Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pekoni: tak jo, ja se uklidnim, až se mi tu aktualizují moje dábělské tabulky, tak využiju, že dělám na „houmu“ a půjdu na prochajdu. Koupím si zmrzku a snad se srovnám.....
at to vše, ať ty palce a pěsti, co mi všichni drží, tak ať to nedělají zbytečně.
hrkačka píše:
Holky omlouvám se že vám skáču do diskuze,chci vás jen povzbuditDo ISCARE jsme chodili rok a půl. Mám je tam všechny moc ráda ,ale nejúžasnější bytost s kterou jsem kdy potkala a které budeme na vždy vděčný za mimi které čekáme je paní doktorka Jaržembovská!!!
![]()
![]()
Je fakt skvělá a hlavně jí to pálí a nebojí se jít až na hranice nemožného
Takže si užívejte jara a moc držím palečky aby se vám dařílo
Moc gratuluju!! A díky za povzbuzení ![]()
Já chodím k Hulvertovi a zdá se mi taky moc fajn, tak doufejme že nám pomůže. Je to všechno na dlouhé lokte. Někdy mám pocit, že se nedočkám.
Capelucita píše:Pekoni píše:
Ahoj Capelucito Kdy budeš testovatDneska se cítím totálně netěhotně, dokonce i prsa se mi zase smrskávají z těch víkendových trojek na obvyklé dvojky. A píchá mě v podbříšku, ale vo oblasti vaječníků. Už od včerejška a jednu dobu fest. Doufám, že to souvisí s fazolema v neděli k obědu a ne s něčím jiným.
Asi se bojím testovat, ale vzhledem k mým pocitům - už i únava odešla, tak možná zítra či pozítří, ať si pomalu zvyklám na jednu silnou /. Samo, že jako dítě jsem věřila v nadpřirozeno a tak doufám, že nějaký ten duch by vedlo mohl být, ale.....
Capelucito, držím pěsti!! Ať už tam není jen ta jedna blbá čárka.
Leusa píše:
Ahoj holky,
omlouvám se, že Vám sem tak vpadám, ale náhodou jsem Vás našla. Také chodím do ISCARE od 2011 a jsme tak spokojení, jen se nám nějak nedaří počít. No teď jsem po 2. KETu, tak snad už jsme si smůlu vybrali, jak říká staniční sestra, a už se snad zadaří
Do tohoto CARu mě doporučila moje gynekoložka a hned k dr. Mrázkovi, který je velmi milý a vždy ochotný vše vysvětlit. Jinak jsem byla 2× transferována dr. Jaržemborskou (teď naposledy taky) a 1× dr. Turkovou. Nemůžu si na nikoho stěžovat, všichni jsou super. S dr. Turkovou jsme se naposledy domluvily, že pokud tento KET nevyjde, tak mě pošle na imuno vyšetření. Máte některá s tím zkušenosti a kde jste jej podstoupily ?
Ahoj Leuso, já si zašla na imuno vyšetření ještě před IVF na Karlovo náměstí k Dr. Malíčkové. Našla mi protilátky proti spermiím, tak už dlabu prednison, a budu ještě 8 týdnů, pak bude kontrola a pak načasujem IVF. Určitě si na imuno vyšetření dojdi, stává se velmi často, že ten kdo se snaží dlouho otěhotnět si udělá protilátky proti tomu druhému. Ale KET vyjde a nebo už nic takové potřeba. Držím moooc palce ![]()
Ahoj holky,
děkuji za info.
Slyšela jsem, že na imuno v Podolí a v Synlabu se dlouho čeká jak na objednání, tak i na výsledky. Z jiného vlákna jsem vyčetla, že je velmi dobrá dr. Malíčková z Karláku, což potvrzuješ i ty Handu.
Zajímá mě, jestli všechny tyhle imuno vyšetření provádějí všude stejně nebo se to nějak liší. Samozřejmě, pokud jsou rychlí na Karláku a vyšetření je stejné na výsledky jako v Podolí nebo z Plzně, tak půjdu tam. Je to hrozný, ale nějak podvědomě si myslím, že tento KET zase nevyjde ![]()
Někde jsem četla, že Podolí je na světové úrovni, jako jediné v ČR. Další špičkové pracoviště je prý v Plzni. Ale nevím, nemám to s čím srovnávat. Jen občas slyším od holek, že jen jim brali krev, partnera, že tam neměli a to si myslím, že to není tak komplexní.
Mně brali na karláku 8 ampulek krve, a teď když zjistili protilátky proti spermiím, posílají i manžela na krev, aby zjistili, jestli mi vadí přímo jeho spermie a zda je nutný kondom sex. Výsledky jsem měla za 2 týdny.
Já myslím, že v Podolí jsou dlouhé čekačky, protže jsou nejlepší, a dlouhá doba na výsledky, protže jsou komplexní. Já mám ve zprávě, jaké mám protilátky na manžela, jaké na cizí chlapy, pak tam dělali i vyšetření, zda každý z nás není alergický sám na sebe a pak ještě tu krev u mě. Toliko jako laik, protože v prosinci mi ještě pan doktor říkal, že udělají nějaké nové vyšetření, co rok předtím neuměli.
Capelucito, a bereš prednison? Promiň, já si nepamatuju, zda máš za sebou IVF, nebo ne.
Jo, beru. Při IVF mi zase zvedli na celou dávku. Beru toho víc, přidávám svůj podpis.
Díky holky,
když to nevyjde, tak se domluvím s dr. a nechám si poradit od nich.
hezký den
Capelucita píše:
Jo, beru. Při IVF mi zase zvedli na celou dávku. Beru toho víc, přidávám svůj podpis.
Cape, máš toho za sebou hodně. Moc Ti držím palce ![]()
Ahoj holky,
dnes jsem byla na kontrolním HP a v pátek jdu poprvé k Dr. Musilové, nevíte jaká je?
lilia81 píše:
Ahoj holky,dnes jsem byla na kontrolním HP a v pátek jdu poprvé k Dr. Musilové, nevíte jaká je?
Já u ní jednou byla na folikulometrii, je moc milá
Jinak nevím, dělala mi jen utz…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď