, já jsem testovací blázen a hned bych letěla na krev:o)
Držím moc a moc palečky, nemusí to ještě nic znamenat
![]()
Ahojky všichni mužu se přidat k vám..?já jsem nyní po 3 ivf neuspěšném a přemyšlím co dál
Chci se vas zeptat máte problém po ivf s padáním vlasu??
@maja111111 na každého působí hormony jinak, takže padání vlasů klidně můžeš mít po tom koktejlu všech léků.
Kup si nějaké vitamíny na trhu je toho v celku hodně, v lékárně ti určitě poradí ![]()
@medmenka joo holka já mám v sobě tolik vitamínu, že už to není asi zdravé
takže tim to fakt nebude. A v jakém si caru ted, přešla jsi odkud kam? Já mam tady v iscare zasebou 2 ivf a jedno v podoli a do konce roku musím na poslední4.,Protože mi bude v lednu 39 ![]()
@maja111111 tak nakonec jsem přešla do Gennetu, mám před sebou mraky vyšetření a pak teprve další IVF. Tak to nevím co by ti na to padaní mohlo pomoci ![]()
Tak to moc držím palce ať konečně poslední pokus na pojišťovnu vyjde.
Ahoj holky, tak u nas zase nervy jak spagaty, ve stredu odber 3 vajicek v nativu bez narkozy, od vcera vim, ze se 2 embryjka vyviji
a jelikoz tentokrat pan primar rozhodl pro prodlouzenou kultivaci (vzdy mi zavadeli 2-3den), tak cekame do pondeli co z toho bude
to bude dlouhy vikend!!! Ja ale pevne doufam, ze ty 2 bublinky preziji a tentokrat to proste musime dotahnout do zdarneho konce!!! ![]()
@majorka také se přidávám k držení palců ať vše dobře dopadne
![]()
@medmenka @mimi82 diky holky. Snad tentokrat…uz je to po tolikaty ze ani nevim jestli verim min nebo vic nez minule…proste verim. Od zacatku to jde vsechno hladce, tak snad to tak bude i pokracovat a v pondeli se dockam dvou bublinek ![]()
@medmenka @mimi82
tak vcera ET jedne blastocysty a jedne moruly
od prijezdu domu temer jen lezim, pritel me nenecha nic delat, abychom podporili hnizdenicko
tentokrat nechci nic podcenit, to je fakt.
Tak snad se za 14dni konecne dockam vytouzenych dvou carek. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.