Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Emet píše:
To jsem nikde nenapsala… Hitlera taky neposlechli všichni Němci…Promiň, ale psát někomu, koho vůbec neznáš, že je hloupý, ještě k tomu jako chlap se tady v diskuzích na můj vkus docela dost navážíš do žen.
@dendule4 píše:
A kdo jiný by tě měl ochránit? Ty ses snad chystáš sám na lov extrémistů? Je pochopitelné, že lidé spoléhají na vládu a na naší armádu…JAk bych to potom ve státě vypadalo, kdybychom neměli nikoho na koho bychom se mohli v případě nutnosti spolehnout? Já neříkám, že naše republika je stoprocentně připravená na válku s IS, ale je pochopitelné, že to její obyvatelé očekávají nebo snad ne?
Ja jsem se vyjadril spatne. Celou hysterii kolem tohohle vidim stejne jako hysterii v roce 2002 kdy Tony Blair strasil svet s tim, ze Irak ma nuklearni zbrane a muze zautocit na Londyn. Vsichni dobre vime jak to bylo doopravdy a jak to vse dopadlo.
@Emet píše:
To jsem nikde nenapsala… Hitlera taky neposlechli všichni Němci…Promiň, ale psát někomu, koho vůbec neznáš, že je hloupý, ještě k tomu jako chlap se tady v diskuzích na můj vkus docela dost navážíš do žen.
To jsem prepisk, omlouvam se, promin
@75tomas.novotny píše:
Ja jsem se vyjadril spatne. Celou hysterii kolem tohohle vidim stejne jako hysterii v roce 2002 kdy Tony Blair strasil svet s tim, ze Irak ma nuklearni zbrane a muze zautocit na Londyn. Vsichni dobre vime jak to bylo doopravdy a jak to vse dopadlo.
Já bych tyhle dvě situace nesrovnávala…Podle mě je prostě hrozba teroristických útoků ted kdekoli v Evropě natolik veliká, že bych si nedovolila jí bagatelizovat.
@KackaDoup píše:
budu si mluvit o cem chci…vim o holocaustu dost…vubec nechapu proc to zminujes a proc me urazis…delas uplny nepochopitelny opak..vubec nechapu proc me pises tyhle veci, to vubec nedava smysl…nic horsiho nez zidum se nikdy nikomu na tomto svete nestalo a ty me nebudes prikazovat o cem smim a nesmim mluvit!!!a co o cem smim a nesmim vedet!!!
Mluv si o cem chces, ale netvrd, ze zidi uverili a zustali. Sam dobre vim jak to bylo s moji rodinou napriklad. Proc myslis, ze rodice moji mami malem pri uteku do Palestiny oba umreli? Naformulovala si to stylem, ze zidi verili a doplatili na to. Valna cast neverila, chtela pryc, ale nemohla, ale to je na jinou diskusi.
@75tomas.novotny píše:
To jsem prepisk, omlouvam se, promin
Beru… ![]()
@75tomas.novotny píše:
Já si ale třeba myslím, že v ČR se chytají protimuslimských názorů hlavně ti politici, kteří si nejsou moc jistí v kranflecích a cítí příležitost, nebo ti, kteří si myslí, že by takhle mohli vyniknout.
Ale možná je to jinak a já se mýlím. Romové ani Židé už tolik v kurzu nejsou. Tedy, v určitých oblastech jsou Romové i teď žhavé téma, ale Židům se zase spíše poklonkuje.
@dendule4 píše:
Já bych tyhle dvě situace nesrovnávala…Podle mě je prostě hrozba teroristických útoků ted kdekoli v Evropě natolik veliká, že bych si nedovolila jí bagatelizovat.
Ano, mas plnou pravdu. Ale na druhou stranu zazil jsem IRA bombove utoky v Londyne, zazil jsem armadu v ulicich kolem Heathrow kvuli nepodloze teroristicke hrozbe, zazil jsem utoky na mhd v Londyne 7/7 a videl jsem kam to vedlo. Je treba zachovat klid. Islamsky stat bude dal vysilat do sveta svoji propagandu, dal se bude snazit verbovat az to nebude Islamsky stat bude to nekdo jiny.
@Menora píše:
Já si ale třeba myslím, že v ČR se chytají protimuslimských názorů hlavně ti politici, kteří si nejsou moc jistí v kranflecích a cítí příležitost, nebo ti, kteří si myslí, že by takhle mohli vyniknout.Ale možná je to jinak a já se mýlím. Romové ani Židé už tolik v kurzu nejsou. Tedy, v určitých oblastech jsou Romové i teď žhavé téma, ale Židům se zase spíše poklonkuje.
Myslis reci Zemana? Ten je k smichu.
@75tomas.novotny ja jsem jen napsala, ze dlouho nemohli uverit tomu ze se jim stane co co se jim nakonec stalo…je to videt ze vsech tech del..ano nekdo byl racionalnejsi, mel lepsi informace atd a vcas uprchl, pokud to stihnul..ale mizive procentu…byla jsem dojata Paříží, kde 10 000 zidu v tu noc kdy je policie svazela vsechny na jendo misto…zachranili sousedi apd..ale Francie to bylo neco ponekud jineho nezli treba Polsko..Ve Francii slo jen o nejaka cisla, kdezto v Polsko bylo napadane a byli v nem nemci a tam uz to byli vsichni.
@75tomas.novotny píše:
Ano, mas plnou pravdu. Ale na druhou stranu zazil jsem IRA bombove utoky v Londyne, zazil jsem armadu v ulicich kolem Heathrow kvuli nepodloze teroristicke hrozbe, zazil jsem utoky na mhd v Londyne 7/7 a videl jsem kam to vedlo. Je treba zachovat klid. Islamsky stat bude dal vysilat do sveta svoji propagandu, dal se bude snazit verbovat az to nebude Islamsky stat bude to nekdo jiny.
to máš asi pravdu…vždy bude nějaká hrozba
@75tomas.novotny píše:
Myslis reci Zemana? Ten je k smichu.
No, nejen jeho.
budu si mluvit o cem chci…vim o holocaustu dost…vubec nechapu proc to zminujes a proc me urazis…delas uplny nepochopitelny opak..vubec nechapu proc me pises tyhle veci, to vubec nedava smysl…nic horsiho nez zidum se nikdy nikomu na tomto svete nestalo a ty me nebudes prikazovat o cem smim a nesmim mluvit!!!a co o cem smim a nesmim vedet!!!