Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
690
4.7.17 15:48

@nico1209 takže nic…v pátek kontrola a pak další inseminace :zed: :zed: :zed: :zed: a zas čekání a čekání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.17 23:25

Umělé oplodnění

Zdravím spolusnažilky. Včera padlo rozhodnutí mého lékaře a chce mě poslat rovnou na umělé plodnění. Doporučil mi ISCARE v Praze. Je to pro mne docela dost daleko, tak se chci zeptat, zda se to vyplatí, nebo to tam je i s vysokohorskou přirážkou?? Mám z toho hlavu v pejru, vůbec nevím co mě čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
12.8.17 09:10

@Veronika.Berta
my máme díky Iscare dvojčátka.
Ono záleží jestli u vás půjde třeba inseminace a nebo rovnou IVF. Podle toho je i cena. :think: to uvidíte na první konzultaci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
14.8.17 14:32

@Veronika.Berta ja tam chodím asi tři měsíce. Nevím jestli to je tím že se snažíme víc jak rok ale obcas si pripadám že už neví co a stále se objevují nové důvody proč to nejde. ted nas ceka 2 pokus UIU tak uvidíme. platím jen léky které jsou navíc, ale to je všude. zatím můžu doropučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.17 21:03

@Verunka783 A jak moc mají drahá vyšetření? Slyšela jsem, že vyšetření, která umí můj gynekolog zdarma, tak se u nich platí. Jak často tam člověk musí? :) Mám to docela daleko, proto váhám zda tam. Mám to cca 100 km

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
15.8.17 08:14

@Veronika.Berta vyšetření navíc jsem žádné zatím neplatila. na ty chodím ke svému dr. to je individuální jak často se tam jezdí. Platím akorát léky, které neproplácí pojišťovna. Na podporu růstu foliků, stěny dělohy atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.17 20:30

@Verunka783 Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.10.17 23:19

Nějak to tady utichlo. Jsem pár dní po prvním pokusu ET a jsem nervóznejsi než jsem si myslela že budu. Původně jsem si říkala, že ivf je jistota, teď po přečtení pár diskuzi si říkám, že je to sakra poradny zázrak. Navíc máme jen jednoho mrazíka. A znovu podstupovat odběr vajíček? No děkuju pěkně, měla jsem hyperstimulacni syndrom a levý vaječník mě bolí ještě týden po OPU. Znova proboha ne. Holky, hoďte nějaké pozitivní zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.17 12:33

Zdravím, zvažuji přestup do Iscare - jedním z důvodů je taky to, že mám poruchu imunity a v Iscare teď mají nově reprodukční imunologii. Pročetla jsem tuto diskusi a váhám. Prosím, kdo máte zkušenosti, napište, proč Iscare ANO, případně proč NE. Díky moc! Katka

• Citovat
  • Upravit
110
1.11.17 17:32

Píšu pozitivní zprávu, dnes jsem 14 dní po ET a mám //, vše díky zlatým ručičkám paní dokrorky Mariky z Iscaru a také díky sestřičkám. Za mě můžu doporučit. Sice tam chodí čím dál víc lidí, ale díky přístupu personálu bych neměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
1.11.17 17:43

@jana234 tak moooc gratuluji a tiše závidím. Já tam byla dvakrát a po dvou pokusech pořád nic. Předtím jsem měla dva pokusy v jiném Caru. Takže už to zkoušíme přirozeně. Nic jiného nám nezbyde. Ať se vše daří a vše dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
1.11.17 17:55
@Anonymní píše:
Zdravím, zvažuji přestup do Iscare - jedním z důvodů je taky to, že mám poruchu imunity a v Iscare teď mají nově reprodukční imunologii. Pročetla jsem tuto diskusi a váhám. Prosím, kdo máte zkušenosti, napište, proč Iscare ANO, případně proč NE. Díky moc! Katka

Já do Iscare chodila, absolvovala jsem tam 2×IVF, 4×IUI. Hned první IVF bylo úspěšné, ale z důvodů VVV těhotenství zamlklo.
2.IVF nevyšlo. Uvažovali jsme i nad 3.pokusem, ale šli jsme jinam.
Z počátku jsem moc nevěděla, šla od lékaře k lékaři a to my nevyhovovalo. Pak se mě při OHSS ujala MUDr. Jaržembovská a ta je úžasná! Poté už jsem chodila jen k ní.
Výhoda tohoto centra pro mne byla hlavně vzdálenost, dostupnost.
Líbilo se mi, že se ke mě všichni chovali pěkně, mile a manžel si tam chválil kávu :D.
Mají pěkné, moderní prostředí.
Cenově to bylo přijatelné (1.IVF celkem cca 25.000Kč,2.IVF cca 30.000Kč)
Problém byl, když jsme chtěli vyšetření - genetika, imunologie.. To jsme museli absolvovat IVF, jelikož bez toho nás tam poslat nechtěli a to už jsem za sebou měla jeden potrat. Hodně jsem si o věci musela říkat, žádat, že chci to a to. Nevím, jak to funguje teď, když mají doktorku, která jim imunologické testy dělá.
Další věc co mi nesedla byla ta, že 2× jsem měla úplně stejný protokol, 2× OHSS a ani jednou vajíček nebylo nějak extra hodně (1× 6 vajíček a 2 embrya, podruhé 15 vajíček a 4 embrya, z toho jedno se nerozmrazilo). Při 3.IVF by se postupovalo úplně stejně, stejná stimulace, protokol..
Nevyhovovalo mi, že mrazí někdy 2 embrya spolu.
Nemají otevřeno v neděli, nedělají odběry v průběhu stimulace…

Já byla v Iscare spokojená, ale další IVF bylo jinde a výsledek se nedá srovnávat (9 embryí, po PGS 5 zdravých a 2 nešly vyšetřit).
Všude najdeš pozitivní i negativní hodnocení. Pozitivní více od těch komu pomohli k miminku, my měli prostě jen smůlu.
Při změně jsem vybrala několik různých center, objednala nás s manželem na konzultaci a poté jsme si teprve vybrali.

Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.17 19:38

Díky, moc mi tvé informace pomohly. Ať se daří. Katka

• Citovat
  • Upravit
2083
6.11.17 18:28

Za me Iscare urcite ano!! Diky dr. Lachetovi k. jinemu bych uz nesla mame tuhle. krasnou rocni princeznu a letos.tam zavitam. znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
6.11.17 18:32

@folii gratulace! Jen si nejsem jistá, zda pan doktor Lacheta tam stále je, ale jistá si nejsem ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.