Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@75tomas.novotny Pust si pianistu, pust si filmy o zidech a druhe svetove valce…taky do posledni chvile neverili..ze ty vis zcela presne co se kdy presne stane..chtela bych mit tvuj klid…ja ho nemam…
@KackaDoup píše:
@75tomas.novotny ano,jiz jsem to napsala, nebudu dvakrat, jen nechapu ze to nevis sam..
Jen nechapu, ze nedokazes rozumne shrnout a odpovedet na to co jsem se te zeptal.
@KackaDoup píše:
@dendule4 copak se neco takoveho stalo jen ve Francii…deje se to porad nekde..
to byl jen příklad, vím, že to není jen o Francii…
@75tomas.novotny to zminil muj zcela racionalne uvazujici muz…az me sokoval..protoze ma mozek a vi ze nikdo nevi co se kdy muze stat…
@75tomas.novotny nac? co z toho budu mit, budu se s tebou dohadovat?…me uz inteligentne odpovedela memora..staci.
@75tomas.novotny píše:
Vybuduj si na zahrade atomovy bunkr, bude se ti hodit. Zakuklenci uz se blizi a jdou si pro tebe.
Co se musí ještě stát, aby lidi brali tuto situaci vážně? To opravdu musí vyvraždit například celou Tvou rodinu, aby ses přestal vysmívat??…Pro mě jsi hloupý, promin
@KackaDoup píše:
@75tomas.novotny Pust si pianistu, pust si filmy o zidech a druhe svetove valce…taky do posledni chvile neverili..ze ty vis zcela presne co se kdy presne stane..chtela bych mit tvuj klid…ja ho nemam…
Bud tak hodna, ale nemluv o necem o cem ocividne nemas ani poneti. Proc se holokaust stal, co vedlo Zidy k tomu, ze zustali apod. je napsano spoustu velmi dobrych knih, staci si jednu precist aby jsi napriste nemlela takovehle nesmysly. Dovoluji si rict, ze narozdil od tebe toho o holokaustu vim podstatne vic uz jenom z toho duvodu, ze 3/4 moji rodiny vyletelo kominem v Auschwitzu.
@dendule4 píše:
Co se musí ještě stát, aby lidi brali tuto situaci vážně? To opravdu musí vyvraždit například celou Tvou rodinu, aby ses přestal vysmívat??…Pro mě jsi hloupý, promin
Ale @75tomas.novotny vůbec nebrání šílence z Islámského státu, nikoho jim podobného. Tady se neustále zaměňuje islamismus s islámem.
@dendule4 píše:
Pro tebe hloupy, pro jine rozumny. Nepopiram zverstva ktera pacha Islamsky stat, ale tohle presne je to co chce nase vlada, abychom se bali, abychom byli tupe ovce ktere je budou volit, protoze jedine oni nas preci ochrani.
@Emet píše:
Ta moje otázka na tebe měl být vtip, ale to je to „kouzlo“ internetové komunikace…Proti židům nemám ani to nejmenší, naopak…
a ja jsem vtipem odpovedel, nebo ironii? ted nevim ![]()
@Menora píše:
Ale @75tomas.novotny vůbec nebrání šílence z Islámského státu, nikoho jim podobného. Tady se neustále zaměňuje islamismus s islámem.
Jenomže ty šílenci jsou právě tou hrozbou! Oni jsou skuteční, to není paranoia! Vždyt se stačí dívat na zprávy! Já neříkám, že je akutálně nutné zalézat do krytů a strachy se v noci klepat. Ale také si myslím, že vysmívání se a braní to na lehkou váhu, zesměšnování těch, co to berou vážněji než dotyční, není moc známka vysokého IQ ![]()
@dendule4 píše:
Jenomže ty šílenci jsou právě tou hrozbou! Oni jsou skuteční, to není paranoia! Vždyt se stačí dívat na zprávy! Já neříkám, že je akutálně nutné zalézat do krytů a strachy se v noci klepat. Ale také si myslím, že vysmívání se a braní to na lehkou váhu, zesměšnování těch, co to berou vážněji než dotyční, není moc známka vysokého IQ
Vždyť ano, oni jsou nebezpeční, mají svoje cíle, tomuto by mě ani ve snu nenapadlo se vysmívat nebo to brát na lehkou váhu.
@75tomas.novotny píše:
Pro tebe hloupy, pro jine rozumny. Nepopiram zverstva ktera pacha Islamsky stat, ale tohle presne je to co chce nase vlada, abychom se bali, abychom byli tupe ovce ktere je budou volit, protoze jedine oni nas preci ochrani.
A kdo jiný by tě měl ochránit? Ty ses snad chystáš sám na lov extrémistů? Je pochopitelné, že lidé spoléhají na vládu a na naší armádu…JAk bych to potom ve státě vypadalo, kdybychom neměli nikoho na koho bychom se mohli v případě nutnosti spolehnout? Já neříkám, že naše republika je stoprocentně připravená na válku s IS, ale je pochopitelné, že to její obyvatelé očekávají nebo snad ne?
Vybuduj si na zahrade atomovy bunkr, bude se ti hodit. Zakuklenci uz se blizi a jdou si pro tebe.