Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
75tomas.novotny
27.1.15 09:28
@Menora píše:
Nostradama a jeho „proroctví“ bych nebrala vážně. Nedostudovaný doktor, bývalý felčar ( dnes se tomu říká lékárník :lol: ), v jeho astronomických výpočtech byli matematické chyby, takže tím pádem se jeho astrologické předpovědi zakládali na chybných výpočtech. Takových jako on, ve Francii té doby, bylo, jenom on byl natolik chytrý, že uměl svoje předpovědi prodat. U svých předpovědí daleké budoucnosti prostě věděl, že když se nevyplní, nic se mi nestane, bude už dávno po smrti. Navíc byl plagiátor, některé z jeho veršů jsou přejaté od jiných autorů.
Prostě obyčejný mazaný podvodník. Omlouvám se, ale tohle ze mě muselo ven. :)

Bohuzel, stale se najdou jedinci prosteho ducha kteri ochotne budou po e-mailu kolovat obezniky prekroucenych proroctvi od Nostradama nebo nejake Sybili typu Preposli to dal 1000 a 1 jednomu cloveku nebo ti zitra uhnije ruka, tvuj soused se stane muslimem, zakazou veprove v tvem supermarketu apod, proroctvi se naplni apod. Vzdy je tam milion proseb aby se to hlavne preposlalo dal vzdyt stado se potrebuje informovat, protoze vlada nam vse taji. To, ze je to obycejny spam a dost casto doprovazen viry uz nikomu nedojde.

• Citovat
  • Upravit
Menora
27.1.15 09:30
@75tomas.novotny píše:
Tady asi nikdo nepotkal svedky Jehovovi napriklad nebo ty moc hodne fajn lidi kteri obcas vyhaneji demona z malych deti v Londyne nebo z gayu. Jen za rok 2014 bylo zaznamenano nekolik pripadu v UK. V roce 2011 to zaslo tak daleko, ze umucili malou 5 letou holcicku k smrti primo v kostele…to jsou fajn mirumilovni krestane, kteri by na nikoho ruku nevztahli a ridi se prikazanim Miluj blizniho sveho.

Mně se vždy vybaví ugandská LRA, jako kdyby Afričané soudili křesťany podle nich, tak nemá křesťanství v Africe žádnou šanci.

• Citovat
  • Upravit
Menora
27.1.15 09:32
@75tomas.novotny píše:
Bohuzel, stale se najdou jedinci prosteho ducha kteri ochotne budou po e-mailu kolovat obezniky prekroucenych proroctvi od Nostradama nebo nejake Sybili typu Preposli to dal 1000 a 1 jednomu cloveku nebo ti zitra uhnije ruka, tvuj soused se stane muslimem, zakazou veprove v tvem supermarketu apod, proroctvi se naplni apod. Vzdy je tam milion proseb aby se to hlavne preposlalo dal vzdyt stado se potrebuje informovat, protoze vlada nam vse taji. To, ze je to obycejny spam a dost casto doprovazen viry uz nikomu nedojde.

Já to brala tak, že je snad už dnes jasné, co byl Nostradamus zač :nevim:

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
27.1.15 09:41
@Menora píše:
Já to brala tak, že je snad už dnes jasné, co byl Nostradamus zač :nevim:

Nekomu ne, a stale tomu veri

• Citovat
  • Upravit
20155
27.1.15 09:58
@Menora píše:
Tu jejich výzvu možná poslechne pár bláznů, ale už vidím Maročany, jak obnovují chalífát na území Španělska :roll: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
27.1.15 09:59

Když jsem koukala na tu mapu, napadla mě jediná možnost, jak obsadit Evropu - imigrace a vysoká plodnost. Jednou se to podaří 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
27.1.15 10:00
@Menora píše:
Mně se vždy vybaví ugandská LRA, jako kdyby Afričané soudili křesťany podle nich, tak nemá křesťanství v Africe žádnou šanci.

Kazda vira ma sve extremy. Hinduiste take nejsou zadni mirumilovni beranci.

• Citovat
  • Upravit
20777
27.1.15 10:22
@75tomas.novotny píše:
Kazda vira ma sve extremy. Hinduiste take nejsou zadni mirumilovni beranci.

Já četla exkrementy :lol:
Jinak hinduisté na Bali mírumilovní jsou :palec: Ale oni mají „svůj vlastní“ hinduismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
27.1.15 10:44

.

Příspěvek upraven 07.02.15 v 23:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
27.1.15 10:44

..

Příspěvek upraven 07.02.15 v 23:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
27.1.15 11:24
@Amys píše:
Já četla exkrementy :lol:
Jinak hinduisté na Bali mírumilovní jsou :palec: Ale oni mají „svůj vlastní“ hinduismus.

Určitě jsou, ale fanatikům se prostě nevyhne nikdo, dokonce ani křesťanství se jich doposud nedokázalo zbavit. Každé náboženství tvoří jenom lidí a ti prostě mají k fanatismu sklon.

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
27.1.15 11:35
@Emet píše:
Ty jsi muslim? 8o

Ja jsem muslim dosazeny Mossadem a CIA abych zde v Cechach rozjel Cesko-Slovensko-Polsky kalifat spolu s Menorou, protoze my Zidi muzeme preci za vsechno.

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
27.1.15 11:37
@Menora píše:
Určitě jsou, ale fanatikům se prostě nevyhne nikdo, dokonce ani křesťanství se jich doposud nedokázalo zbavit. Každé náboženství tvoří jenom lidí a ti prostě mají k fanatismu sklon.

Proto velky Karel Marx rekl - Religion is the opium of the people.

• Citovat
  • Upravit
Menora
27.1.15 11:39
@75tomas.novotny píše:
Proto velky Karel Marx rekl - Religion is the opium of the people.
:)
Na druhou stranu…Marx toho napovídal :lol:
  • Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
27.1.15 11:44
@Menora píše: :)
Na druhou stranu…Marx toho napovídal :lol:

Skoda, ze on a Engels nemeli doktorat. Nejdrive by si to vyzkouseli na prasatech :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová