Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@folii píše:
Ty joo proc nejlepsi dr. odchazistve me ten Lacheta
Protože po příchodu Babiše se z Iscaru stala hlavně továrna na peníze. Už jim nejde o pacientky a o úspěšné otěhotnění, ale o prodání co nejvíce procedur a pokusů.
@Claire00 to snad ne!!! No nenecham.se.zlanarit pujdu si za svem
min pomohla iui do zadneho ivf se natlacit nemecham ![]()
@folii V poslední době jim těhotenství podezřele nevychází. V IUI nemají úspěšnost jako kdysi. KETy jim vychází u posledního mraženého embrya. ![]()
@folii máme odtud dceru a už rok a půl se snažíme o druhé. Několik mých kamarádek tam chodí nebo chodilo. Dříve velká úspěšnost a teď docela propadák.
@Claire00 take mame dceru z iui z iscaru. Ale d tomu sanci, mela sem.to tam tam rada. Snad budem uspesni
![]()
@folii máte obrovské štěstí, že se zadařilo iui. Držím pěsti at´ se povede další.
@Claire00 - no pani, teď to čtu o Jarzembovske!!! Mazec!!! Tak to ji moc přeju
člověk po pul roce vleze na emimino a takové novinky!!!
Holky tak zitra na konzultaci jsem zvedava. Brala sem clostik 1-0-1 a bolej me vajecniky jako blazen
snad z toho neco bude ![]()
Ahoj holky,11.4 jdeme na první konzultaci do Iscare a chceme hned na naše 3 IVF. Při prvním ani druhým IVF jsme neměli žádného mrazácka a oplodnění bylo icsi.. teď bychom chtěli zkusit nechat oplodnit přirozeně, myslím že budou kvalitnější když si spermie vybere sama vajíčko.. nechala jste to některá přirozeně při IVF??? ![]()
@Zzuzzy a jak je to prosím přirozeně??? Myslíš IUI??? Nebo co je přirozené IVF?
Ahoj. Já chodila v r. 2016 k dr. Pryanicnikové a byla jsem s ní dost spokojená. Dělala mi pak i odběr a transfer a obojí v pohodě. Hned napoprvé nám ivf vyšlo a dobře mi zkombinovala léky hned po odběru, takže jsem měla jen min. hyperstimulační syndrom, i když mi hrozil dost silně, ptže mám pcos a uzrálo mi i na nejnižších dávkách hormonů 41 vajíček.
Naopak u Lachety jsem byla jednou a byl to otřesný zážitek a třeba dr. Turková mi nijak nevadila, u té jsem byla asi dvakrát. Takže ono je to asi o tom, kdo zrovna tobě sedne. Ale slyšela jsem taky, že to tam celkově teď jde postupně do háje ![]()
@kliki To znamená, že při ivf nechají v petriho misce spermii aby se sama pokusila „doplavat“ k vajíčku a oplodnit ho. Ale dost často se délá icsi, je to o něco jistější.
@Zzuzzy píše:
Ahoj holky,11.4 jdeme na první konzultaci do Iscare a chceme hned na naše 3 IVF. Při prvním ani druhým IVF jsme neměli žádného mrazácka a oplodnění bylo icsi.. teď bychom chtěli zkusit nechat oplodnit přirozeně, myslím že budou kvalitnější když si spermie vybere sama vajíčko.. nechala jste to některá přirozeně při IVF???
Ahoj Zzuzzi, jsem tu nová, ale budu na tebe dnes myslet. My jdeme úplně poprvé na konzultaci do iscare zrovna tento pátek. Tak napiš, jak to probíhalo a co vás čeká, třeba to budem mít podobně ![]()
Ahoj, my chodíme do ISCARE od října, chodím většinou k Dr. Prjanicnikove jsem s ni spokojená, netlacila me hned do IVF. Jsem ted po 4.IUI a kdyby to nevyšlo tak mě čeká imunolog. vyšetření a pak asi IVF. Jednou jsem byla u Dr. Durechovy a ta mě hned chtěla cpát hormonama a dávat injekce na redeni krve, přitom já mám ovu normální jen o pár dní později než je standard.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.