Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
27.1.15 12:38

Mě to téma moc humorne neprijde…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
27.1.15 12:39
@75tomas.novotny píše:
Netahej jenom do toho Evropu, za bordel v Syrii a Iraku stoji take USA a Rusko, ale popravde z ceho se mela Evropa poucit a co si zavinila? Muzes to upresnit?

taham do toho Evropu…dovolila co nikdy dovolit v takove mire nemela…na to na co se ptas se muze ptat jen blazen.. :oops:

• Citovat
  • Upravit
4658
27.1.15 12:42
@KackaDoup píše:
Mě to téma moc humorne neprijde…

Také mě to znervoznuje, ne teda tak, že bych kvůli tomu nemohla spát…ale víc se dívám na zprávy a určité obavy tady jsou…
Víš co, lidi jsou přitroublí, budou si myslet, jak nám se nemůže nic stát, ale až do té doby, než se tu opravdu něco stane!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
27.1.15 12:44
@verisek89 píše:
Holky já mám taky strašný strach, mám miminko a od té doby jsem hodně citlivá a mám strach o malou. To že ti muslinové můžou být i tady v evropě mě děsí, v noci nemůžu ani moc spát protože mám strach že se k nám domu někdo dostane a tak…mám strašné představy že? ale nemůžu se z toho zbavit prostě. Bydlíme trošku osamotě tak to je pro mě ještě větší peklo. Předtím mě to nevadilo ale ted kvůli těm islamistům jo…

Holka co ti poradit. Myslím, že v Čechách zatím ročně víc lidí umře na chřipku, jak na útok nějakého radikálního muslima.
Tím nechci problém nějak bagatelizovat, ale bát se až takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.1.15 12:44
@Menora píše:
Nostradama a jeho „proroctví“ bych nebrala vážně. Nedostudovaný doktor, bývalý felčar ( dnes se tomu říká lékárník :lol: ), v jeho astronomických výpočtech byli matematické chyby, takže tím pádem se jeho astrologické předpovědi zakládali na chybných výpočtech. Takových jako on, ve Francii té doby, bylo, jenom on byl natolik chytrý, že uměl svoje předpovědi prodat. U svých předpovědí daleké budoucnosti prostě věděl, že když se nevyplní, nic se mi nestane, bude už dávno po smrti. Navíc byl plagiátor, některé z jeho veršů jsou přejaté od jiných autorů.
Prostě obyčejný mazaný podvodník. Omlouvám se, ale tohle ze mě muselo ven. :)
:think:

Příspěvek upraven 10.12.20 v 13:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.1.15 12:46
@dendule4 píše:
Také mě to znervoznuje, ne teda tak, že bych kvůli tomu nemohla spát…ale víc se dívám na zprávy a určité obavy tady jsou…
Víš co, lidi jsou přitroublí, budou si myslet, jak nám se nemůže nic stát, ale až do té doby, než se tu opravdu něco stane!

tak nejak, a kdyz ctu tuhle diskusi, tak to vidim realne,,,v Evrope vlastne nic spatne neni…vubec nejsou staty kde to nezvladly a maji obrovske potize…jeste ze mam zname v Rakousku a v Svedsku a vim presne co a jak ohledne pristehovalcu tohoto vyznani..to by bylo na dlouho vse vypisovat..

• Citovat
  • Upravit
Menora
27.1.15 12:47
@KackaDoup píše:
tak nejak, a kdyz ctu tuhle diskusi, tak to vidim realne,,,v Evrope vlastne nic spatne neni…vubec nejsou staty kde to nezvladly a maji obrovske potize…jeste ze mam zname v Rakousku a v Svedsku a vim presne co a jak ohledne pristehovalcu tohoto vyznani..to by bylo na dlouho vse vypisovat..

Já třeba vůbec netvrdím, že neexistují v Evropě státy, které mají závažné problémy, ale děsí mě ta hysterie okolo islámu a muslimů.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
27.1.15 12:48

@Menora njn

• Citovat
  • Upravit
126
:think:

Příspěvek upraven 10.12.20 v 13:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
@KackaDoup píše:
taham do toho Evropu…dovolila co nikdy dovolit v takove mire nemela…na to na co se ptas se muze ptat jen blazen.. :oops:

Neodpovedela jsi mi na moji otazku takze znova z ceho se mela Evropa poucit a co si zavinila? Muzes to upresnit?

• Citovat
  • Upravit
4658
27.1.15 12:49
@Menora píše:
Já třeba vůbec netvrdím, že neexistují v Evropě státy, které mají závažné problémy, ale děsí mě ta hysterie okolo islámu a muslimů.

zatím je to pro Tebe jen hysterie…pro mě zčásti taky, ale mám v sobě dostatek pokory na to, abych pochopila, že to co se stalo ve Francii se kdykoli může stát i tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
27.1.15 12:49
@Emet píše:
Takže ty budeš asi „zakuklená“ křesťanka v tom případě… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Konečně jsme tě „odhalili“ :D

Upřímně, už začínám být na to, co slýchávám od těch, co sebe považují za křesťany, dost alergická.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
27.1.15 12:51

@75tomas.novotny ano,jiz jsem to napsala, nebudu dvakrat, jen nechapu ze to nevis sam..

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
27.1.15 12:51

@dendule4 copak se neco takoveho stalo jen ve Francii…deje se to porad nekde..

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
27.1.15 12:52
@verisek89 píše:
Holky já mám taky strašný strach, mám miminko a od té doby jsem hodně citlivá a mám strach o malou. To že ti muslinové můžou být i tady v evropě mě děsí, v noci nemůžu ani moc spát protože mám strach že se k nám domu někdo dostane a tak…mám strašné představy že? ale nemůžu se z toho zbavit prostě. Bydlíme trošku osamotě tak to je pro mě ještě větší peklo. Předtím mě to nevadilo ale ted kvůli těm islamistům jo…

Ja si myslim, ze strach je zde na miste, ale spis by se melo bat tvoje okoli, protoze tohle je uz vrchol lidske blbosti a tuposti, jinak to nazvat nemuzu. Ano, nekde na samote v nejake riti v Cechach prave operuje muslimske komando, uz tam roztahuje vlajku Islamskeho statu, podrezava masove slepice a konvertuje vsechny prasata na dobytek aby je pak mohli sezrat.
Prijde mi zdejis hysterie stejna jako v dobe Kubanske krize kdy se objevil termin Doom's day clock, odpocitavalo se jak moc se blizime k nuklearni valce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová