Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14396
20.3.12 12:03

Pekoni: tak jo, ja se uklidnim, až se mi tu aktualizují moje dábělské tabulky, tak využiju, že dělám na „houmu“ a půjdu na prochajdu. Koupím si zmrzku a snad se srovnám..... :hug: at to vše, ať ty palce a pěsti, co mi všichni drží, tak ať to nedělají zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
20.3.12 12:13
hrkačka píše:
Holky omlouvám se že vám skáču do diskuze,chci vás jen povzbudit :lol: Do ISCARE jsme chodili rok a půl. Mám je tam všechny moc ráda ,ale nejúžasnější bytost s kterou jsem kdy potkala a které budeme na vždy vděčný za mimi které čekáme je paní doktorka Jaržembovská!!! :dance: :srdce: :dance: Je fakt skvělá a hlavně jí to pálí a nebojí se jít až na hranice nemožného :pankac: Takže si užívejte jara a moc držím palečky aby se vám dařílo :hug:

Moc gratuluju!! A díky za povzbuzení :mavam:
Já chodím k Hulvertovi a zdá se mi taky moc fajn, tak doufejme že nám pomůže. Je to všechno na dlouhé lokte. Někdy mám pocit, že se nedočkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
20.3.12 12:13
Capelucita píše:
Pekoni píše:
Ahoj Capelucito Kdy budeš testovat :?:

Dneska se cítím totálně netěhotně, dokonce i prsa se mi zase smrskávají z těch víkendových trojek na obvyklé dvojky. A píchá mě v podbříšku, ale vo oblasti vaječníků. Už od včerejška a jednu dobu fest. Doufám, že to souvisí s fazolema v neděli k obědu a ne s něčím jiným. :mrgreen:

Asi se bojím testovat, ale vzhledem k mým pocitům - už i únava odešla, tak možná zítra či pozítří, ať si pomalu zvyklám na jednu silnou /. Samo, že jako dítě jsem věřila v nadpřirozeno a tak doufám, že nějaký ten duch by vedlo mohl být, ale.....

Capelucito, držím pěsti!! Ať už tam není jen ta jedna blbá čárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
20.3.12 12:16
Leusa píše:
Ahoj holky,
omlouvám se, že Vám sem tak vpadám, ale náhodou jsem Vás našla. Také chodím do ISCARE od 2011 a jsme tak spokojení, jen se nám nějak nedaří počít. No teď jsem po 2. KETu, tak snad už jsme si smůlu vybrali, jak říká staniční sestra, a už se snad zadaří :)
Do tohoto CARu mě doporučila moje gynekoložka a hned k dr. Mrázkovi, který je velmi milý a vždy ochotný vše vysvětlit. Jinak jsem byla 2× transferována dr. Jaržemborskou (teď naposledy taky) a 1× dr. Turkovou. Nemůžu si na nikoho stěžovat, všichni jsou super. S dr. Turkovou jsme se naposledy domluvily, že pokud tento KET nevyjde, tak mě pošle na imuno vyšetření. Máte některá s tím zkušenosti a kde jste jej podstoupily ?

Ahoj Leuso, já si zašla na imuno vyšetření ještě před IVF na Karlovo náměstí k Dr. Malíčkové. Našla mi protilátky proti spermiím, tak už dlabu prednison, a budu ještě 8 týdnů, pak bude kontrola a pak načasujem IVF. Určitě si na imuno vyšetření dojdi, stává se velmi často, že ten kdo se snaží dlouho otěhotnět si udělá protilátky proti tomu druhému. Ale KET vyjde a nebo už nic takové potřeba. Držím moooc palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
20.3.12 18:46

Ahoj holky,
děkuji za info.
Slyšela jsem, že na imuno v Podolí a v Synlabu se dlouho čeká jak na objednání, tak i na výsledky. Z jiného vlákna jsem vyčetla, že je velmi dobrá dr. Malíčková z Karláku, což potvrzuješ i ty Handu.
Zajímá mě, jestli všechny tyhle imuno vyšetření provádějí všude stejně nebo se to nějak liší. Samozřejmě, pokud jsou rychlí na Karláku a vyšetření je stejné na výsledky jako v Podolí nebo z Plzně, tak půjdu tam. Je to hrozný, ale nějak podvědomě si myslím, že tento KET zase nevyjde :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
20.3.12 20:59

Někde jsem četla, že Podolí je na světové úrovni, jako jediné v ČR. Další špičkové pracoviště je prý v Plzni. Ale nevím, nemám to s čím srovnávat. Jen občas slyším od holek, že jen jim brali krev, partnera, že tam neměli a to si myslím, že to není tak komplexní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
20.3.12 21:35

Mně brali na karláku 8 ampulek krve, a teď když zjistili protilátky proti spermiím, posílají i manžela na krev, aby zjistili, jestli mi vadí přímo jeho spermie a zda je nutný kondom sex. Výsledky jsem měla za 2 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.3.12 09:29

Já myslím, že v Podolí jsou dlouhé čekačky, protže jsou nejlepší, a dlouhá doba na výsledky, protže jsou komplexní. Já mám ve zprávě, jaké mám protilátky na manžela, jaké na cizí chlapy, pak tam dělali i vyšetření, zda každý z nás není alergický sám na sebe a pak ještě tu krev u mě. Toliko jako laik, protože v prosinci mi ještě pan doktor říkal, že udělají nějaké nové vyšetření, co rok předtím neuměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
21.3.12 09:50

Capelucito, a bereš prednison? Promiň, já si nepamatuju, zda máš za sebou IVF, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.3.12 09:56

Jo, beru. Při IVF mi zase zvedli na celou dávku. Beru toho víc, přidávám svůj podpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
21.3.12 10:03

Díky holky,
když to nevyjde, tak se domluvím s dr. a nechám si poradit od nich.
hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
21.3.12 10:19
Capelucita píše:
Jo, beru. Při IVF mi zase zvedli na celou dávku. Beru toho víc, přidávám svůj podpis.

Cape, máš toho za sebou hodně. Moc Ti držím palce  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
21.3.12 11:03

Ahoj holky,

dnes jsem byla na kontrolním HP a v pátek jdu poprvé k Dr. Musilové, nevíte jaká je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.3.12 12:00

Ta je tam asi nová, neznám ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
21.3.12 12:11
lilia81 píše:
Ahoj holky,dnes jsem byla na kontrolním HP a v pátek jdu poprvé k Dr. Musilové, nevíte jaká je?

Já u ní jednou byla na folikulometrii, je moc milá :palec: Jinak nevím, dělala mi jen utz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.