Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SunnyD vím a asi to nevydržím a zkusím v pátek ráno
jé kdyby to vyšlo
vím že ted předbíhám trochu, ale co by sis přála chlapečka a nebo holčičku ![]()
HOlky já by jsem chtěla chlapečka už kvůli chlapovi. On děti nemá a já mám z předešlého vztahu dvě holky. Mě je to už jedno jsem smířená s holkou i s klukem. Ještě nedávno jsem chtěla taky jen kluka ale teď je mě to jedno hlavně aby bylo něco.
@anastazia6 já protože máme klučíka a o holčičku jsme přišli tak bych chtěla holčičku, ale jak píšeš hlavně aby něco bylo i když ta holčička…
Já měla foliky tři 13mm na pravé a na levé 17 a 19mm a praskl jen jeden v neděli jsem byla na IUI a včera jsem byla na utz jestli ovulka proběhla tak vím že ten jeden praskl a ten druhý prý asi zanikne protože od neděle už nevyrostl.
@glom Určitě ti to vyjde, bereš to strašně pozitivně a to je půlka úspěchu ![]()
Já bych si strašně přála holčičku, ale jak tady píšete, hlavně, aby mimi bylo. Brala bych i toho chlapečka..
Tak jsem zvědavá holky které z nás ta holčička a nebo chlapeček vyjde, hlavně at je to brzo ![]()
@SunnyD děkuji ti, kéž by ![]()
Holky dobrou noc jdu spát, jsem hotová ![]()
@SunnyD držím pěsti, at tam máš // ![]()
@glom Já jsem si vždy přála chlapečka i můj chtěl a popravdě u prvního těh. jsem věděla, že to bude kluk pak mi to jenom v nemocnici potvrdili
i když to nedopadlo
tak jsem zvědavá co to bude teď teda jestli se povede. Začlo mě nějak píchat v břichu, ale kolem pupku a nafoukla jsem jak žába. včera jsem dělala test kvůli pregnylu a stále tam je kéž by ta čárečka byla těhotenská ne pregnylová ![]()