Zkušenosti s IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
374
10.9.10 08:58

Ivča:
Ahojky Ivčo, tak co jak se ti daří a co prcek ? Už roste bříško ? :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
10.9.10 09:28

Ahojky,
u nás pohodka - malý jede na víkend k babičce tak budeme mít doma jen mazánka a to je pohoda :dance:

Co výsledky, už to máš?

• Citovat
  • Upravit
374
10.9.10 10:04

Jee, tak budeš mít o jednoho čertíka méně o víkendu jo ? :-D Neboj on ti to pak vynahradí :)
jj už ano :( Bohužel mi vyšly ureaplasma a chlamidye špatně, takže máme nasazené antibiotika na 15 dní :cry: tak uvidíme jak se to zase potáhne dále :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
10.9.10 10:27

Určitě tě přeléčí a bude zase dobře!!! :hug:

• Citovat
  • Upravit
374
10.9.10 10:32

No snad ano, naštěstí nám řekla, že nás to nijak neomezuje a můžeme jít normálně na krev a pak do CARU. Tak jsme rádi :)
Děkuji moc :) jsi hodná … :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
10.9.10 13:07

Ahojky Marti, těhotenství jsem od začátku snášela celkem dobře. Na začátku, hlavně mezi 2 - 3 měsícem mi tedy bylo blbě od žaludku, ale nezvracela jsem, naštěstí. Byla jsem ale dost unavená, takže jsem spala a spala. No a od druhého trimestru mám klid. Teď mě spíš trápí jiné problémy jako většinu těhulek - bolest nohou, kyčlí, tlak pod prsy, pálení žáhy, mletí se mimíska v bříšku, když je to nejméně vhodné, časté chození na WC - prostě jako důchodce týden před smrtí :-). Ne, dělám si srandu, zase tak hrozný to zase není, ale oproti normálu je to změna. Ale přidávalo se to postupně, tak už jsem si zvykla.

Jinak ti přeji hodně štěstí a optimismu a věř, že se to brzy povede a budeš taky patřit mezi nás, těhulky :-)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
10.9.10 13:56
Ivča78 píše:
Ahojky Marti, těhotenství jsem od začátku snášela celkem dobře. Na začátku, hlavně mezi 2 - 3 měsícem mi tedy bylo blbě od žaludku, ale nezvracela jsem, naštěstí. Byla jsem ale dost unavená, takže jsem spala a spala. No a od druhého trimestru mám klid. Teď mě spíš trápí jiné problémy jako většinu těhulek - bolest nohou, kyčlí, tlak pod prsy, pálení žáhy, mletí se mimíska v bříšku, když je to nejméně vhodné, časté chození na WC - prostě jako důchodce týden před smrtí :-). Ne, dělám si srandu, zase tak hrozný to zase není, ale oproti normálu je to změna. Ale přidávalo se to postupně, tak už jsem si zvykla.Jinak ti přeji hodně štěstí a optimismu a věř, že se to brzy povede a budeš taky patřit mezi nás, těhulky :-)!!!

Děkuju moc Ivčo za podporu, jsi hodná :hug:
No musí to být něco zvláštního když víš, že v tobě vyrůstá nový človíček :andel: Už se na to také moc těším :)
hlavně buď na sebe opatrná a posílám moc zdravíčka jak pro tebe tak pro mimíska :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
10.9.10 15:08

ahoj holky,mě čeká též IUI a co vím od svého doktora,tak 3.IUI ti ročně proplácí pojištovna jinak si to platíš sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
10.9.10 15:19

Marti, díky moc, snažím se být opatrná, ale to víš, že spoustu věcí doma si musím udělat sama, ale dělám to stylem lenochoda, takže to snad jde :-).

Beruško, nevím, jestli to teď nějak nezměnili, ale mě doktor loni v listopadu říkal, že pojišťovna (já jsem u VZP) proplácí IUI 6 x ročně. Nejsi třeba u nějaké jiné pojišťovny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
10.9.10 15:23

já jsem u metal aliance a letos mi řekl doktor,že proplácí jen 3.IUI.je možné že to má každá pojištovna jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
10.9.10 15:28

Tak to asi tedy bude tou pojišťovnou. Však určitě nebudeš ani více než 3 IUI potřebovat..... :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
10.9.10 15:32

to víš že bych si přála,aby to vyšlo na poprvé,ale raději nad tím moc nepřemýšlím. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
10.9.10 19:02
Ivča78 píše:
Marti, díky moc, snažím se být opatrná, ale to víš, že spoustu věcí doma si musím udělat sama, ale dělám to stylem lenochoda, takže to snad jde :-).Beruško, nevím, jestli to teď nějak nezměnili, ale mě doktor loni v listopadu říkal, že pojišťovna (já jsem u VZP) proplácí IUI 6 x ročně. Nejsi třeba u nějaké jiné pojišťovny?

Tak to chápu :) mám kámošku a ta má za měsíc termín a už má bříško jak slonice :D :D :D … Strašně jí to přeji, snažili se 5 let a z toho 4 roky s doktory - což je strašný !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
10.9.10 19:49

Marti - toto jsem našla k té úhradě IUI :wink:

Jaká je úhrada zdravotní pojišťovny u inseminací?
Hradí jich šest. Je problém, že je u nich potřeba ultrazvukového vyšetření a pojišťovna hradí pouze čtyři za kvartál a sedm za rok. Jedno kolo může pár s případnými doplatky na léky a úhradou ultrazvukových vyšetření nad rámec pojištění stát kolem tisícikoruny.

Ještě jsem četla jeden článek a tam psali, že KAŽDÁ pojišťovna hradí 6IUI, ale jsou nově doplatky za UTZ, protože to nějak pojišťovny krouhly - prý je jich moc a je to nad rámec pojištění tak si to hradíš ze svého :roll:

• Citovat
  • Upravit
denisaL
13.9.10 12:40

Ahojky…mohu jen napsat to, že se nám s manželem nedařilo otěhotnět rok…a teď po třetím pokusu IUI čekáme v prosinci holčičku:-) Je to individuální, ale určitě bych neházela „flintu do žita“…přeju hodně štěstí…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky