Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
26.1.15 19:33

@Didciiikk nerypu,ale trvam si na naivite ;)

• Citovat
  • Upravit
5073
26.1.15 19:38

@Didciiikk Mně to z toho skoro vyplynulo. Něco ve smyslu, vždyť je provokovali tak to mají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
26.1.15 19:43

@KackaDoup tvoje věc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
26.1.15 21:27
@Didciiikk píše:
Nečtu celou diskuzi, ale k začátku. Znám plno lidí co vyznávají islám, zatím jsem se nesetkala s žádným muslimem který by mi vnucoval svou víru naopak vždy byli pro mě dobrý přátelé s dobrým srdcem :srdce: a to jich znám spoustu.
Pak jsou ty ostatní, co tu víru cpou každému a bojují :zed:. Upřímně, to co se stalo ve Francii, je mi to líto ale myslím si že ten islám tam dost zesměšňovali :nevim:

Já osobně jsem se setkala s náboženskou přednáškou mířenou na moji osobu jenom jedinkrát v životě. A dotyčná osoba to už nikdy ani neopakovala, když viděla, že nemám zájem a o islámu vím dost.

• Citovat
  • Upravit
1371
26.1.15 21:38
@Menora píše:
A nějaké pozitivní příklady bys v rukávu neměla? :)

To víš, že měla, ta druhá teď pro změnu žije s černochem… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
26.1.15 21:43

@Menora me tedy nikdy nevnucovali jejich viru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
26.1.15 21:51
@75tomas.novotny píše:
ale no tak, tohle preci krestansky bily cech nikdy nedela a nikdy se takto nechova, to jenom muslim bije a terorizuje svoji manzelku

Ty fakt nikdy „nesklameš“, že?!… :mrgreen: ale když už se ptáš, tak tě ujišťuji, že můj „křesťanský“ manžel by neublížil ani mouše, ale uznávám, že k násilí dochází všude, ovšem naše ženy se můžou obrátit na policii, můžou odejít do některého zařízení pro týrané ženy s dětmi, pokud nemají kam jít. Naše soudy jenom tak matce děti nevezmou, atd.,Takže ženy u nás mají zastání, na rozdíl od muslimského práva šaríja, kde žena je majetek a děti patří automaticky otci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
26.1.15 21:53
@KackaDoup píše:
Jenze krestanstvi se nezaseklo ve stredoveku
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
26.1.15 22:38

.

Příspěvek upraven 07.02.15 v 23:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
26.1.15 22:40
@g.sandova píše:
No a co kdyz je budeme muset zastavit my vsichni? Ne nekdo je musi zastavit

To zastaví už jedině Bůh.

Příspěvek upraven 11.05.19 v 15:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
26.1.15 22:43
@Moise píše:
http://www.novinky.cz/…-zapade.html
:think:

Příspěvek upraven 02.04.19 v 14:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
26.1.15 22:49

.

Příspěvek upraven 07.02.15 v 23:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
26.1.15 23:04

@Didciiikk ti Tvoji známý muslimové, co jsou hodní, protože to tak neprožívají, tak o tom to asi je, že to náboženství tak neprožívají a jsou muslimové asi tak, jako já jsem křesťanka. Jenže rozdíl je v tom, že ten, kdo prožívá křesťanství maximálně, by měl být i lepším člověkem, Jéžíš hlásal odpuštění. Když chtěli kamenovat Máří Magdalenu, řekl ve smyslu, ať první hodí kamenem ten, kdo sám nikdy nezhřešil. Nehodil nikdo.
Ten hlavní muslim v ČR, který to jejich náboženství asi dost prožívá, tak obhajuje právo šaría. Jako obhajobu toho řekl, že Jéžíš přeci taky řekl, ať po ní hodí kamenem. Jaksi základní význam toho, proč nehodit mu unikl. A to je jen jeden detail z mnoha. Muhammad přímo hlásal násilný džihád. Jéžíš hlásal odpuštění atd. Rozdíl je v základu filozofie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
26.1.15 23:07

Když budu hlásat nějakou násilnou ideologii: komunismus fašismus, půjdu do vězení i v ČR. A to jistě že existovali hodní fašisti a hodní komunisti.
Když budu hlásat v ČR a Evropě, že právo šaría je dobré, nestane se mi vůbec nic. Není to zvrácené? http://www.tyden.cz/…_320506.html#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
26.1.15 23:12

.

Příspěvek upraven 07.02.15 v 23:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...