Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1371
25.1.15 19:00
@Jura007 píše:
S tou příčinou křižáckých válek máš pravdu jen velice vzdáleně. Oficiální důvod by odpovídal, ale je potřeba si pamatovat, že středověký Vatikán byl středobod intrik tehdejší Evropy… A ve finále bylo všechno jinak.
Edit: na palestinských územích existují tzv. „brigády mučedníků od al-Aksá“ (mimo jiné rekrutují sebevraždené atentátníky). A taky není v lidských silách vysvětlit Palestincům, že při křižáckém dobývání Jeruzaléma uhořely v mešitě al-Aksá stovky židovských žen, dětí a starců, kteří v mešitě hledali útočiště a podle mínění křižáků nezaplatili dostatečné výkupné… Takže Palestinci jako mučedníky oslavují vlastně upálené Židy. Z toho plyne poučení, že historické události je potřeba posuzovat náležitě kriticky. Což třeba ve věci střetů křesťanů s muslimy jde dost obtížně (ale jde to).
Uff, to je téma… Snad jsem to nenapsal moc složitě. (Pokud to někdo nechápe, tak čtěte jen první větu mého příspěvku a zbytek vynechte… :oops: )

No jo, z toho je vidět, že lidstvo je fakt nepoučitelné… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
25.1.15 19:02
@tigy66 píše:
@Miryam
no jestli ty „naše“ holky vypadaj tak špatně, že jim nezbylo než se vdát za tyhle?

Jak kdy, ale většinou jsou strašně naivní a nepoučitelné… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
26.1.15 08:42
@Miryam píše:
Taky vím o několika našich holkách, co mají muslimy. Dvě už jsou rozvedeny, jeden z nich má dokonce zákaz se k ní a k dětem přiblížit, ale i tak žije v obrovském strachu a skrývá se i s dětmi. Ta druhá mu dítě půjčuje, ale pokaždé trne hrůzou, jestli jí ho zase v pořádku vrátí…

A nějaké pozitivní příklady bys v rukávu neměla? :)

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
26.1.15 09:17
@Menora píše:
A nějaké pozitivní příklady bys v rukávu neměla? :)

ale no tak, tohle preci krestansky bily cech nikdy nedela a nikdy se takto nechova, to jenom muslim bije a terorizuje svoji manzelku

• Citovat
  • Upravit
Menora
26.1.15 10:45
@75tomas.novotny píše:
ale no tak, tohle preci krestansky bily cech nikdy nedela a nikdy se takto nechova, to jenom muslim bije a terorizuje svoji manzelku

Víš, mě už ani pozitivní příklady dávat nebaví, to nemá smysl.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
26.1.15 17:49

Jenze krestanstvi se nezaseklo ve stredoveku

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
26.1.15 18:11
@KackaDoup píše:
Jenze krestanstvi se nezaseklo ve stredoveku

No comment

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
26.1.15 18:37
  • Citovat
  • Upravit
203
26.1.15 18:40

Nečtu celou diskuzi, ale k začátku. Znám plno lidí co vyznávají islám, zatím jsem se nesetkala s žádným muslimem který by mi vnucoval svou víru naopak vždy byli pro mě dobrý přátelé s dobrým srdcem :srdce: a to jich znám spoustu.
Pak jsou ty ostatní, co tu víru cpou každému a bojují :zed:. Upřímně, to co se stalo ve Francii, je mi to líto ale myslím si že ten islám tam dost zesměšňovali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
26.1.15 18:43
@Didciiikk píše:
Upřímně, to co se stalo ve Francii, je mi to líto ale myslím si že ten islám tam dost zesměšňovali :nevim:

A to je podle tebe důvod vraždit? Jako fakt? Ty karikatury byly nevkusné, ale nešli jen proti Islámu, ti novináři karikovali politiky, papeže…kohokoliv. Neříkám, že je to ok, ale říct: jako sorry, ale můžete si za to sami, je totálně mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
26.1.15 18:45

@Didciiikk ve Fr. mám známou. Ta jako Češka to tam měla mnohem těžší, než muslimští přistěhovalci. Tam je diskriminace naopak. Dokonce už i betlém na vánočních trzích zakázali. Tam už to zašlo moc daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
26.1.15 18:47
@Didciiikk píše:
Nečtu celou diskuzi, ale k začátku. Znám plno lidí co vyznávají islám, zatím jsem se nesetkala s žádným muslimem který by mi vnucoval svou víru naopak vždy byli pro mě dobrý přátelé s dobrým srdcem :srdce: a to jich znám spoustu.
Pak jsou ty ostatní, co tu víru cpou každému a bojují :zed:. Upřímně, to co se stalo ve Francii, je mi to líto ale myslím si že ten islám tam dost zesměšňovali :nevim:
:roll: ach ta naivita
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
26.1.15 18:47

Copak je to dprdele jen Francie?

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
26.1.15 18:49
@4family píše:
@Didciiikk ve Fr. mám známou. Ta jako Češka to tam měla mnohem těžší, než muslimští přistěhovalci. Tam je diskriminace naopak. Dokonce už i betlém na vánočních trzích zakázali. Tam už to zašlo moc daleko.

je tam sileny system ted, zatkli napriklad cloveka co mel na tricku znak organizace, ktera podporuje tradicni rodinu, maminka, tatinek, detatko…to se tam nesmi…socani jedni.

• Citovat
  • Upravit
203
26.1.15 18:57

@AndilekOli Nikde jsem nenapsala že to byl důvod aby vraždili. :kytka:
@KackaDoup jak pro koho naivita :mrgreen: nemusíš hned rýpat, mám spoustu známých který jsou muslimové a neměli by se házet všechny do jednoho pytle ;) @4family s tím taky nesouhlasím, měli by respektovat i křesťanství, z mých bližších přátel nikdo s tím problém neměl, je spíš možné že to tolik,,neprožívají´´

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová