Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když tak čtu tuhle diskusi, tam si dovolím prezentovat i svůj názor - co se týká vojenských hrozeb, ty mě nechávají ledově klidného. Myslím, že to nejhorší máme za sebou jako členové Varšavské smlouvy (do roku 1990). Spíš mám obavy typu ekonomicko-měnově-státodluhového typu. Že tento stát prožerem a zadlužíme jako Řekové, Španělé, Portugalci a Italové. A to se bez změny postoje většiny společnosti změnit nedá.
Takže pokud mě znepokojují islamisti, tak jedině tím způsobem, že skoupí všechno, co tady bude kdy na prodej. A pak tu budou doma oni, ne my.
Zkuste se nad tím zamyslet…
@Menora píše:
Přizpůsobit by se měli zákonům dané země, kultuře jako takové se nikdo přizpůsobovat nemusí. To by pak neexistovali čínské, indické, arabské čtvrtě atp., kde si lidé i v jiné zemi nadále drží svoji kulturu.
Asi tak.
Příspěvek upraven 11.05.19 v 15:39
@Jura007 píše:
Když tak čtu tuhle diskusi, tam si dovolím prezentovat i svůj názor - co se týká vojenských hrozeb, ty mě nechávají ledově klidného. Myslím, že to nejhorší máme za sebou jako členové Varšavské smlouvy (do roku 1990). Spíš mám obavy typu ekonomicko-měnově-státodluhového typu. Že tento stát prožerem a zadlužíme jako Řekové, Španělé, Portugalci a Italové. A to se bez změny postoje většiny společnosti změnit nedá.
Takže pokud mě znepokojují islamisti, tak jedině tím způsobem, že skoupí všechno, co tady bude kdy na prodej. A pak tu budou doma oni, ne my.
Zkuste se nad tím zamyslet…
No právě.
Příspěvek upraven 11.05.19 v 15:38
@dendule4 píše:
A pro všechny etnické menšiny by mělo platit stejné pravidlo: jsou v naší zemi, měli by se přizpůsobit naší kultuře ne my jejich.
S tím zásadně nesouhlasím. Jsou v naší zemi, musí ctít naše zákony, a vzájemně musíme respektovat odlišné kultury. Stejně jako mi žádný muslim nebude diktovat, v jakých plavkách se u nás budu koupat, tak já jim nebudu diktovat, jak se mají oblékat, či kde se modlit. Nebudu řešit ani hlučnější způsob života Rómů.
Ale jakmile kdokoli z lidí cokoli ukradne, někoho poškodí na zdraví či usmrtí, musí se okamžitě a rázně zakročit. Je-li to někdo bez trvalého pobytu zde, pak jsem pro okamžité a doživotní vyhoštění.
@4family píše:
@dendule4 přesně tak. Mě Romové slušní vůbec nevadí. Mě vadí vyžírky na sociálních dávkách a nepřizpůsobivý. To, že to jsou z 90% Romové, je věc druhá.
O tom nic nevím, zato vím, že vychcáňata mají i bílou kůži. Jak jsem psala - stejná pravidla pro všechny, žádné výjimky a úlevy. Ale netahat do toho barvu pleti či vyznání, to už tu bylo a nechci takovou dobu prožít na vlastní kůži ![]()
@dendule4 píše:
Zvláštní že oni se přizpůsobovat nemusí…ale vyraž si takhle do Arabských zemí třeba a běda jak ty se nebudeš přizpůsobovat jejich kultuře!! Zvláštní co?
Ale no tak.. Neznám moc Čechů, kteří by v islámských zemích chodili „slušně“ oblečení. Porušují spoustu pravidel a stráááášně se diví, že se na ženy ze západu tamní muži dívají jako na laciné dě..y
@Miryam píše:
No právě. A když všechno skoupí a ještě nás přečíslují, tak se můžeme jenom domýšlet, v jaké pozici tady potom budeme my…
A nedej bože, až si Afričani postaví rákosové lodičky a připlují se k nám množit ještě oni
Sodoma Gomora, ještě, že je to zatím nenapadlo ![]()
@mrs.gendy píše:
nesouhlasím. muslimove byli napadani prvni. a kdyz vyhráli dali možnost zajatcům se vykoupit. V bibli asi není uvedeno vše… Co se ma stát se stane. Ježíš je bran jako prorok bozi. Nikoliv syn. Manželka Abraháma byla taky „oplodněná“ bohem. Proč není tedy Izák, jako "syn bozi, taky tak vyzdvihovan? A to že Marie mela v době, kdy porodila pouhých 13 let, nesmrdi to něčím? asi jako to, ze si mohamed vzal devitiletou aishu za manželku. Tím chci říct, ze člověk věří jen tomu, čemu chce. Lidstvo se zničí samo. k tomu není potřeba vyšší moc. Ale na něco se to svést musí…
Máš "trochu "neúplné a zmatečné informace. ![]()
@Sluka píše:
O tom nic nevím, zato vím, že vychcáňata mají i bílou kůži. Jak jsem psala - stejná pravidla pro všechny, žádné výjimky a úlevy. Ale netahat do toho barvu pleti či vyznání, to už tu bylo a nechci takovou dobu prožít na vlastní kůži
@Jura007 řekla bych, že ne čas budoucí „prožereme“, ale čas minulý, případně přítomný „prožrali jsme, prožíráme“. Je to smutné, ale když se jeden trošku blíže podívá na to jak funguje v EU ekonomika a na jak moc vachrlatých základech to stojí, jak se přerozdělují peníze, které se alokují na nesmysly (za všechno např. fotbalový stadion s um. trávou 3. generace a umělým osvětlením u nás ve vesnici, kde chlapi hrají pralesní ligu), nezbývá mu než doufat, že až to letadlo spadne bude to alespoň trošku kontrolovaný pád.
Ale třeba jsem moc velký pesimista.
@Sluka píše:
Ale no tak.. Neznám moc Čechů, kteří by v islámských zemích chodili „slušně“ oblečení. Porušují spoustu pravidel a stráááášně se diví, že se na ženy ze západu tamní muži dívají jako na laciné dě..y
Jedna věc je, jak se tam „naše“ ženy oblékají, ale hlavně jak se chovají a nejenom tam, ale i tady doma a všude, kam se vrtnou.
Příspěvek upraven 02.04.19 v 14:18
@Sluka píše:
A nedej bože, až si Afričani postaví rákosové lodičky a připlují se k nám množit ještě oniSodoma Gomora, ještě, že je to zatím nenapadlo
Slovo „zatím“ bych podtrhla. ![]()
Příspěvek upraven 02.04.19 v 14:18
Asi před rokem byla ubytovaná v teplických lázních česká nevidomá žena se svým psem. Lázně jsou soukromé, takže na prvním místě jsou peníze. Tamní muslimové si nepřáli ve svém okolí psa, proto musela tato žena z lázní odjet.
a to je presne to o cem mluvim.. ![]()
@KackaDoup píše: Asi před rokem byla ubytovaná v teplických lázních česká nevidomá žena se svým psem. Lázně jsou soukromé, takže na prvním místě jsou peníze. Tamní muslimové si nepřáli ve svém okolí psa, proto musela tato žena z lázní odjet. a to je presne to o cem mluvim..
Měla to dát k soudu.
@Sluka píše:
A nedej bože, až si Afričani postaví rákosové lodičky a připlují se k nám množit ještě oniSodoma Gomora, ještě, že je to zatím nenapadlo
Ještě že nemáme moře. V Itálii jich mají dost.