Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Menora ja pouze predbiham zde v diskuzi a poukazuji na fakta ktera tady uz zaznela ![]()
@75tomas.novotny
A to je docela zajímavé. Někdy si mají lidé tendenci myslet, že je člověk příslušníkem toho či onoho náboženství jenom proto, že se staví na jejich obranu a nejede s hlavním proudem.
Taky si o mě už pár lidí myslelo, že jsem muslimka. Přitom jsem nebyla, nejsem a nebudu.
@Menora Me to zatim jeste nikdo nerekl az na diskuzi zde. Popravde ty se radis mezi nejnebezpecnejsi slozku - ateisticka Zidovka ![]()
@75tomas.novotny
Také jsem měla na mysli virtuální svět. Samozřejmě, že lidé, kteří mě znají osobně, vědí, že muslimka nejsem
. Ale internetový svět může mást. Počkej, počkej, já jsem neřekla, že jsem ateista, to o sobě tvrdit nemůžu ![]()
@Menora aha tak pardon, tak jsi mozna jako ja? ja praktikuji jen, kdyz se mi to hodi a hlavne kvuli detem aby vedeli co to jsou zidovske svatky, ale nijak to neprehanim. samozrejme chanukah vede, kdo by nechtel dostavat 8 dni chanukah gelt ![]()
@Miryam píše:
Tak tady už vážně končí „legrace“. Bůh nás ochraňuj.![]()
![]()
Presne tak a dnes to rekl dobre nas prezident, je to stejna hrozba jako Adolf Hitler…a meli by se lid konecne probrat! Evropa si to zavinila sama…nepoucila se…
Holky já mám taky strašný strach, mám miminko a od té doby jsem hodně citlivá a mám strach o malou. To že ti muslinové můžou být i tady v evropě mě děsí, v noci nemůžu ani moc spát protože mám strach že se k nám domu někdo dostane a tak…mám strašné představy že? ale nemůžu se z toho zbavit prostě. Bydlíme trošku osamotě tak to je pro mě ještě větší peklo. Předtím mě to nevadilo ale ted kvůli těm islamistům jo…
@KackaDoup píše:
Presne tak a dnes to rekl dobre nas prezident, je to stejna hrozba jako Adolf Hitler…a meli by se lid konecne probrat! Evropa si to zavinila sama…nepoucila se…
Netahej jenom do toho Evropu, za bordel v Syrii a Iraku stoji take USA a Rusko, ale popravde z ceho se mela Evropa poucit a co si zavinila? Muzes to upresnit?
@75tomas.novotny Úplně impertinentní otázka, klidně ji přejdi a neodpovídej, pokud je Ti to nepříjemné. Ale Tvoje manželka je také židovka?
@Menora píše:
@75tomas.novotny Úplně impertinentní otázka, klidně ji přejdi a neodpovídej, pokud je Ti to nepříjemné. Ale Tvoje manželka je také židovka?
Neprijemne mi to vubec neni, zidovka neni a konvertovat nechce, je bez vyznani, ale zidovske svatky se ji libi. Zijeme spolu v hrichu, ale v cervnu tohoto roku to napravime u nas na zahrade. Tvuj partner je Zid?
@75tomas.novotny píše:
Neprijemne mi to vubec neni, zidovka neni a konvertovat nechce, je bez vyznani, ale zidovske svatky se ji libi. Zijeme spolu v hrichu, ale v cervnu tohoto roku to napravime u nas na zahrade. Tvuj partner je Zid?
Děkuji. Kdepak, také není. ![]()
@Menora píše:
Děkuji. Kdepak, také není.
To vis nemuze byt Zidovka, protoze pak by se na nas dalo aplikovat jak rekl Karel Polacek „Takovych zidu pohromade, kdo to dovolil“ ![]()
@75tomas.novotny píše:
To vis nemuze byt Zidovka, protoze pak by se na nas dalo aplikovat jak rekl Karel Polacek „Takovych zidu pohromade, kdo to dovolil“
@verisek89 píše:
Holky já mám taky strašný strach, mám miminko a od té doby jsem hodně citlivá a mám strach o malou. To že ti muslinové můžou být i tady v evropě mě děsí, v noci nemůžu ani moc spát protože mám strach že se k nám domu někdo dostane a tak…mám strašné představy že? ale nemůžu se z toho zbavit prostě. Bydlíme trošku osamotě tak to je pro mě ještě větší peklo. Předtím mě to nevadilo ale ted kvůli těm islamistům jo…