Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
28.1.15 18:01

Hrozna sranda, a jak to bylo pred druhou svetovou valkou? a byli preci i hodni nemci… :roll:

• Citovat
  • Upravit
20155
28.1.15 18:02
@Menora píše:
@Sluka
V první řadě budou lidi a vis, jací my lidé umíme byt :)

Jsme všichni stejní, byť ve válce jsou ženy údajně skutečně zákeřnější, protože pouští naplno emoce..
Nicméně, je to opět „jedna paní povídala“, ale co mi nezávisle na sobě vyprávěli různí Židé z Izraela, tak tam shoda na tom, že Arabové fakt ctí „účel světí prostředky“, je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
28.1.15 18:04
@KackaDoup píše:
Hrozna sranda, a jak to bylo pred druhou svetovou valkou? a byli preci i hodni nemci… :roll:

Byli. A jsou furt. Jenomže jako oni, tak my jsme si nechali tenkrát pár věcí ujet. Tenkrát taky nebylo řešením preventivně odpálit atomovku na Německo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
28.1.15 18:05
@Sluka píše:
Byli. A jsou furt. Jenomže jako oni, tak my jsme si nechali tenkrát pár věcí ujet. Tenkrát taky nebylo řešením preventivně odpálit atomovku na Německo.
8o
  • Citovat
  • Upravit
Menora
28.1.15 18:07

@Sluka
Jsme ve sve podstatě všichni stejni, i v tom, že účel sveti prostředky, bohužel. A vuci Izraeli mám dost zmatek, to je pro mě otázka těžko resitelna. :?

• Citovat
  • Upravit
5073
28.1.15 18:09

@Menora U Izraele by mě zajímalo, jestli po IIWW měly politické špičky, byť jen mlhavou, představu, jak moc výbušné to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
28.1.15 18:10
@Menora píše:
@Sluka
Jsme ve sve podstatě všichni stejni, i v tom, že účel sveti prostředky, bohužel. A vuci Izraeli mám dost zmatek, to je pro mě otázka těžko resitelna. :?

Těžko tomu může být jinak, když sami místní z toho nejsou zcela moudří.. Kdbyby někdo měl zázračnou radu, už by to tam dávno pořešili.. Je to jako všude jinde.. My máme taky svoje problémy, se kterými si nevíme rady a z pozice zahraničí to tak porůznu dle momentálních vlád pytlíkujeme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
28.1.15 18:12

@AndilekOli
Teď napíšu jen svuj osobní názor, ale myslím, že to moc dobře věděli.

• Citovat
  • Upravit
Menora
28.1.15 18:12

@AndilekOli
Teď napíšu jen svuj osobní názor, ale myslím, že to moc dobře věděli.

• Citovat
  • Upravit
869
28.1.15 18:13
@Menora píše:
@75tomas.novotny
Opravdu velke a nadite peněženky :lol:

Totéž Rusové, syndrom velkého národa v kombinaci se syndromem nadité peněženky, příšerná kombinace. Poznala jsem díky práci skutečně bohaté Rusy na úrovni i v chování (majitele továrny a jeho rodinu) a nakonec jsem zjistila, že to byli ruští židé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
28.1.15 18:27

@Menora Takže politicky mohli chtít něco jako, mít na BV spojence, aby to tam mohli kontrolovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
28.1.15 18:50
@AndilekOli píše:
@Menora Takže politicky mohli chtít něco jako, mít na BV spojence, aby to tam mohli kontrolovat?

To jsou zjednodušující spekulace. Věci nejsou nidky černobílé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
28.1.15 18:56
@Sluka píše:
To jsou zjednodušující spekulace. Věci nejsou nidky černobílé.

Tak ano, je to zjednodušující, ale pokud vezmu za své, že politické špičky tušily problém, musím se logicky ptát, proč to dopustily :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
28.1.15 18:59
@AndilekOli píše:
Tak ano, je to zjednodušující, ale pokud vezmu za své, že politické špičky tušily problém, musím se logicky ptát, proč to dopustily :nevim:

Reparace za historické újmy páchané na onom národu? :think: Kdo vybudoval USA? Kdo dodnes drží Izraeli prst v pr..li?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
28.1.15 19:06
@Sluka píše:
O tom nic nevím, zato vím, že vychcáňata mají i bílou kůži. Jak jsem psala - stejná pravidla pro všechny, žádné výjimky a úlevy. Ale netahat do toho barvu pleti či vyznání, to už tu bylo a nechci takovou dobu prožít na vlastní kůži :poblion:

Přesně tak. Už od 60. let se v tomto státě používá termín „bílí cikáni“, čímž se označují oni spoluobčané… však víte. Za první republiky ani za Protektorátu toto slovo neexistovalo, protože tehdy slovo „cikán“ (výlučně s malým „c“) označovalo ne etnikum, ale sociální vrtstvu se specifickým životním stylem. Bez rozdílu barvy kůže, to pro info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová