IUI a čekání na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
25.1.13 20:49

@anastazia6 ageneze corpus callosum ve zkratce že se nevivinula ta část mozku co spojuje pravou a levou hemisféru, byl nám doporučen potrat…Nevadí odpovím ti už je to za mnou doufám.. ne nerodíš jen částečně musí tě čípkama roztáhnout, potom následují kontrakce čímž to dítě v sobě zabiješ a pak jdeš na sál a uspí tě a víc nevím takže naštěstí nerodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
25.1.13 20:53

@SunnyD už aby i ty ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
25.1.13 21:02

@anastazia6 ale ted když nat tím uvažuju, je možné že v některých případech to musí porodit, musí to být hrozný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
25.1.13 23:21

@glom A to by miminko hned po porodu umřelo nebo bylo postižené? Muselo to být hrozné rozhodování. Nechtěla by jsem to zažít. Mě stačilo že miminko ve 14 týdnu ze mě vyšlo a vyděla jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
26.1.13 10:01

@anastazia6 byla by postižená, ale nikdo nám nedokázal říct jak moc bud jen malé výchilky v učení a chování a nebo uplná retardace…rozhodování to bylo hrozný, ale nakonec jsme se rozhodli pro potrat, byl to nejhorší den v mém životě, doufám že už nic takového nebudu muset podstoupit :! Na malou myslím pořád, je to muj :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
26.1.13 16:14

@glom Tak přejdem na něco veselejšího. Tak mě od včera večer trochu pobolívá v podbříšku, takové píchání a trochu i záda v kříži a trochu i prsa. Jsem dneska 7 DPO a na těhu testu dušík, ještě tam je něco i injekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
26.1.13 18:46

@anastazia6 určitě,ted se soustředíme na to aby se stal malinký zázrak :D já budu zítra testovat tak jsem zvědavá, já dneska měla taky bolesti v kříži a v podbříšku tak jsem zvědavá a zároven se bojím :? Ten dušík tam byl asi ještě z te injekce ne na mimi je brzo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
26.1.13 19:04

@glom JO taky si myslím že na miminko je ještě brzy. No tak to držím palce a budu doufat že ti to vyjde. Určitě napiš jak jsi dopadla. Jestli tam bude sněhobílo tak to bude taky třeba ještě brzy. Tak hned nesmutni a doufej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
27.1.13 09:49

@glom jsem celá nervozní i za tebe držím palečky, aby se tam ty dvě // už konečně ukázaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
27.1.13 10:46

Ahoj holky, tak jsem si dělala ráno test a vypadá to špatně, když budu mít opravdu velkou fantazii tak tam vidím ducha, ale začala jsem dneska i trochu špinit MS mám dostat kolem 30.1 tak nevím, jsem z toho smutná, ale ještě to nevzdávám zkusím test v uterý, pokud se tedy neobjeví MS… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
27.1.13 10:49

@glom budu ti držet palečky, aby jsi to co vydíš jenom sílilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
27.1.13 10:52

@Iveta2012 děkuju,ach jo kdyby to vyšlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
27.1.13 12:31

Holky, tak mě už mrcha červená dorazila :pocitac:
Držím pěstičky vám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
27.1.13 13:28

@SunnyD to mě mrzí : :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
27.1.13 14:22

Jsem zvědavá kdo tu bude první s pozi. testíkem. Držím všem palce ať mrška nedorazí a dorazí dvě čárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí