Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
785
27.1.15 16:02

Tady na malém městě jih USA se o víkendu konaly oslavy evropské kultury.Do ulic vyšli lidé všech ras a náboženství. žádný projevy rasový nesnášenlivosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
27.1.15 16:02
@Black Cat píše:
@75tomas.novotny Těžko říct, jestli už západ prokoukl naši Švejkovskou mentalitu… A taky se nechci dívat na problém, jako že je Česko pupkem světa. Když chceš založit požár, tak podpálíš na více místech a pak přikládáš tam, kde se to dobře rozhořelo. Někde to přece chytnout musí…
Jen se chci na věc podívat prostě trošku obšírněji. Ono totiž všechno se vším souvisí, i když to tak na první pohled nemusí vypadat. Jen se snažím si dát tak trochu kostrbatě dvě a dvě dohromady. :nevim:

asi ano, ale dnes se primarne uz vedou valky jinym zpusobem, vetsinou pres proxy viz Ukrajina. Rusko neni naivni, nepusti se do 3. svetove. Doneck potrebuje, protoze maji velkou diru v rozpoctu. Putinovi je nejaka utiskovana populace na Ukrajine ukradena.

• Citovat
  • Upravit
6525
27.1.15 16:05

… Jestli celý ten mediální humbuk okolo IS není jen snahou o upřímení pozornosti jiným směrem. Mám teď na mysli právě tu Ukrajinu. Nikdo pořádně neví, co se tam děje a proč se to tam děje… a mezitím v tichosti proudí neoznačená vojenská vozidla po soukromé železnici přes Bratislavu směrem na východ. Já prostě nevím, co si myslet. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.1.15 16:09
:think:

Příspěvek upraven 10.12.20 v 13:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
27.1.15 16:12

@75tomas.novotny Které noviny a servery povazujes za objektivni a nestranne? Co ti pomaha se zorientovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
27.1.15 16:15

Minulý týden jsem byla v Paříži. Ano byli v ulicích vojáci, ale Paříž, žije dál svým životem. četla jsem i denní tisk a hlavni zprávy byly o situaci na Ukrajině. Byla jsem tam krátce a do politiky nedělám, tak to berte jako postřeh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.1.15 16:16
@verisek89 píše:
@KackaDoup me stacilo se divat na strepiny o tom Osvetimu…proste des, nechapu jak tohle nekdo muze udelat.
:hug: :kytka: clovek je bohuzel schopen vseho.. :(
  • Citovat
  • Upravit
Menora
27.1.15 16:36
@Emet píše:
Sice do toho až tak moc nevidím, ale taky mi připadá, že všichni řeší muslimy a na Ukrajinu se jakoby zapomělo…

Ale já myslím, že kdo má zájem, tak těch informací o dění na Ukrajině je dost. Kupodivu i ČT se Ukrajině pořád docela hodně věnuje ve svých zprávách. Spíš si myslím, že to u veřejnosti nevyvolává takové obavy, jako zprávy o IS. :think:

• Citovat
  • Upravit
4658
27.1.15 17:23
@Sluka píše:
A co se ještě musí stát, abychom nepřivírali oči nad nenávistí vůči Romům, které máme přímo v ulici? Vždyť takto položeno to není otázka nějakého speciálního přístupu vůči Arabům či muslimům. Je to otázka nastavení pravidel pro všechny stejně a neznevýhodňování některých etnik či kultur nad jinými. Možná, že kdyby se plošně zrušily ty naše slavné sociální systémy, zjednodušily daně, podpora v nezaměstnanosti měla přesně o něco nižší sazbu než je minimální mzda a neposkytovaly se žádné jiné dávky, tak by se taky spousta věcí změnila. :|

A pro všechny etnické menšiny by mělo platit stejné pravidlo: jsou v naší zemi, měli by se přizpůsobit naší kultuře ne my jejich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
27.1.15 17:27

@dendule4 přesně tak. Mě Romové slušní vůbec nevadí. Mě vadí vyžírky na sociálních dávkách a nepřizpůsobivý. To, že to jsou z 90% Romové, je věc druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
27.1.15 17:30
@4family píše:
Když budu hlásat nějakou násilnou ideologii: komunismus fašismus, půjdu do vězení i v ČR. A to jistě že existovali hodní fašisti a hodní komunisti.
Když budu hlásat v ČR a Evropě, že právo šaría je dobré, nestane se mi vůbec nic. Není to zvrácené? http://www.tyden.cz/…_320506.html#…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
27.1.15 17:33
@4family píše:
@dendule4 přesně tak. Mě Romové slušní vůbec nevadí. Mě vadí vyžírky na sociálních dávkách a nepřizpůsobivý. To, že to jsou z 90% Romové, je věc druhá.
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
27.1.15 17:33
@dendule4 píše:
A pro všechny etnické menšiny by mělo platit stejné pravidlo: jsou v naší zemi, měli by se přizpůsobit naší kultuře ne my jejich.

Přizpůsobit by se měli zákonům dané země, kultuře jako takové se nikdo přizpůsobovat nemusí. To by pak neexistovali čínské, indické, arabské čtvrtě atp., kde si lidé i v jiné zemi nadále drží svoji kulturu.

• Citovat
  • Upravit
4658
27.1.15 17:46
@Menora píše:
Přizpůsobit by se měli zákonům dané země, kultuře jako takové se nikdo přizpůsobovat nemusí. To by pak neexistovali čínské, indické, arabské čtvrtě atp., kde si lidé i v jiné zemi nadále drží svoji kulturu.

Zvláštní že oni se přizpůsobovat nemusí…ale vyraž si takhle do Arabských zemí třeba a běda jak ty se nebudeš přizpůsobovat jejich kultuře!! Zvláštní co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
27.1.15 17:55
@dendule4 píše:
Zvláštní že oni se přizpůsobovat nemusí…ale vyraž si takhle do Arabských zemí třeba a běda jak ty se nebudeš přizpůsobovat jejich kultuře!! Zvláštní co?

Prostě ve světě existují čtvrti, kde si lidé drží svoji kulturu. Nejen ti, které jsem jmenovala, ale například i samotní židé se drželi svoji kultury, ať už žili kdekoliv na světě. Dodržovat zákony dané země, ano, s tím naprosto souhlasím, ale přizpůsobovat se kultuře? Ne, to opravdu nikdo nemusí.
Otázka ovšem je, co si kdo pod přizpůsobením se kultuře představuje? Že se přestanou modlit? Držet ramadán? Já vážně nevím.

Příspěvek upraven 27.01.15 v 17:59

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová