Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Viem ze diskutujete o inom, ale toto na mna baflo teraz na facebooku… co vy na to?
@75tomas.novotny píše:
Ma vubec cenu se divat na neco s docentem Konvickou? Mozna by mel byt poslan k docentu Chocholouskovi na prezkoumani. Co me hlavne zarazi je jak je mozne, ze takovyhle clovek ma i nadale moznost pusobit na akademicke pude a vyucovat. Kdekoliv jinde by uz byl davno vykazan.
Ano, vydržela jsem až do konce. Myslím, že to má smysl, aby si člověk udělal obrázek o tom, co takový člověk říká, jak to říká a jaký vliv to může mít na jeho okolí atd. Je to entomolog, věřím, že může být skvělý ve svém oboru, nejspíš na akademické půdě posuzují pouze toto.
Edit: špatně citováno, chtěla jsem citovat přímo Menoru
Příspěvek upraven 29.01.15 v 13:57
@Bábi Zlopočasná píše:
Viem ze diskutujete o inom, ale toto na mna baflo teraz na facebooku… co vy na to?http://novotnyjiri.blog.idnes.cz/…akazuje.html
@batist píše:
Ano, vydržela jsem až do konce. Myslím, že to má smysl, aby si člověk udělal obrázek o tom, co takový člověk říká, jak to říká a jaký vliv to může mít na jeho okolí atd. Je to entomolog, věřím, že může být skvělý ve svém oboru, nejspíš na akademické půdě posuzují pouze toto.Příspěvek upraven 29.01.15 v 13:55
Ale prý má ta jeho antiislámská iniciativa na internetu už přes 100 tisíc příznivců, je to možné? ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Viem ze diskutujete o inom, ale toto na mna baflo teraz na facebooku… co vy na to?http://novotnyjiri.blog.idnes.cz/…akazuje.html
Me to prijde jako blabol, zadny server o tom nepise krome par dost pochybnych stranek kde je videt, ze si text pujcuji mezi sebou.
Co rikas na tohle
http://www.theguardian.com/…n-overturned
3% populace je v Lleide muslimska…to asi mluvi samo za sebe jak to s temi psi doopravdy je.
@Menora Nedívala jsem se, ale proč ne. Kliknout na něco podobného nestojí přiliš mnoho úsilí, a chování davu je často podobné. Právě proto mi přišlo zajímavé se na něj podívat, abych si udělala obrázek, jak informace podává. Ono málokdo bude zkoumat (jak to opravdu bohužel velmi nevhodně dělala moderátorka toho pořadu), zda má fakta podložená, nebo jsou to jeho osobní pocity a řeči typu povídá se.
@Bábi Zlopočasná píše:
No ja pytam… nedala som to tu akoze pismo svate.
Ne, však v pohodě! Od toho je diskuze
. Dáš něco do placu, ostatní se vyjádří.
@Menora píše:
Ale prý má ta jeho antiislámská iniciativa na internetu už přes 100 tisíc příznivců, je to možné?
Proc by ne? Staci si projet zde diskusi a v nejake pokroucene forme aplikovat na to pravidlo 6 - Six degrees of separation.
@Menora Mozna bychom meli rozjet iniciativu „Blbost a omezenost v Cechach nechceme“
@75tomas.novotny píše:
Proc by ne? Staci si projet zde diskusi a v nejake pokroucene forme aplikovat na to pravidlo 6 - Six degrees of separation.
Jo, ale mně se tomu jednoduše věřit nechce.
@batist píše:
@Menora Nedívala jsem se, ale proč ne. Kliknout na něco podobného nestojí přiliš mnoho úsilí, a chování davu je často podobné. Právě proto mi přišlo zajímavé se na něj podívat, abych si udělala obrázek, jak informace podává. Ono málokdo bude zkoumat (jak to opravdu bohužel velmi nevhodně dělala moderátorka toho pořadu), zda má fakta podložená, nebo jsou to jeho osobní pocity a řeči typu povídá se.
@Menora píše:
Jo, ale mně se tomu jednoduše věřit nechce.
Me ano, je to 1% celkove populace CR, to neni moc. Nebyt internetu maximalne by ho sledovala hospoda nebo kavarna kam vecer chodi. Takhle ma neomezenou moznost sirit sve bludy, zkreslovat fakta atd. Spis je zvlastni jak se clovek od motylu muze dostat k takovym nazorum ![]()
Právě proto se ptám těch, kteří se dívali. Moc se mi na pana docenta Konvičku dívat nechce.