IUI duben, květen 2016

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19606
13.6.16 11:18

Ahoj holky…tak druhý pokus taky nic…vysazuju utroš a čekám na ms…snad přijde co nejdřív, ať můžeme na třetí pokus…u vás něco nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
13.6.16 23:26

@Bobby u nás je to také ztracené.. cca za deset dní další iui, dnes jsem chtěla zajít na genetiku to probrat, jak navýšit šanci aj, ale odložila jsem to na zítra.. tak jsem zvědavá co mi řeknou.. snad něco pozitivního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
15.6.16 00:09

Ahojky holky :) tak 22.6 máme utz, tak uvidíme jaká bude úroda, dnes jsem byla na genetice, zažádala o vyšší dávku clostíku, naštěstí žádný problém nebyl a hned mi ho dal. takže ode dneška beru 2×1 povedlo se někomu s vyšší dávkou clostíku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
17.6.16 17:02

@Pavucinkaa Mě clostil nedělal dobře, takže bohužel neporadím… Já jdu na utz 28.6. to budu 13dc a nechám si naplánovat iui pokud tam nějaký folík bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
17.6.16 17:17

@Bobby mě ted taky nedělá dobře, mám od včera hroznej průjem, trvalo to až do dnešního odpoledne, dala jsem si imodium a je mi drobet lépe, ale ráno jsem měla i horečku.. také už je to lepší :) musím to vydržet :) tak jsem zvědavá se dozvíš:) my půjdeme na iui budto čt nebo pá, to vím už ted.. ale myslím, že bude o dost větší úroda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.6.16 10:15

Ahojky holky chtěla jsem se zeptat o miminko se snažíme 3 roky. 5.6. 2016 jsme podstoupili iui ( po první byla docela bolestivá) ale od té doy mi nic nebylo. Beru utrogestal a dnes ráno jsem si dělala test a poprvé za ty 3 roky se tam objevila druhá čárka :srdce: :) mám hroznou radost, ale bojím se aby to nebyl planý poplach :( nemáte někdo zkušenost?? :) moc děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
18.6.16 11:08

@Sendous zkus za dva dny jestli sili a pokud jo, tak jsi tehotna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
23.6.16 08:47

Ahoj holky, minulý týden jsm byla na první IUI, tak si dovolím přidat se do diskuze :mavam: všem držím palce :) Je tu někdo, komu vyšla první IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
23.6.16 09:32

@nika.veroni ahojky. Drzim pesti at ti to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
23.6.16 10:02

@Bobby Díky! :-) Zkoušeli jsme i po domácku 8) s Clostilem, ale na ten jsem vůbec nereagovala, až teď na Tamoxifen. Mám SPCO, tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.16 10:32

@Bobby Ahoj hlavně neztrácet naději nám se zadařilo až druhé IUI jsou to nervy a psychycky to aspoň pro mě bylo hodně náročný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
24.6.16 11:35
@Kacenka P. píše:
@Bobby Ahoj hlavně neztrácet naději nám se zadařilo až druhé IUI jsou to nervy a psychycky to aspoň pro mě bylo hodně náročný

Ja jsem s psychikou jak na horske draze :-( uz jsem mela tendence to uplne vzdat, ale chlap me podrzel…musim ted doufat aspon v ten treti pokus :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
24.6.16 12:34

@Bobby ja jsem take v haji no.. Ale tedka je hezky, tak resime jine veci. Pojedeme na dovolenou na moravu.. Tak resime to a je mi hned lip, moc se nesleduju.. Kdyby me nepichalo v podbrisku tak o nicem nevim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
24.6.16 12:49

@Pavucinkaa joooo dovolena obcas dokaze zazraky :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
24.6.16 12:50

@Bobby tak když má někdo během dovolené plodné dny tak možná i jo :) mě se to netýká, my se dozvíme jestli jsme v tom kolem 5.7, pak další šance až ke konci měsíce.. a to už budeme dávno z dovči :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí