Isoprinosine zkušenosti

Anonymní
23.7.22 12:18

Isoprinosine zkušenosti

Dobrý den,

Mohla bych se prosím zeptat na vaše zkušenosti s tímto lékem?
Pociťovali jste, že orpavdu pomáhá?
Bral jej někdo při covidu?

Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15929
23.7.22 12:28
@Anonymní píše:
Dobrý den,

Mohla bych se prosím zeptat na vaše zkušenosti s tímto lékem?
Pociťovali jste, že orpavdu pomáhá?
Bral jej někdo při covidu?

Moc děkuji

Tady jsi špatně, musíš se ptát pacientů v Bohnicích, nebo na předvolebním mítinku SPD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
23.7.22 12:43

No u nás doma s ním zkušenost máme, ale ne teda skrz covid no. Dostal jej tenkrát manželův syn kvůli bradavicím na noze, hodně se mu to rozlezlo a nic nepomáhalo. Ale už si nevzpomenu, jestli toto zabralo nebo ne :D Dostal ho předepsaný od kožaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
23.7.22 12:48

@Zumpa proc pacientu v Bohnicích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
23.7.22 12:51

Mamka taky na rozlezlé bradavice a u ní teda zázračné účinky. Mizely téměř před očima.

Příspěvek upraven 23.07.22 v 12:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.7.22 12:51

Brala jsem ho. Ale kdyby jsi se aspoň trochu zamyslela, tak ti dojde, že jen dost těžko někdo může zhodnotit, jestli s ním měl mírnější formu covidu nebo ne….

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.22 13:02

@Janli asi jsem to blbe napsala.

Jestly má někdo s ním zkušenosti jsem myslela NE JEN u covidu, bere se určitě i u opakovaných jiných problémech a jestly má někdo s tím zkušenosti. Jestly u těchto opakovaných, hlubších pomohl.

A jestly ho někdo bral u covidu jsem nemyslela jestly mu zmírnil příznaky ale prostě jen ANO brala jsme ho u covidu nebo NE.

Špatně jsme to napsala tak se všem omlouvám. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
23.7.22 13:05
@Zumpa píše:
Tady jsi špatně, musíš se ptát pacientů v Bohnicích, nebo na předvolebním mítinku SPD.

Tentokrat se mi tvuj prispevek zda mimo, moje nemocna sestra ho mela predepsany imunologem pri covidu.
A ano, pomohl ji.
Ja jsem ho v minulosti take uzivala pro urcity zdravotni problem a pomohl mi na nej.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.22 13:10

@Zumpa

Ok, děkuji za odpověď. Pomohla :kytka:

• Citovat
  • Upravit
85
23.7.22 13:19

Ano, brala jsem ho již dvakrát při covidu a vždy se mi ulevilo, takže to připisuji nasazení isoprinosinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.22 13:26

Ahoj, já brala týden zpět na covid a ulevilo se mi. Zároveň se mnou i manžel. V minulosti ho měl na covid i 10tilety syn a taky se mu ulevilo. Za mě ti to min. posílí imunitu a pak tělo líp bojuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.22 13:26

Moc děkuji ostatním za své osobní zkušenosti. :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.22 13:28

@DanaHebronova

Taky moc děkuji za napsání. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15929
23.7.22 15:17
@Stará známá píše:
Tentokrat se mi tvuj prispevek zda mimo, moje nemocna sestra ho mela predepsany imunologem pri covidu.
A ano, pomohl ji.
Ja jsem ho v minulosti take uzivala pro urcity zdravotni problem a pomohl mi na nej.

Je možné, že jsem mimo, někdy před rokem jsem četl jakousi studii, že na se neprokázal vliv léku na covid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
23.7.22 15:51

Pomohl velmi, sice šlo jen o mírnější formu nemoci, ale i tak mám pocit, že léčbu zkrátil a hlavně jsem neměl žádné následky po nemoci. Manželka ho odmítla a dlouho se s toho po nemoci nemohla vyhrabat, ale nakonec si pár vzala a byl pokoj. Takže za mne určitě ano, funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí