Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2158
4.12.17 12:54

@folii Lacheta je teď myslím v Unice ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
4.12.17 21:45
@folii píše:
Ty joo proc nejlepsi dr. odchazi :( stve me ten Lacheta :(

Protože po příchodu Babiše se z Iscaru stala hlavně továrna na peníze. Už jim nejde o pacientky a o úspěšné otěhotnění, ale o prodání co nejvíce procedur a pokusů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
4.12.17 21:47

@Claire00 to snad ne!!! No nenecham.se.zlanarit pujdu si za svem :) min pomohla iui do zadneho ivf se natlacit nemecham :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
4.12.17 21:54

@folii V poslední době jim těhotenství podezřele nevychází. V IUI nemají úspěšnost jako kdysi. KETy jim vychází u posledního mraženého embrya. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
4.12.17 21:55

@Claire00 a jakpak to vsechno vis.? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
4.12.17 22:00

@folii máme odtud dceru a už rok a půl se snažíme o druhé. Několik mých kamarádek tam chodí nebo chodilo. Dříve velká úspěšnost a teď docela propadák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
4.12.17 22:02

@Claire00 take mame dceru z iui z iscaru. Ale d tomu sanci, mela sem.to tam tam rada. Snad budem uspesni :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
4.12.17 22:11

@folii máte obrovské štěstí, že se zadařilo iui. Držím pěsti at´ se povede další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
21.12.17 14:25

@Claire00 - no pani, teď to čtu o Jarzembovske!!! Mazec!!! Tak to ji moc přeju :) člověk po pul roce vleze na emimino a takové novinky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
21.12.17 14:27

Holky tak zitra na konzultaci jsem zvedava. Brala sem clostik 1-0-1 a bolej me vajecniky jako blazen :pocitac: :palec: snad z toho neco bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
2.4.18 12:27

Ahoj holky,11.4 jdeme na první konzultaci do Iscare a chceme hned na naše 3 IVF. Při prvním ani druhým IVF jsme neměli žádného mrazácka a oplodnění bylo icsi.. teď bychom chtěli zkusit nechat oplodnit přirozeně, myslím že budou kvalitnější když si spermie vybere sama vajíčko.. nechala jste to některá přirozeně při IVF??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
2.4.18 16:10

@Zzuzzy a jak je to prosím přirozeně??? Myslíš IUI??? Nebo co je přirozené IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
6.4.18 20:36

Ahoj. Já chodila v r. 2016 k dr. Pryanicnikové a byla jsem s ní dost spokojená. Dělala mi pak i odběr a transfer a obojí v pohodě. Hned napoprvé nám ivf vyšlo a dobře mi zkombinovala léky hned po odběru, takže jsem měla jen min. hyperstimulační syndrom, i když mi hrozil dost silně, ptže mám pcos a uzrálo mi i na nejnižších dávkách hormonů 41 vajíček.
Naopak u Lachety jsem byla jednou a byl to otřesný zážitek a třeba dr. Turková mi nijak nevadila, u té jsem byla asi dvakrát. Takže ono je to asi o tom, kdo zrovna tobě sedne. Ale slyšela jsem taky, že to tam celkově teď jde postupně do háje :(

@kliki To znamená, že při ivf nechají v petriho misce spermii aby se sama pokusila „doplavat“ k vajíčku a oplodnit ho. Ale dost často se délá icsi, je to o něco jistější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.4.18 12:54
@Zzuzzy píše:
Ahoj holky,11.4 jdeme na první konzultaci do Iscare a chceme hned na naše 3 IVF. Při prvním ani druhým IVF jsme neměli žádného mrazácka a oplodnění bylo icsi.. teď bychom chtěli zkusit nechat oplodnit přirozeně, myslím že budou kvalitnější když si spermie vybere sama vajíčko.. nechala jste to některá přirozeně při IVF??? :)

Ahoj Zzuzzi, jsem tu nová, ale budu na tebe dnes myslet. My jdeme úplně poprvé na konzultaci do iscare zrovna tento pátek. Tak napiš, jak to probíhalo a co vás čeká, třeba to budem mít podobně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
11.4.18 13:36

Ahoj, my chodíme do ISCARE od října, chodím většinou k Dr. Prjanicnikove jsem s ni spokojená, netlacila me hned do IVF. Jsem ted po 4.IUI a kdyby to nevyšlo tak mě čeká imunolog. vyšetření a pak asi IVF. Jednou jsem byla u Dr. Durechovy a ta mě hned chtěla cpát hormonama a dávat injekce na redeni krve, přitom já mám ovu normální jen o pár dní později než je standard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.