Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6525
27.1.15 13:36

Když mě připadá, že přilévat olej do ohně se někomu náramně hodí. Proč to zatím nevím. Možná je cílem zavést nějaký policejní stát pod záminkou naší ochrany. Lidé se bojí, je třeba zvýšit jejich ochranu. Na jejich ochranu budeme monitorovat i jejich prdy, ale aby to šlo, musíme si to nějak zdůvodnit. Zasejeme zrnko strachu, to se ujme vždycky…
Toť jen taková moje úvaha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
27.1.15 13:37
@Black Cat píše:
Když mě připadá, že přilévat olej do ohně se někomu náramně hodí. Proč to zatím nevím. Možná je cílem zavést nějaký policejní stát pod záminkou naší ochrany. Lidé se bojí, je třeba zvýšit jejich ochranu. Na jejich ochranu budeme monitorovat i jejich prdy, ale aby to šlo, musíme si to nějak zdůvodnit. Zasejeme zrnko strachu, to se ujme vždycky…
Toť jen taková moje úvaha…

Strach snad zotročuje lidi víc než moc a peníze dohromady.

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
27.1.15 13:50
@Menora píše:
Strach snad zotročuje lidi víc než moc a peníze dohromady.

Uz jsem to tady jednou rekl, doporucuji si sehnat dokument od BBC The power of nightmares, zabyva se tam mimo jine tzv. hrozbou islamu zapadnimu svetu a jak politici vyuzivaji lidsky strach k tomu abychom uverili necemu co vlastne neexistuje.

• Citovat
  • Upravit
Menora
27.1.15 13:52
@75tomas.novotny píše:
Uz jsem to tady jednou rekl, doporucuji si sehnat dokument od BBC The power of nightmares, zabyva se tam mimo jine tzv. hrozbou islamu zapadnimu svetu a jak politici vyuzivaji lidsky strach k tomu abychom uverili necemu co vlastne neexistuje.

Já jsem dokument neviděla, ale odkaz od Tebe jsem si přečetla.

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
27.1.15 13:57
@Menora píše:
Já jsem dokument neviděla, ale odkaz od Tebe jsem si přečetla.

http://www.imdb.com/…e/tt0430484/

Urcite to najdes na youtube nebo na torrent strankach

• Citovat
  • Upravit
20155
27.1.15 13:59
@verisek89 píše:
Holky já mám taky strašný strach, mám miminko a od té doby jsem hodně citlivá a mám strach o malou. To že ti muslinové můžou být i tady v evropě mě děsí, v noci nemůžu ani moc spát protože mám strach že se k nám domu někdo dostane a tak…mám strašné představy že? ale nemůžu se z toho zbavit prostě. Bydlíme trošku osamotě tak to je pro mě ještě větší peklo. Předtím mě to nevadilo ale ted kvůli těm islamistům jo…

A českých ateistických pedofilů se nebojíš? To může být třeba tvůj soused :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
27.1.15 14:06
@dendule4 píše:
Co se musí ještě stát, aby lidi brali tuto situaci vážně? To opravdu musí vyvraždit například celou Tvou rodinu, aby ses přestal vysmívat??…Pro mě jsi hloupý, promin

A co se ještě musí stát, abychom nepřivírali oči nad nenávistí vůči Romům, které máme přímo v ulici? Vždyť takto položeno to není otázka nějakého speciálního přístupu vůči Arabům či muslimům. Je to otázka nastavení pravidel pro všechny stejně a neznevýhodňování některých etnik či kultur nad jinými. Možná, že kdyby se plošně zrušily ty naše slavné sociální systémy, zjednodušily daně, podpora v nezaměstnanosti měla přesně o něco nižší sazbu než je minimální mzda a neposkytovaly se žádné jiné dávky, tak by se taky spousta věcí změnila. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.1.15 14:08
:think:

Příspěvek upraven 10.12.20 v 13:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
27.1.15 14:10
@Sluka píše:
Aco se ještě musí stát, abychom nepřivírali oči nad nenávistí vůči Romům, které máme přímo v ulici? Vždyť takto položeno to není otázka nějakého speciálního přístupu vůči Arabům či muslimům. Je to otázka nastavení pravidel pro všechny stejně a neznevýhodňování některých etnik či kultur nad jinými.Možná, že kdyby se plošně zrušily ty naše slavné sociální systémy, zjednodušily daně, podpora v nezaměstnanosti měla přesně o něco nižší sazbu než je minimální mzda a neposkytovaly se žádné jiné dávky, tak by se taky spousta věcí změnila. :|

Přesně.

• Citovat
  • Upravit
126
27.1.15 14:11

Příspěvek upraven 10.12.20 v 13:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.1.15 14:13

Příspěvek upraven 10.12.20 v 13:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.1.15 14:13

Příspěvek upraven 10.12.20 v 13:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
27.1.15 14:19
@Sluka píše:
A českých ateistických pedofilů se nebojíš? To může být třeba tvůj soused :nevim:

Nemel bych se smat, ale smeju se.

• Citovat
  • Upravit
126
27.1.15 14:20

Příspěvek upraven 10.12.20 v 13:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
27.1.15 14:20

Nelajkujte to, prosím. Co jsem psala, byly příspěvky k zamyšlení a případné diskuzi nad tím.
Zrovna hormony zmítanému veriskovi jsem odpověděla schválně dost ostře. Sama jsem takto na mateřské vyšilovala, ženská se přepíná za racia do iracia a emoce zaplaví celý její svět.. Já se třeba dodnes nedokážu podívat ani na Tenkrát na západě.. už jen ta vzpomínka na onu scénu mě psychicky rozhazuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová